a taj UHD receiver, nek ga dadnu Nailovoj materi, men vala ne treba za te pare, jos ja sebi znadem obezbjediti i kvalitetniji 4K sadrzaj
Logosoft
Moderator: Benq
- semirsar
#17801 Re: Logosoft ALL ABOUT
pravo da ti kazem, kako ukinuse mogucnost editovanja kanala putem web stranice nejdem tamo vala bas nikako skoro...
a taj UHD receiver, nek ga dadnu Nailovoj materi, men vala ne treba za te pare, jos ja sebi znadem obezbjediti i kvalitetniji 4K sadrzaj
- semirsar
#17802 Re: Logosoft ALL ABOUT
ti si bas skromanMTV wrote:
Kad su ga neki dobili dzaba ili vrlo povoljno UHD resiver. Meni i tebi traze 355 KM. evo im .!.

et' him od mene i dorucak i vecera, a za uzinu i rucak sami nek se snalaze, ionako him hi mi placamo
- MTV
#17803 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogli su prituriti koji FHD kanal za nas sirotinju
, red bi bio.
- MTV
#17804 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gazda mtel izbacio
Srpsku naucnu televiziju aka SNTV.
https://www.banjalukaforum.com/viewtopi ... 0#p2748031
- afannedim
#17805 Re: Logosoft ALL ABOUT
Inace strasan lanal, a slika nedo bog nikomeMTV wrote:Gazda mtel izbacio
- MTV
#17806 Re: Logosoft ALL ABOUT
Slika se vremenom i proljepsala ali onaj period kad su je tek uvrstili isto 144p.afannedim wrote: Inace strasan lanal, a slika nedo bog nikome![]()
![]()
A i sat im vise ne kasni 3 minute.
Bolje da se kanal zvao NiĐe veze s vezom TV.
Takav je i program.
- afannedim
#17807 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Slika se vremenom i proljepsala ali onaj period kad su je tek uvrstili isto 144p.afannedim wrote: Inace strasan lanal, a slika nedo bog nikome![]()
![]()
A i sat im vise ne kasni 3 minute.
Bolje da se kanal zvao NiĐe veze s vezom TV.![]()
Takav je i program.
- Maharadza
#17808 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesu li barem dokazali da su srbi stariji od amebe?! 
- MTV
#17809 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jok ba hajlajt je kad onaj sto intervjuise nekog u studiju u isto vrijeme radi portret. Znaci gasi struju, motaj kablove.
- semirsar
#17810 Re: Logosoft ALL ABOUT
E 'vako... pazi 'vamo sta cu kasti!
Pustih par sati da prodje, utisci da mi se slegnu... dobro de, par minuta gore dole, necemo sad...
Naime, odgledah ja F1 u 4K rezi, anamotamo u njiha, znate naravno da imadem i tamo pristup?!!
Sta 'ocu rec', oni him tamo, nji'ovim korisnicima, pustili SK 4K kanal i odgledah prijenos trke F1 u cijelosti, doduse bez zvuka, ali ne mres ti mene zajebat, snadjoh se ja za zvuk pa je ugodjaj bio... ono bas
i sta sad, velite, u cemu fora, pa u tome sto sam to odgledao, a i dalje gledam i gledat cu do kraja godine, tako ljudi rekose, i to DJABA!
Znaci 0, zero, nista para ne trazise, samo pustise, jbt.
I sad svratih ovdeka u naske, dje se u zadnje vrijeme prica i pise o nekim kanalima tipa sntv i sta ti ja znam kakvim sve... nesto malo i o nasim vajnim UHD kanalima za koje ako oces gledat valja pljunut nesto para za hepek putem kojeg ces hi gledat, cijena, ma sitnica, a mi ko debili bi to trebali cutke iskesirat, e pa kod mene nece moci ni ove niti neke druge noci, jok vala?!Da su bili tako ljubazni i susretljivi pustili bi hi barem preko web tv, nije nas bas malo sa 4K smart tv aparatima, pa na taj nacin neki probni period nam pruziti, jok, daj pare vamo odma' i na coravo, jel UHD ili nije i jesmo li prvi ili nijesmo jebes 350KMica, sta je to, nista, bagatela?!
Samo nastavte tako LOL-ovci nasi dragi...
