Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#16076 Re: Logosoft ALL ABOUT
A jesu i napucali dokup GB na mobilni... Mislim da bi bio red da nam daju flat za 1 KM 
- MTV
#16077 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koja daska u glavi.Benq wrote:
Fali Kabanici mnogo stosta xD
- MTV
#16078 Re: Logosoft ALL ABOUT
BN HD krenuo na satelitu kod nas je jos u SD ali cini mi se da je gora slika nego sto je bila prethodnih dana.
- chakany
#16079 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobro si to zapazio. Kod nas je isto oslabio kvalitet slike.Imam osjećaj kao da tu HD verziju zapravo konvertuju u SD verziju. Ne znam koji bi mogao biti drugi razlog, ali evo uočio sam da danas nije bilo ni opcije teletexta na pomenutom kanalu, barem kod nas.MTV wrote:BN HD krenuo na satelitu kod nas je jos u SD ali cini mi se da je gora slika nego sto je bila prethodnih dana.
- MTV
#16080 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja isto.chakany wrote:Dobro si to zapazio. Kod nas je isto oslabio kvalitet slike.Imam osjećaj kao da tu HD verziju zapravo konvertuju u SD verziju. Ne znam koji bi mogao biti drugi razlog, ali evo uočio sam da danas nije bilo ni opcije teletexta na pomenutom kanalu, barem kod nas.MTV wrote:BN HD krenuo na satelitu kod nas je jos u SD ali cini mi se da je gora slika nego sto je bila prethodnih dana.
Kod nas nema TTX na BN mjesecima ili je radio dan pa nije 5 ili obrnuto.
BN BiH HD kako pise na satelitu (TeamSat), ima jako mali bitrare 3,7 Mbps za jedan FHD kanal 1920x1080i.
- afannedim
#16081 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni kurčeva sad slika i na BN i TVZE, a BHTHD ne radi mi danima
- MTV
#16082 Re: Logosoft ALL ABOUT
RTV ZE je takva vise manje od pocetka.
Kod mene juce nisu nikako radili:
-KCN::2
-KCN::3
-Viasat Nature
-MTV Hits
Sada ne radi samo KCN::2 i KCN::3.
Alternativna TV danima ne radi kako treba. Radi 20 sekundi i onda zakoci, ko prije MTV Hits.
BN TV ima nesto losiju sliku nego ranije.
ALFA TV opet ima digitalnu sliku a na TV Slon se koliko mi se cini popravila slika. Inace TV Slon na svom YT kanalu postavlja sve u FHD 1080p pa vjerovatno postoji ili ce postojati i TV Slon HD.
A BHT HD mi radi.
-Viasat Nature
-MTV Hits
Alternativna TV danima ne radi kako treba. Radi 20 sekundi i onda zakoci, ko prije MTV Hits.
ALFA TV opet ima digitalnu sliku a na TV Slon se koliko mi se cini popravila slika. Inace TV Slon na svom YT kanalu postavlja sve u FHD 1080p pa vjerovatno postoji ili ce postojati i TV Slon HD.
A BHT HD mi radi.
- afannedim
#16083 Re: Logosoft ALL ABOUT
KCN::2 I 3 ni meni ne radi na trici crna slika a dvojta kao zaledjena neštoMTV wrote:RTV ZE je takva vise manje od pocetka.
-Viasat Nature
-MTV Hits
A BHT HD mi radi.
- agent_zero
#16084 Re: Logosoft ALL ABOUT
Razmišljam da pređem s telemacha na logosoft, čisto i isključivo radi cijene, jer mi je preskupo plaćati 46KM za tv+internet mjesečno.
Zanima me može li se kupiti drugi STB uređaj, bilo u logosoftu ili negdje drugo, za dodatni tv i koliko to košta?
Zanima me može li se kupiti drugi STB uređaj, bilo u logosoftu ili negdje drugo, za dodatni tv i koliko to košta?
- beni-bu-man
#16085 Re: Logosoft ALL ABOUT
kod logosofta su ti IPTV boxovi tipa MAG254agent_zero wrote:Razmišljam da pređem s telemacha na logosoft, čisto i isključivo radi cijene, jer mi je preskupo plaćati 46KM za tv+internet mjesečno.
mene izadje duo-plus paket sa dodatni boxom 41KM
- agent_zero
#16086 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kako kad je redovna cijena tog paketa 40,95KM sa jednim boxom?beni-bu-man wrote:kod logosofta su ti IPTV boxovi tipa MAG254agent_zero wrote:Razmišljam da pređem s telemacha na logosoft, čisto i isključivo radi cijene, jer mi je preskupo plaćati 46KM za tv+internet mjesečno.
- beni-bu-man
#16087 Re: Logosoft ALL ABOUT
na 12 mjeseci jeste a na 24 je 35,80KMagent_zero wrote:Kako kad je redovna cijena tog paketa 40,95KM sa jednim boxom?beni-bu-man wrote:kod logosofta su ti IPTV boxovi tipa MAG254agent_zero wrote:Razmišljam da pređem s telemacha na logosoft, čisto i isključivo radi cijene, jer mi je preskupo plaćati 46KM za tv+internet mjesečno.
- agent_zero
#16088 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ali tokom prve dvije godine, koliko ćeš plaćati nakon 2 godine?beni-bu-man wrote: na 12 mjeseci jeste a na 24 je 35,80KM
Zato pitam može li se kupiti negdje taj box i koliko košta?
- MTV
#16089 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nakon 2 godine mozes obnoviti ugovor a koji ce biti uvjeti to se ne zna.. Ova akcija jeftiniji paketi traje vec godinu dana ako ne i vise.agent_zero wrote:Ali tokom prve dvije godine, koliko ćeš plaćati nakon 2 godine?beni-bu-man wrote: na 12 mjeseci jeste a na 24 je 35,80KM
Mozes kupiti dodatni box, iskljucivo Mag 254, ali samo kod njih.
http://www.logosoft.ba/nize-cijene-najma-dodatnog-STB-aNiže cijene najma dodatnog STB-a
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je izvršena izmjena i dopuna Cjenovnika usluga Logosofta.
Za sve korisnike koji u svom domu imaju Super TV uslugu na više televizora cijena najma dodatnog STB-a u HD rezoluciji snižena je sa 5,00 KM na 4,00 KM mjesečno.
Ukoliko ne želite plaćati mjesečni najam, a treba vam dodatni STB, isti možete kupiti po cijeni od 147,20 KM (sa uključenim PDV-om).
Novi Cjenovnik usluga važi od 17.08.2016. godine i možete ga preuzeti ovdje.
Više informacije o Logosoftovim uslugama i ponudama možete dobiti putem telefona 033 931 900.
Posjetite Logosoftova prodajna mjesta i na licu mjesta pogledajte zašto koristiti Super TV i koje sve funkcionalnosti nudi.
Vaš Logosoft
* Navedene cijene su bez PDV-a , ukoliko drugačije nije naznačeno.
-
moke_31
#16090 Re: Logosoft ALL ABOUT
S obzirom da LOl-a neće dizati brzine interneta, i da je manje više mrtav kad je u pitanju IPTV, jedino ga vas 2-3 svojim postovima održavate na životu kao relevantnog provajdera
, šta mislite o optičkom internetu TXTV-a, najslabiija opcija 50/30 za 31,90 KM?
Odskora su mi se pojavili u ulazu i sve su prilike da ću preći na njihov internet, samo me interesuje kako instaliraju optiku u stanu, šta rade i kako to ide? Jel neko već uveo optiku i kako to ide?
Odskora su mi se pojavili u ulazu i sve su prilike da ću preći na njihov internet, samo me interesuje kako instaliraju optiku u stanu, šta rade i kako to ide? Jel neko već uveo optiku i kako to ide?
-
Sakazulu
#16092 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad me zanima je li pitao? Mrsko mi ići da vidim 
- MTV
#16093 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije.
Ovdje je 95% raje oslo na TM a 5% na BHT. A koliko ja znam TXTV u Sarajevu nije poceo s pruzanjem usluge. Inace kad postavljaju optiku (ono sto sam citao sa banjalukaforum na Elta temi) buse zidove, stavljaju one buzire (ako se tako kaze) provuku opticki kabl stave odgovarajuci router i vozi.
- semirsar
#16094 Re: Logosoft ALL ABOUT
U mom ulazu su izbusili zidove u stubistu, poturili ormarice i kanalice za kablove ali ne i same kablove...
