Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semirsar

#17001 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote::thumbup: :smajli bez zuba u sredini koji ne mogu sada naci:
Image

:pisnuo:
MTV

#17002 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

eeee oTaj :lol:
semirsar

#17003 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:eeee oTaj :lol:
da si ga okacio za oblak ki ja vidjo bi ga i ti :nargila:
MTV

#17004 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jbg nema vamo oblaka. Grije i przi.
semirsar

#17005 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

e bukvalca sprzenog friza, sve mu treba crtat, googledrive.... onedrive, samo neki od bruke njihA, nije valjda 4G samo za youtubito Image
MTV

#17006 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ma znam bre da si mislio na oTaj oblak. Je se malo zaeba... (kulturan sam jelte) :mrgreen:
Nije samo za yubito ima i za kliktv.rs i vavoo.tv :thumbup: jbg ne radi mi Super web TV kako sad da gledam horoskop na Slonu i crno bijele filnove na BHT HD :smajli koji ronja suze:
semirsar

#17007 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Ma znam bre da si mislio na oTaj oblak. Je se malo zaeba... (kulturan sam jelte) :mrgreen:
Nije samo za yubito ima i za kliktv.rs i vavoo.tv :thumbup: jbg ne radi mi Super web TV kako sad da gledam horoskop na Slonu i crno bijele filnove na BHT HDImage
ko ti kriv kad ne znas naci :mrgreen:
MTV

#17008 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:ko ti kriv kad ne znas naci :mrgreen:
Zato imam tebe :kiss: Image
MTV

#17009 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Logosoft zapošljava - Profesionalni vozač

Na osnovu ukazane potrebe i širenja obima poslovanja kompanija Logosoft raspisuje konkurs za popunu sljedećeg radnog mjesta:

Pozicija: Profesionalni vozač - 1 izvršilac

Neophodno iskustvo i kvalifikacije:

● Položen državni ispit za profesionalnog vozača B kategorije;
● Radno iskustvo profesionalnog vozača najmanje 5 godina, računajući od dana polaganja državnog ispita za profesionalnog vozača B kategorije;
● Minimalno SSS;
● Spremnost za obavljanje poslova profesionalnog vozača unutar Bosne i Hercegovine, u zemljama okruženja i EU, uz odgovarajuću važeću dokumentaciju (pasoš, vozačka dozvola, uvjerenje o nevođenju krivičnog i prekršajnog postupka koje nije starije od 3 mjeseca od dana prijave na konkurs);
● Spremnost na fleksibilno radno vrijeme, nezavisno od dana vikenda ili praznika;
● Poželjno poznavanje engleskog jezika.

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju tražene uslove treba da dostave svoju profesionalnu biografiju (CV) i dokumentaciju kojom dokazuju ispunjavanje traženih uslova te detaljne kontakt podatke putem e-maila [email protected].

Kandidati koji ispunjavaju tražene uslove i uđu u uži izbor, bit će pozvani na intervju.

Konkurs ostaje otvoren do 13.08.2018.godine.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/posao-profesionalni-vozac
made_in_sarajevo

#17010 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by made_in_sarajevo »

Imamo internet samo bez wifi i skopcali mi svoj ruter. Sad je fazon sto npr na dva mobitela wifi radi, na 3. spoji ga, sve uredno prikazuje ali nema interneta. Sta da mu proucimo, cackali ruter par puta, stavljali kanale na najvise i dzaba?
MTV

#17011 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ja ti stvarno ne znam kako pomoc. Nisam imao takav problem.
semirsar

#17012 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

vjerovatno u ruteru ogranicen broj konekcija, jeli se probalo prvo taj treci mobitel povezati pa onda ostalo? Meni je bilo slicno kad sam ruter posudio drugom, a taj mi ga vratio sa ogranicenim brojem konekcija, slicni su simptomi. :mrgreen:
edin.h

#17013 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by edin.h »

made_in_sarajevo wrote:Imamo internet samo bez wifi i skopcali mi svoj ruter. Sad je fazon sto npr na dva mobitela wifi radi, na 3. spoji ga, sve uredno prikazuje ali nema interneta. Sta da mu proucimo, cackali ruter par puta, stavljali kanale na najvise i dzaba?
Koji je router (model, marka) ?
koja mu je postavljena IP adresa, DNSovi?

moze samo biti ili da je router felerican ili da nije dobro konfigurisan.
made_in_sarajevo

#17014 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by made_in_sarajevo »

edin.h wrote:
made_in_sarajevo wrote:Imamo internet samo bez wifi i skopcali mi svoj ruter. Sad je fazon sto npr na dva mobitela wifi radi, na 3. spoji ga, sve uredno prikazuje ali nema interneta. Sta da mu proucimo, cackali ruter par puta, stavljali kanale na najvise i dzaba?

ruter tp link. meni radio na HS sasvim dobro i kad sam uzeo moja tv dao djevojci taj ruter. sve povezano, sve radi, cackali sve zivo ali dva mobitela prodju, moj kao treci nece. ako moj prodje onda uzme neki drugi zezati,a rijetko se kad desi da sva tri prodju :D
MTV