Pustih par sati da prodje, utisci da mi se slegnu... dobro de, par minuta gore dole, necemo sad...
Naime, odgledah ja F1 u 4K rezi, anamotamo u njiha, znate naravno da imadem i tamo pristup?!!
Sta 'ocu rec', oni him tamo, nji'ovim korisnicima, pustili SK 4K kanal i odgledah prijenos trke F1 u cijelosti, doduse bez zvuka, ali ne mres ti mene zajebat, snadjoh se ja za zvuk pa je ugodjaj bio... ono bas
Znaci 0, zero, nista para ne trazise, samo pustise, jbt.
I sad svratih ovdeka u naske, dje se u zadnje vrijeme prica i pise o nekim kanalima tipa sntv i sta ti ja znam kakvim sve... nesto malo i o nasim vajnim UHD kanalima za koje ako oces gledat valja pljunut nesto para za hepek putem kojeg ces hi gledat, cijena, ma sitnica, a mi ko debili bi to trebali cutke iskesirat, e pa kod mene nece moci ni ove niti neke druge noci, jok vala?!Da su bili tako ljubazni i susretljivi pustili bi hi barem preko web tv, nije nas bas malo sa 4K smart tv aparatima, pa na taj nacin neki probni period nam pruziti, jok, daj pare vamo odma' i na coravo, jel UHD ili nije i jesmo li prvi ili nijesmo jebes 350KMica, sta je to, nista, bagatela?!
Samo nastavte tako LOL-ovci nasi dragi...
- MTV
#17811 Re: Logosoft ALL ABOUT
To si i prije govorio pa opet potpisao sa lolom ugovor.
Nego gledaj to malo pozitivnije. Kod Telemacha imas sliku a kod Logosofta zvuk na UHD 4K kanalima.

Nego gledaj to malo pozitivnije. Kod Telemacha imas sliku a kod Logosofta zvuk na UHD 4K kanalima.
- semirsar
#17812 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa potpis'o bih ja i sad, jopet, samo zbog neta , al' to ne znaci da him se necu poseruckat na pos'o kad ga ne rade kako treba, al' fakat, postace ubrzo gori od onijeh uhljeba bhtelekomovaca, vi's da him je guzica zinula za parama 
- MTV
#17813 Re: Logosoft ALL ABOUT
Taj resiver jeste skup. Vani je 126 eura a kod nas na piku 299 KM (+dostava) ili 330 KM (+dostava). Opet da ga nabavis vani ne vjerujem da bi radio kad ga kuci spojis.
Od nasih svercera cijena skoro ko u LOLe.
Ne mozes biti gori od idemo prvi dajemo vise jer oni u HD paketu imaju 20 HD kanala ali samo ako imas tehnicke uslove.
Logosoft: 22 HD kanala u Osnovnom paketu, ukupno 47 HD kanala
BHT: 0 UHD kanala
Logosoft: 2 UHD kanala
BHT: prepun lokalaca i web kamera.
Logosoft: dosta kvalitetnijih SD kanala tipa AMC, Cinestar, Cinestar Action, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore, fineliving, FilmBox Plus...
BHT: 500/100 Mbps
Logosoft 1Gbps/1Gbps
Da ne nenastavljam dalje...
Logosoft ponudom naspram BHT dominira!
Sto se SNTV tice kod mts, lolin glavni gazda, nije bio ni u 200 najgledanijih kanala. Toliko.
Joj koliko ih hvalim mogli su mi pokloniti jedan UHD resiver.
Ne mozes biti gori od idemo prvi dajemo vise jer oni u HD paketu imaju 20 HD kanala ali samo ako imas tehnicke uslove.
Logosoft: dosta kvalitetnijih SD kanala tipa AMC, Cinestar, Cinestar Action, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore, fineliving, FilmBox Plus...
Logosoft 1Gbps/1Gbps
Sto se SNTV tice kod mts, lolin glavni gazda, nije bio ni u 200 najgledanijih kanala. Toliko.
Joj koliko ih hvalim mogli su mi pokloniti jedan UHD resiver.

