Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
beni-bu-man

#16051 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

MTV wrote:Nisam dao adresu a to je receno u sali jer znam ja da se beni voli saliti :)
Takoe brat moi 8-)
afannedim

#16052 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV HITS radi punih 20 sekundi. Napraviše mi BHT 1HD jebase mi MTV HITS
MTV

#16053 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mene sad strOh okrenut MTV Hits :run:

Edit: prosla 2 spota nije zakocio, dobro 'e.
afannedim

#16054 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Počet ću čekičati STB-ove ako mi prekipi
MTV

#16055 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Logosoft zapošljava - Koordinator prodaje i podrške privatnim korisnicima

Želite li se pridružiti ICT kompaniji sa preko 20 godina iskustva u ICT sektoru i lideru na tržištu BiH?

Na osnovu ukazane potrebe, kompanija Logosoft d.o.o. Sarajevo objavljuje konkurs za popunu sljedećeg radnog mjesta:

Koordinator prodaje i podrške privatnim korisnicima - 1 izvršilac

Uslovi :

- Poznavanje prodajnog portfolia usluga Logosofta namijenjenih privatnim korisnicima,
- Poznavanje tržišta telekomunikacionih usluga namijenjenih privatnim korisnicima u Bosni i Hercegovini sa fokusom na Kanton Sarajevo,
- Poznavanje regulatornog okvira i uslova za pružanje telekomunikacionih usluga i odnosa pružaoca telekomunikacionih usluga sa krajnjim korisnicima,
- Analitičnost, kreativnost, planski pristup radu, praćenje procedura,
- Minimalno SSS,
- Najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,
- Aktivno poznavanje engleskog jezika,
- Poznavanje rada u MS Office.

Zainteresovani kandidati mogu dostaviti svoju profesionalnu biografiju (CV) te detaljne kontakt podatke putem e-maila [email protected]. Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će pozvani na intervju i testiranje znanja.

Oglas ostaje otvoren do 30.03.2018.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/news/41d54f3ea8a ... orisnicima
MTV

#16056 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Neradni dan

Poštovani korisnici,

zbog nastupajućeg praznika Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u četvrtak, 01. marta 2018. godine poslovnice Logosofta neće raditi, dok će naše dežurne službe biti na raspolaganju 24 h. Naredni radni dan je petak 02. mart 2018.

Želimo vam sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/neradni-dan-mart
Sakazulu

#16057 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Bolje da rade i da u duhu praznika, daju akciju, za 70% sniženja ako potpišeš na 24 mjeseca + 3 mjeseca gratis + novi mobitel... onako praznično zar ne!

Stvorio bi se red novih i postojećih korisnika od Dobrinje do Igmanske, možda bi se na kraju ta dva reda stopila u jedan...

I svi bi živjeli sretno i zadovoljno!
Quaresma

#16058 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

ljudi jel ovo nesto do mene ili je do logosofta

imam internet paket alfa net koji placam 23,40KM

imam uplaceno sve do 1. januara, znaci i januar je uplacen.

gledam sad stanje racuna pise da stoji da moram platiti 70.20KM

kako ovo?
MTV

#16059 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Quaresma wrote:ljudi jel ovo nesto do mene ili je do logosofta

imam internet paket alfa net koji placam 23,40KM

imam uplaceno sve do 1. januara, znaci i januar je uplacen.

gledam sad stanje racuna pise da stoji da moram platiti 70.20KM

kako ovo?
Za mjesec januar platis kad prodje januar. Mart ces platiti kad on zavrsi a po racunici imas dug za januar i februar.
Januar, februar, mart x 23,40 = 70,20 KM.
Mart odbijes jer oni svakog prvog u mjesecu automatski dodaju iznos za taj mjesec.
Quaresma

#16060 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

MTV wrote: Za mjesec januar platis kad prodje januar. Mart ces platiti kad on zavrsi a po racunici imas dug za januar i februar.
Mart odbijes jer oni svakog prvog u mjesecu automatski dodaju iznos za taj mjesec.
Image

ovde stoji da je placeno za januar valjda

sad bi trebalo da bude za februar + martovski koji odmah obracunavaju.
MTV

#16061 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Quaresma wrote:
MTV wrote: Za mjesec januar platis kad prodje januar. Mart ces platiti kad on zavrsi a po racunici imas dug za januar i februar.
Image

ovde stoji da je placeno za januar valjda

sad bi trebalo da bude za februar + martovski koji odmah obracunavaju.
Gledas pogresnu kolonu "racuni" idi na "uplate".

