Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
afannedim wrote:Lijepo je vidjeti BN HD. Što više HD kanala to bolje
Samo sto je za jedan mpeg4 HD kanal slab bitrare 3,7 Mbps. Nadam se da ce ga povecati. Hajd da je u Hevcu 3,7 Mbps odgovaralo bi nekom mpeg4 HD kanalu od 7,4 Mbps ali nije.
Prva slika HD druga SD.
afannedim wrote:
HAYATOVCI sada loša slika pravo kako ugasiše HD
Hayatovci su sada ocajni. Nema kanala s kojim bi ga mogao uporediti. Cim su brze scene pikselizacija je ocita. Slab bitrare i to ti je.
Joj kakvi su lopovi ovi Logosoftići... Ja plaćam kofole 120Mb/s a u postavkama rutera mi fino piše da imam ukupni bandwidth manje od 75Mb/s:
Znači nema teoretske šanse da dosegnem 80Mbps a ne njihovih obećanih 120Mbps. Kad god bilo šta skidam TV je nemoguće gledati gledati jer se slika pikselizuje totalno i zvuk toliko prekida da se ne može razumjeti. Izvoli biraj da li ti se gleda TV ili ti se koristi internet... katastrofa. Odo na Telemach
Onda prilikom downloada bilo cega ne bi smjelo dolaziti do pikselanja TV kanala. Ukoliko se to desava moguce da nije dobra telefonska parica ili neki spoj LOLa na tel paricu ili spoj telefonski kabl na tel paricu ili je problem u routeru.
Za sve probleme imas:
Korisnička podrška
033 931 999
ili
080 03 03 05
(Broj 080 03 03 05 je besplatan broj iz svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH).