Upload je deklarisani, ruku na srce, ne mogu se griješiti.Benq wrote:Nemas mi se sta pravdat covjece, koristim taj paket otkad je izasli novi paketi u oktobru prosle godine, prvi CMTS zamijenjen za moje podrucje, cat5e, majka upravo gleda youtube na tabletu, brzina ista u svaka doba dana i noci. 16 kanala i 100Mb, nema sanse.TESLA_EDISON wrote: Haj evo daću ti adresu u PP, dođi, platim ti gorivo da izmjerimo brzinu. Paket EON premium, 16 kanala otvoreno (novi CMTS), cat6 UTP i ne može više od 100-110 da si ne znam ti šta.
Imama taj paket i znam šta pišem.
Evo još jednom:

Dakle iza 16 sati, drama. Do 16 zna i 120 izbaciti. Što je najgore, sa starim CMTS-om sam išao i do 150.
EDIT:
Nakon n-tog pokušaja, koliko toliko je ok

ali opet nakon toga isto se vrati.
Daleko je i to tvoje a pogotovo ovo moje od deklarisanih 200. Ako je 200 onda preko kable treba biti 200 u svaka doba al haj, ne treba mi to sad nešto i ne bunim se.
I za kraj. Nisam ni mislio ništa pisati za Telemach kao ni do sada što nisam ali pici je prvi počeo iznostiti neistine vezane a Logosoft objavljujući cijene i pakete iz 2014. godine kao aktuelne i onda se dogodio domino efekat.