#17015 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Obavještenje za korisnike

Poštovani korisnici,

zbog radova na optičkoj infrastrukturi, a u cilju unapređenja naših servisa u naseljima Dobrinja, Dobrinja 5 i Dobrinja C5 , mogući su kratkotrajni prekidi u ispostavljanju xDSL usluga za korisnike, u periodu od 31.07. do 03.08.2018.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/news/5e4cd242612 ... -korisnike
teatrale36

#17016 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by teatrale36 »

Na koji način se otkazuje ugovor? Zna li neko slučajno...
MTV

#17017 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Istekao ugovor ili jos traje ugovor?!
MTV

#17018 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Iscitao sam ti postove sa LOL teme i zakljucio sam da ti je istekao ugovor.

E onda fino pokupis opremu: router, resiver i daljinski (koliko ih imas), kablovi za napajanje strujom, lan kablovi kojima spajas resiver i router, HDMI kabl, scart kabl uglavnom sve ono sto su ti dali kad si potpisao ugovor. Odes u poslovnicu: Dobar dan raskinuo bi ugovor. Platis sve do tog datuma, das im opremu i potpises sta treba potpisat. Gotovo.
edin.h

#17019 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by edin.h »

made_in_sarajevo wrote:
edin.h wrote:

ruter tp link. meni radio na HS sasvim dobro i kad sam uzeo moja tv dao djevojci taj ruter. sve povezano, sve radi, cackali sve zivo ali dva mobitela prodju, moj kao treci nece. ako moj prodje onda uzme neki drugi zezati,a rijetko se kad desi da sva tri prodju :D
Pa gdje ces djevojci uvaliti pokvaren router, hahah :D
Ne znam jeste ga probali na default postavke pa ponovo postaviti , ako ne ide, onda je definitivno pokvaren taj router, kupis novi model TP-link 840n 45markica i mirna Bosna.
MTV

#17020 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Preimenovali su pojedine kanale tj uz njihovo ime su konacno dopisali "HD" (odavno su se i emitovali u HD):
BN TV HD
TV Zenica HD
Televizija 5 HD
Tiji HD
BN Music HD

Prije
Image
Image

Sada
Image
Image

Ali nisu to "HD" dodali kod kanala iz plus paket:
Nautical Channel
Trace Sport Stars
Fight Network
Dorcel TV

Image
Image
teatrale36

#17021 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by teatrale36 »

MTV wrote:Istekao ugovor ili jos traje ugovor?!
istekao davno, a nema pomaka u smislu nekih kanala, a i "ono" vise ne moze , pa da se rastanemo.
teatrale36

#17022 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by teatrale36 »

MTV wrote:Iscitao sam ti postove sa LOL teme i zakljucio sam da ti je istekao ugovor.

E onda fino pokupis opremu: router, resiver i daljinski (koliko ih imas), kablovi za napajanje strujom, lan kablovi kojima spajas resiver i router, HDMI kabl, scart kabl uglavnom sve ono sto su ti dali kad si potpisao ugovor. Odes u poslovnicu: Dobar dan raskinuo bi ugovor. Platis sve do tog datuma, das im opremu i potpises sta treba potpisat. Gotovo.
A recimo jel se mora završiti sa zadnjim danom mjeseca ili moze nap.5 og u mjesecu' Da ne plaćam citav mjesec a koristio 5 dana.
MTV

#17023 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

teatrale36 wrote: A recimo jel se mora završiti sa zadnjim danom mjeseca ili moze nap.5 og u mjesecu' Da ne plaćam citav mjesec a koristio 5 dana.

Naplatit ce ti tih 5 dana u mjesecu.
Naravno podrazumijeva se placanje prethodnog mjeseca ako ga vec nisi platio. Ako si ga platio onda samo tih 5 dana. :)
teatrale36

#17024 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by teatrale36 »

MTV wrote:
teatrale36 wrote: A recimo jel se mora završiti sa zadnjim danom mjeseca ili moze nap.5 og u mjesecu' Da ne plaćam citav mjesec a koristio 5 dana.

Naplatit ce ti tih 5 dana u mjesecu.
Naravno podrazumijeva se placanje prethodnog mjeseca ako ga vec nisi platio. Ako si ga platio onda samo tih 5 dana. :)
E to me interesovalo, hvala ti. Pretpostavio sam da je tako ali hajde da pitam :)
Stvarno mi je žao otici sa Logosofta ali jednostavno ono sto cekam ne vraca se nikako, a i otključavanje ne ide vise, kao i skupoća paketa kojeg koristim.
MTV

#17025 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

teatrale36 wrote: E to me interesovalo, hvala ti. Pretpostavio sam da je tako ali hajde da pitam :)
Stvarno mi je žao otici sa Logosofta ali jednostavno ono sto cekam ne vraca se nikako, a i otključavanje ne ide vise, kao i skupoća paketa kojeg koristim.
Nema na cemu.

Svako ima pravo odabrat najbolje za svoje pare. :)
Post Reply