Image
Quaresma

#16062 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

jest, upravu si

kad sam bio uplacivao u decembru, uplacivao sam bio za dva racuna, tu sam se bio malo preracunao kontao sam da sam i uplatio za januar.
MTV

#16063 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Eto ga rijesili smo.
afannedim

#16064 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Jebite se i vi i BHT 1 HD, SEVDAH TV
MTV

#16065 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Bi al nemaju s kim :mrgreen:

BHT HD meni radi, Sevdah nemam a Super Web TV mi ne radi. Jbg ne moze sve da radi :lol:
afannedim

#16066 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

BHT HD radio mi jedan dan i opet crnilo. Sevdah TV rade na otklanjanju problema a web mi radi
Sakazulu

#16067 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Malo nešto vrtim vijesti i sjetih se hajke na LoL i nas koji smo ostali uz firmu kad je mTel uletio - onako klizeći...

A u vijestima piše ovako: ...kragujevački biznismen Dragan Šolak, koji je vlasnik N1, već godinama preko svoje kompanije „Telemach“ besplatno koristi više od 30.000 električnih stubova za prijenos svog signala. I to mu nije bilo dovoljno, već pokušava da na isti način otme telekomunikacijske podzemne kanalice „BH Telecoma“, „Eroneta“ i „m:tel-a“. Uz to, potpuno kriminalno, srbijanski tajkun je diljem Federacije na postojeće ulične stubove zakačio svoje kablove da nikoga ništa nije pitao ili blagovremeno platio! Radi se o višemilionskim krađama iz BiH, gdje nisu uračunati drugi njegovi biznisi otimanja prirodnih resursa naše zemlje, koje su gradile prethodne generacije. Šta tek kazati o njegovom već uspostavljenom televizijskom monopolu koji onemogućava da naša BHT ili FTV više ne mogu prenositi utakmice naše fudbalske reprezentacije i drugih nacionalnih selekcija.

Neka je 50% laž... Gjde su oni koji su prali po nama da naš novac ode na istok, da ne kažem Srbiju. Možda je to bila samo farsa da što više ljudi pređe u Telemach i pomogne Draganu da radi šta radi!

A sad vijesti iz zemlje... :)
Benq

#16068 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Sakazulu wrote:Malo nešto vrtim vijesti i sjetih se hajke na LoL i nas koji smo ostali uz firmu kad je mTel uletio - onako klizeći...

A u vijestima piše ovako: ...kragujevački biznismen Dragan Šolak, koji je vlasnik N1, već godinama preko svoje kompanije „Telemach“ besplatno koristi više od 30.000 električnih stubova za prijenos svog signala. I to mu nije bilo dovoljno, već pokušava da na isti način otme telekomunikacijske podzemne kanalice „BH Telecoma“, „Eroneta“ i „m:tel-a“. Uz to, potpuno kriminalno, srbijanski tajkun je diljem Federacije na postojeće ulične stubove zakačio svoje kablove da nikoga ništa nije pitao ili blagovremeno platio! Radi se o višemilionskim krađama iz BiH, gdje nisu uračunati drugi njegovi biznisi otimanja prirodnih resursa naše zemlje, koje su gradile prethodne generacije. Šta tek kazati o njegovom već uspostavljenom televizijskom monopolu koji onemogućava da naša BHT ili FTV više ne mogu prenositi utakmice naše fudbalske reprezentacije i drugih nacionalnih selekcija.

