Novo: AMC HD
ili
Novo: nickelodeon HD
ili
Novo: Trace Urban HD
ili
Novo: mezzo live HD
ili
Novo: BBC Earth HD
Moderator: Benq
Nemoj da bi slag'o, ti u stvari imas srece, @MTV ne grize ako neko prije njega postavi dobru vijest k'o @sheytan anamotamo do njihaafannedim wrote:Abd. Svaku finu novost izbacujem odmah.![]()
![]()
semirsar wrote:Nemoj da bi slag'o, ti u stvari imas srece, @MTV ne grize ako neko prije njega postavi dobru vijest k'o @sheytan anamotamo do njihaafannedim wrote:Abd. Svaku finu novost izbacujem odmah.![]()
![]()
Ja ih prerano nahvalio.Nit' dodjoše, nit' se javiše.tovarish wrote:Pristali iz Logosofta da prvo izmjere parice.
Nisam se ohladio,al me sad nece duze biti u Sarajevu,a zeni se neda sa tim petljati.Tako da ce morati pricekati,ako se i jave.MTV wrote:
Ako se jos nisi ohladio od LOLa najbolje ti je da ih opet nazoves i vidis sta je problem sto nisu dosli.

Znaci dobro sam "namirisao"semirsar wrote:meni juceraske u Igmanskoj rekose da u septembru idu neke "zesce radosti"... nijesam nes' povjerov'o, al' haj' merebit stogod i bidne.
sam' se nadam da nije mislio na one druge, njima radosti, nama zalosti
Ja poslao mail na ono njihovo novi kanali, i odmah dobio odgovor što me iznenadilo, a prijedlozi su ovi tvoji napisani.MTV wrote:Mi ocekujemo:
- Veci download i upload
- Nove kanale (Jugoton, Nova TV, Da Vinchy, Jim Jam)
- Vise HD kanala (tipa BBC Earth HD, nickelodeon HD, Balkanika HD, Trace Urban HD, AMC HD, mezzo live HD, National Geographic HD...)
- Da vrate neke od ukinutih kanala (Super RTL, MTV Music 24, CMC...)
Na kraju bude:
CITY TV HD, MTV Igman HD, ntv IC Kakanj i OTV Valentino
i
- Jeftiniji pozivi fiksne telefonije prema Gvineji Bisau i Jemenu
![]()
![]()
![]()
Ne zamjerite morao sam
Kolko sam puta slao mailove za kanale ovo je prvi put da odgovor dobijem.MTV wrote:Zafaljujem. To je generalni odgovor koji se dobije prilikom slanja. Samo sto ja znam malo cekati na taj odgovor a ti eto odmah dobijes.
Makar da nisu isti prijedlozi sa istog maila. Da ne kazu evo ovog opet