Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#17601 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

TESLA_EDISON wrote: Quadro + paket

Prenio mobilni broj i uzeo mobitel za 1KM, prenio fiksni, brzina 119 Mbit/s kad mjerim, Extra. Za prosječnog korisnika odlična :D
Uzeo nedavno 43' full HD tako da, sad za sad 4K mi ne treba. Ubila bi me žena kada bih joj spomenuo da novi tv trebam kupiti :D

Ne hvalim ih samo zbog toga što koristim usluge :-D :-D ;-)
:thumbup:
Nek te fino sluzi kao sto mene sluzi LOLa od 2011 (samo internet) a od 2012 Trio paket. Tada Trio Light sada Logo Trio.
Kada budes nabavljao novi 4K TV tada ce vjerovatno biti veci izbor 4K kanala. :mrgreen:
MTV

#17602 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

@beni sada imas Logo Duo+. Tako se paket zove :mrgreen:
beni-bu-man

#17603 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

MTV wrote:@beni sada imas Logo Duo+. Tako se paket zove :mrgreen:
ma jebat ga :mrgreen:
duffy_duck

#17604 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by duffy_duck »

Vidjecemo kod konkurencije koliko ce bit para paket.
beni-bu-man

#17605 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

haj sve je to super, GIGA Telemach, GIGA Logosoft, .......BhTelecom ???????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MTV

#17606 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

SDA BHTelecom :mrgreen:
MTV

#17607 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Minimax ne radi nikako ni preko snimalice.
Hayatovci "HD" ima zvuka nema slike. Nadam se da ce ga konacno pustiti u HD.
VIP HD u prekidu ima 2 dana.
afannedim

#17608 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Minimax ne radi nikako ni preko snimalice.
Hayatovci "HD" ima zvuka nema slike. Nadam se da ce ga konacno pustiti u HD.
VIP HD u prekidu ima 2 dana.
Promjenjen naziv PINKBH U NOVA BH. Minimax radi, Hayatovci ko i kod tebe kao i Vip HD
MTV

#17609 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote: Promjenjen naziv PINK BH U NOVA BH. Minimax radi, Hayatovci ko i kod tebe kao i Vip HD
Sada imamo tri komada Nova BH. I sva tri imaju Telemachov kruzic u gornjem lijevom cosku. Znaci uduplali su kanal radi utakmica ako se slucajno desi da prestane raditi. Kao sto je bio slucaj sa BHT HD. Koji mi sada danima radi normalno.
Minimax su izgleda popravili ostaju jos ta dva.
afannedim

#17610 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote: Promjenjen naziv PINK BH U NOVA BH. Minimax radi, Hayatovci ko i kod tebe kao i Vip HD
Sada imamo tri komada Nova BH. I sva tri imaju Telemachov kruzic u gornjem lijevom cosku. Znaci uduplali su kanal radi utakmica ako se slucajno desi da prestane raditi. Kao sto je bio slucaj sa BHT HD. Koji mi sada danima radi normalno.
Minimax su izgleda popravili ostaju jos ta dva.
Moglo bi ovo u ponoć doći do promjene loga na PINK BH
MTV

#17611 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Izvini ali nisi u pravu

Na EPG-u pise
13:59 Odbrojavanje
14:00 Vijesti
afannedim

#17612 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Izvini ali nisi u pravu

Na EPG-u pise
13:59 Odbrojavanje
14:00 Vijesti
Mozda logo promijene a krene kako treba u 14 h :D
afannedim

#17613 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Nemoj me napadati :D
MTV

#17614 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:Nemoj me napadati :D
Koga tebe?! Nikad :kiss:

Svaki veliki rebranding iz FOX u Prva i b92 u O2.TV se desio kada je najavljen i tada se promijenio logo. Moze se desiti samo da ranije testiraju animaciju al prava promjena je u 14:00.

Kad gledas kanal uzivo ima ovu TM zastitu a kad vratis preko snimalice nema zastite. Pink BH preko KlikTV nema ovu TM zastitu.
afannedim

#17615 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote:Nemoj me napadati :D
Koga tebe?! Nikad :kiss:

Svaki veliki rebranding iz FOX u Prva i b92 u O2.TV se desio kada je najavljen i tada se promijenio logo. Moze se desiti samo da ranije testiraju animaciju al prava promjena je u 14:00.

Kad gledas kanal uzivo ima ovu TM zastitu a kad vratis preko snimalice nema zastite. Pink BH preko KlikTV nema ovu TM zastitu.
Vala im ona oznaka zastite bezveze
MTV

#17616 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Bivši Pink BH
Nova BH od utorka počinje emitiranje programa

Image

Kako je Klix.ba ranije pisao, Pink BH mijenja ime u Nova BH, a u utorak će nova komercijalna televizija konačno početi svoj rad.

U utorak u 14 sati Bosna i Hercegovina će dobiti novu komercijalnu televiziju s nacionalnom frekvencijom koja starta pod imenom Nova BH, potvrđeno je za Klix.ba.

Podsjećamo, Nova BH je članica portfolija grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Evropi.

Gledatelji televizije Nova BH se mogu radovati bogatoj programskoj šemi za predstojeću sezonu, s vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.

"S ponosom ističemo atraktivan sportski sadržaj, tako će Nova BH u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na Nova BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje i to srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021", rečeno je za Klix.ba.

Tu će se naći popularne emisije kao što su "Zvezde granda", serijski program u vidu serije s elementima humora "Na granici", kvizovi poput "Totalnog obrta" i kulinarske emisije "Mr. Kitchen".

"Centralna informativna emisija gledateljima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta s posebnim osvrtom na najaktuelnije teme i događaje petkom u emisiji 'Na kraju sedmice'. Petnaestu sezonu emitovanja talk show program 'Zabranjeni Forum' počinje 596. izdanjem u programu Nova BH i to pod motom: 'Njegujmo kulturu dijaloga'. Emisije 'Danas kod nas', 'Vikend kod nas' i 'Info Scena' također će svakodnevno gledateljima omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj", rečeno je iz Nove BH.

Gledatelji će program moći pratiti u HD rezoluciji.

https://www.klix.ba/biznis/nova-bh-od-u ... /181008081
semirsar

#17617 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

TESLA_EDISON wrote:Prešao ja na Logosoft. Koje osvježenje, posebno interface na SUPER TV i mag 254. Isti sam taj MAG imao kod drugog operatera (zna se kojeg :D) i razlika je nebo i zemlja. Pogotovo što je sav software domaći, to mi je još draže. Made by Logosoft :thumbup:

Nema kamera, koja ljepota a prvi put u 2018. imam HD kanale.

Sve u svemu, kao da sam skinuo opanke i obukao Nike. :D
Dobro ti nami dos'o... os sta pojst, popit... nes'... ok, sidi tu di si i ne talasaj, dok ovi nasi u LoL-i ne skontaju da hi neko hvali pa jopet pocnu kanale nam krasti :evil: :mrgreen:
Cestitke za Quadro+ paket u kojem imamo sve osim filmbox paket koji nam ne dadu jer uhljupi koji su to odlucili misle da him ne dajemo dovoljno para, ulitali se dBd a hala daleko him bila :evil:
Ako sta zapne, tujdi ti je @MTV, obozava kad se nekom nadje pri ruci u nevolji, mere i @affan pripomoci, ali je mali zajebant, ma znas i sam sa one... znas koje teme :lol: dobar je i @Bubuleja, ko kruv iako ne zna niti ce ikad znati koji paket ima i placa :mrgreen:
Mene zaobidji, osim ako ti nes' zaista nije prijeka potreba, jerbo san ti ja zadrti tokmak koji samo okolo serucka i raju podjebava :skoljka: :run:
aj zivio ti nami dugo i prosperitetno na ovoj šemi i temi :thumbup:
Image
Tesla Edison

#17618 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

semirsar wrote:
TESLA_EDISON wrote:Prešao ja na Logosoft. Koje osvježenje, posebno interface na SUPER TV i mag 254. Isti sam taj MAG imao kod drugog operatera (zna se kojeg :D) i razlika je nebo i zemlja. Pogotovo što je sav software domaći, to mi je još draže. Made by Logosoft :thumbup:

Nema kamera, koja ljepota a prvi put u 2018. imam HD kanale.

Sve u svemu, kao da sam skinuo opanke i obukao Nike. :D
Dobro ti nami dos'o... os sta pojst, popit... nes'... ok, sidi tu di si i ne talasaj, dok ovi nasi u LoL-i ne skontaju da hi neko hvali pa jopet pocnu kanale nam krasti :evil: :mrgreen:
Cestitke za Quadro+ paket u kojem imamo sve osim filmbox paket koji nam ne dadu jer uhljupi koji su to odlucili misle da him ne dajemo dovoljno para, ulitali se dBd a hala daleko him bila :evil:
Ako sta zapne, tujdi ti je @MTV, obozava kad se nekom nadje pri ruci u nevolji, mere i @affan pripomoci, ali je mali zajebant, ma znas i sam sa one... znas koje teme :lol: dobar je i @Bubuleja, ko kruv iako ne zna niti ce ikad znati koji paket ima i placa :mrgreen:
Mene zaobidji, osim ako ti nes' zaista nije prijeka potreba, jerbo san ti ja zadrti tokmak koji samo okolo serucka i raju podjebava :skoljka: :run:
aj zivio ti nami dugo i prosperitetno na ovoj šemi i temi :thumbup:
Image
:lol: :lol: :lol:

Hvala puno :)
Sakazulu

#17619 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Dobro došao. Nadam se da si jučer i glasao :)
Tesla Edison

#17620 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Naravno, do sada sam samo nekoliko izbora fulio i to općinskih, ove bitne nikad :D
MTV

#17622 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Obavještenje za korisnike

Poštovani korisnici,

zbog radova na optičkoj infrastrukturi, a u cilju unapređenja naših servisa u naselju Čengić Vila, mogući su kratkotrajni prekidi u ispostavljanju ADSL servisa za korisnike u ulicama: Ferde Hauptmana, Nedima Filipovića, Džemala Bijedića, Dr. Fetaha Bećirbegovića, u periodu od 09.10. do 12.10. od 09:30-16:00.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/news/6ab4387da68 ... -korisnike
MTV

#17623 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sa Klik TV aplikacije obrisani Pink BH i Pink Montenegro (Pink M). Kod nas jos uvijek, putem pink paketa, radi Pink M.
crnivrag

#17624 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by crnivrag »

MTV wrote:Sa Klik TV aplikacije obrisani Pink BH i Pink Montenegro (Pink M). Kod nas jos uvijek, putem pink paketa, radi Pink M.
Ništa, onda raspoređujemo poslove, ja snimam početak Nove BH, a ti Nove M :-) :lol:

P.S. Obrisana FB stranica Pink-a BH: https://www.facebook.com/TelevizijaPinkBH
MTV

#17625 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

crnivrag wrote: Ništa, onda raspoređujemo poslove, ja snimam početak Nove BH, a ti Nove M :-) :lol:
Tata je zaduzen i za to. Ali ne vjerujem da ce ostati pink M do 16:00 sati. Jer da ostaje juce bi ga preimenovali u Nova M kada su vec preimenovali Pink BH u Nova BH.
Post Reply