Neka je 50% laž... Gjde su oni koji su prali po nama da naš novac ode na istok, da ne kažem Srbiju. Možda je to bila samo farsa da što više ljudi pređe u Telemach i pomogne Draganu da radi šta radi!

A sad vijesti iz zemlje... :)
Sve je to politika i jednom rijecju BiH... plodno tlo za bilo sta. Koristili su stubove ali su ih na kraju i platili. Najgore je kad pocne qrva o postenju kao autor tog teksta a onda taj isti tekst kopira i objavi Kabanica :-)

Inace, pratim postove na lolu, telecomu i telemachu, ali ne upratih da je bila ikakva hajka na lol jer ih je mtel kupio.. Cak sta vise svi smo mislili da ce lol dobiti neke kanale koje nema poput sport klubova ali se to nije desilo.
Sakazulu

#16069 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma naravno da ima sive zone.

A bilo je izdaje, lova ode iz BH i sličnih izvedenica.

Davno bilo pa ishlapilo. Nego mi u svemu šega kako obje firme iz 'srbiju' a mi kao gori.
afannedim

#16070 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ovo je sad fol brabonjak zaprijetio šolaku
Benq

#16071 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Sakazulu wrote:Ma naravno da ima sive zone.

Davno bilo pa ishlapilo. Nego mi u svemu šega kako obje firme iz 'srbiju' a mi kao gori.
Zna se ko plasira takve price i zasto. Mi sami sebi ne valjamo a da nam neko drugi valja..
afannedim wrote:Ovo je sad fol brabonjak zaprijetio šolaku
Ako si na fb, pogledaj samo objave Armina Cibre (javne su), njegovog vozaca i sve ce ti biti jasno. Ovaj prica o nekom kriminalu a grad nam zapali...

Izvinjavam se na OFF ali sve je povezano..
afannedim

#16072 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Benq wrote:
Sakazulu wrote:Ma naravno da ima sive zone.

Zna se ko plasira takve price i zasto. Mi sami sebi ne valjamo a da nam neko drugi valja..
afannedim wrote:Ovo je sad fol brabonjak zaprijetio šolaku
Ako si na fb, pogledaj samo objave Armina Cibre (javne su), njegovog vozaca i sve ce ti biti jasno. Ovaj prica o nekom kriminalu a grad nam zapali...

Izvinjavam se na OFF ali sve je povezano..
Operisan sam od FB i ostalih mreža :D, Sve go lopov
afannedim

#16073 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV

#16074 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Stara je to vijest :oops:
logosoft-all-about-t90936s16050.html#p14366515

Zipa ovo, kad bi bilo to kod nas i ako treba nek Diva strada (odron slika a sve njene serije se vrte na 3 foxa)
https://www.jabuka.tv/home-tv-ponuda-bo ... ih-kanala/
Benq wrote: Inace, pratim postove na lolu, telecomu i telemachu, ali ne upratih da je bila ikakva hajka na lol jer ih je mtel kupio.. Cak sta vise svi smo mislili da ce lol dobiti neke kanale koje nema poput sport klubova ali se to nije desilo.
Nemojte mi Kabanicu dirat uveo 10 tak kako treba kanala fali mu jos toliko :lol:
Nego, Benq kako nije bilo, bilo je: mtel kupio, cetnici, odoh ja na BHT (3 godine nisu kanala dobili kako treba)... a bila je i afera SK s tim da je LOL imao SK dok nije bio mtelov itd.
Benq

#16075 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote: Nemojte mi Kabanicu dirat uveo 10 tak kako treba kanala fali mu jos toliko :lol:
Nego, Benq kako nije bilo, bilo je: mtel kupio, cetnici, odoh ja na BHT (3 godine nisu kanala dobili kako treba)... a bila je i afera SK s tim da je LOL imao SK dok nije bio mtelov itd.
Fali Kabanici mnogo stosta xD

Ne sjecam se, moguce da je bilo i nista me ne iznenadjuje. Ovaca je bilo i bice, nasi ljudi su mazohisti po prirodi.
Post Reply