- semirsar
#17814 Re: Logosoft ALL ABOUT
de ba, nijesi him advokat a da su sceli vec bi te pozvali na razgovor za pos'o...MTV wrote:Taj resiver jeste skup. Vani je 126 eura a kod nas na piku 299 KM (+dostava) ili 330 KM (+dostava). Opet da ga nabavis vani ne vjerujem da bi radio kad ga kuci spojis.Od nasih svercera cijena skoro ko u LOLe.
Logosoft 1Gbps/1Gbps
obrisase sve sto valja, ne?
daj bruku para za receiver zbogradi 2 UHD bogtepitaj o cemu kanala, ne?
i lola nam je pun i prepun lokalaca, jos nam samo kamere fale, ne?
SD kanali jos i nekako opstaju u kvaliteti, vise ni ne treba, ne?
ovo ovo giga opiciga meni a mislim ni tebi ama bas nista ne znaci, u onijeh je to uglavnom za poslovnjake a za naske jopet masno placanje, treba l' nam to na taj nacin. ne?
nemoj vise dalje ako Boga znas, ne ide...
Po mom misljenju kao privatnog korisnika, opali su po ponudi, poprilicno, jel' ono trazi brdo para za skoro sve novo sto ponudi, ne mre valjat da ga jbs, jok vala.
- MTV
#17815 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pink Media BH opet ima stari Pink BH logo koji nije prilagodjen 16:9 formatu. Dok Pink M (klik TV) ima prilagodjen logo za 16:9 a prije je bio 4:3 razvucen.
Pozitivno je sto nijedan nema vise ogromni sat.
Pozitivno je sto nijedan nema vise ogromni sat.
- MTV
#17816 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novo:
Pink M
Do juce se zvao Pink Media M.
Pink Media BH su preimenovali na EPG traci u Pink BH.
Pink M
- afannedim
#17817 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znači vratiše Pink M.MTV wrote:Novo:
Pink M
- MTV
#17818 Re: Logosoft ALL ABOUT
Stim da EPG ide od starog Pink M koji se danas zove Nova M.
Na ovom Pink M nece ici "Na Granici", "Totalni Obrt"..
Na ovom Pink M nece ici "Na Granici", "Totalni Obrt"..
- MTV
#17819 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da naša poslovnica u Sarajevu, u ulici Hamdije Kapidžića 6, Dobrinja, neće raditi 23. i 24. oktobra 2018. godine. U slučaju potrebe, na raspolaganju vam je naša poslovnica na adresi Igmanska 9, Novo Sarajevo.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/3f518e4ffd6 ... -korisnike
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da naša poslovnica u Sarajevu, u ulici Hamdije Kapidžića 6, Dobrinja, neće raditi 23. i 24. oktobra 2018. godine. U slučaju potrebe, na raspolaganju vam je naša poslovnica na adresi Igmanska 9, Novo Sarajevo.
Hvala na razumijevanju.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/3f518e4ffd6 ... -korisnike
- MTV
#17820 Re: Logosoft ALL ABOUT
4K1 UHD putem LOLe vjerovatno na Full HD TV-u.
Pretpostavljam da je video od jednog naseg forumasa
4K TVi inace imaju manje ivice okvira.
Pretpostavljam da je video od jednog naseg forumasa
4K TVi inace imaju manje ivice okvira.
- afannedim
#17821 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebali ga prozori i snimak
- MTV
#17822 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vazno je da nema pikselizacije jer je kanal 20+ Mbps. Barem takav ide na satelitu. I opet se vidi da je ostra slika iako je output sa 2160p oboren na 1080p.
- afannedim
#17823 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li je ovo kod Lole nam ili neko puko snimak onako
- MTV
#17824 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mtelovski router ZTE Homegateway koje i LOL koristi (npr kod mene nema naljepnice Logosoft vec je na routeru isrctano mtel).afannedim wrote:Da li je ovo kod Lole nam ili neko puko snimak onako
Samo ota cijena STB UHD. Dali ici na dijetu mjesec dva?!
- afannedim
#17825 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tri mjeseca je dovoljno na dijetu.MTV wrote:Mtelovski router ZTE Homegateway koje i LOL koristi (npr kod mene nema naljepnice Logosoft vec je na routeru isrctano mtel).afannedim wrote:Da li je ovo kod Lole nam ili neko puko snimak onako
Samo ota cijena STB UHD. Dali ici na dijetu mjesec dva?!