Ako cekaju dovoljan broj stanara da se izjasni za prikljucak... vala nijesu ni trebali se truditi, nejmaju pojma o pristupu korisnicima, ipak mi nijesmo neka jebena vukojebina da ne znamo sta 'ocemo. Moras se bato potrudit' i to dobro da te neko uzme u razmatranje, pogotovu sto nijesu ni reklamni materijal podijelili... dakleM, od usluge zasad nista a kadlice i oceli ni 'tice na grani vise ne znadu
Ako cekaju dovoljan broj stanara da se izjasni za prikljucak... vala nijesu ni trebali se truditi, nejmaju pojma o pristupu korisnicima, ipak mi nijesmo neka jebena vukojebina da ne znamo sta 'ocemo. Moras se bato potrudit' i to dobro da te neko uzme u razmatranje, pogotovu sto nijesu ni reklamni materijal podijelili... dakleM, od usluge zasad nista a kadlice i oceli ni 'tice na grani vise ne znadu
- MTV
#16095 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fazon je sto su oni razrovali samo Dobrinju (nakace se na Eltu iz Istocnog Sarajeva) i ljudi ih ozboljno shvataju a oni ni kabl nisu proturili. Jbt pa i Logosoft je pokrio vise naselja.
A kod TXTV nemas nikakvih VOD usluga, i kod nas je slabo al ni snimalice ni AXN NOW videoteke.
U 2018 nemaju nijednog FOXa, Nacionalnu...
A kod TXTV nemas nikakvih VOD usluga, i kod nas je slabo al ni snimalice ni AXN NOW videoteke.
-
Sakazulu
#16096 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dakle za sad su neozbiljna firma!
- Benq
#16097 Re: Logosoft ALL ABOUT
Oni su nedavno izbacili oglas za sve operatere, kao u smislu "prekinimo monopol" i dajmo svim operaterima sansu da spoje svoje usluge putem optike, tako da svoju opticku infrastrukturu iznajmljuju svim zainteresovanim operaterima u Sarajevu i Zenici.MTV wrote:Fazon je sto su oni razrovali samo Dobrinju (nakace se na Eltu iz Istocnog Sarajeva) i ljudi ih ozboljno shvataju a oni ni kabl nisu proturili. Jbt pa i Logosoft je pokrio vise naselja.
- MTV
#16098 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iskreno, nisam to cuo ni vidio.
- agent_zero
#16099 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala za info.MTV wrote:Nakon 2 godine mozes obnoviti ugovor a koji ce biti uvjeti to se ne zna.. Ova akcija jeftiniji paketi traje vec godinu dana ako ne i vise.agent_zero wrote:Ali tokom prve dvije godine, koliko ćeš plaćati nakon 2 godine?beni-bu-man wrote: na 12 mjeseci jeste a na 24 je 35,80KM
Mozes kupiti dodatni box, iskljucivo Mag 254, ali samo kod njih.
http://www.logosoft.ba/nize-cijene-najma-dodatnog-STB-aNiže cijene najma dodatnog STB-a
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je izvršena izmjena i dopuna Cjenovnika usluga Logosofta.
Za sve korisnike koji u svom domu imaju Super TV uslugu na više televizora cijena najma dodatnog STB-a u HD rezoluciji snižena je sa 5,00 KM na 4,00 KM mjesečno.
Ukoliko ne želite plaćati mjesečni najam, a treba vam dodatni STB, isti možete kupiti po cijeni od 147,20 KM (sa uključenim PDV-om).
Novi Cjenovnik usluga važi od 17.08.2016. godine i možete ga preuzeti ovdje.
Više informacije o Logosoftovim uslugama i ponudama možete dobiti putem telefona 033 931 900.
Posjetite Logosoftova prodajna mjesta i na licu mjesta pogledajte zašto koristiti Super TV i koje sve funkcionalnosti nudi.
Vaš Logosoft
* Navedene cijene su bez PDV-a , ukoliko drugačije nije naznačeno.
Onda je bolje uzeti taj STB, to je cijena trogodišnjeg rentanja.
Dobije li se router u tom duo plus paketu?
- beni-bu-man
#16100 Re: Logosoft ALL ABOUT
Router/Modem u jednomagent_zero wrote:
Hvala za info.
Onda je bolje uzeti taj STB, to je cijena trogodišnjeg rentanja.
Dobije li se router u tom duo plus paketu?