MTV wrote:Nepise za njih nista. Inace svih 4 Hayatova kanala su u HD i za sada su samo u okviru Hayata.afannedim wrote: A HAYAT MUSIC I FOLK
Stopa mi MTV Hits
sta ja govorim sedmicama
Moderator: Benq
MTV wrote:Nepise za njih nista. Inace svih 4 Hayatova kanala su u HD i za sada su samo u okviru Hayata.afannedim wrote: A HAYAT MUSIC I FOLK
Stopa mi MTV Hits

Meni je MTV Hits i Viasat Nature jedini problematicni kanali u Osnovnom paketu. Do danas je VNature 4848963463409 stopao i nemozes nista pogledat, MTV do danas radio normalno i onda nestane skroz slike pa se vrati pa stopa itd.afannedim wrote:Meni je stvarno čudno to u vezi MTV Hits. Evo pola sata gledam ide ko mlijeko kanal
Meni tako Sevdah TV ko tebi Viasat. Nadam se Hayatovci HD.MTV wrote:Meni je MTV Hits i Viasat Nature jedini problematicni kanali u Osnovnom paketu. Do danas je VNature 4848963463409 stopao i nemozes nista pogledat, MTV do danas radio normalno i onda nestane skroz slike pa se vrati pa stopa itd.afannedim wrote:Meni je stvarno čudno to u vezi MTV Hits. Evo pola sata gledam ide ko mlijeko kanal
Primijetio sam da je TV Slon presao u 16:9 al slika je i dalje onako grozna.
Nego zanima me hocemol sutra dobiti Hayatovce HD ili ce nam jos nesto ukinut. Prije ovo zadnje![]()
![]()
Od 15.2 ide Hayat Plus HD a treba pratiti popularnog @Vito sa satelotskog foruma koji je prenio info za Hayatovce HDafannedim wrote:Tu su HAYATOVCI HD, hajmo još i HAYAT MUSIC I FOLK i to bi bilo ukupno 41 HD kanal

Sad bi voli HAYAT MUSIC I FOLK kad već idu u HD formatu kad su mogli Hayatovce mogu i ova dvaMTV wrote:Od 15.2 ide Hayat Plus HD a treba pratiti popularnog @Vito sa satelotskog foruma koji je prenio info za Hayatovce HDafannedim wrote:Tu su HAYATOVCI HD, hajmo još i HAYAT MUSIC I FOLK i to bi bilo ukupno 41 HD kanal![]()
Opet cu ja ponoviti nek mene uposle bit ce i 60 HD kanala![]()
Realno Logosoft pojedine kanale stvarno uvrsti PRVI.
Hayat HD tu u par dana sa HSom, RTRS Plus (12.01. prije ona 2 anamotamo operatera), Sevdah TV (godinu i nesto ili dvije godine prije ona 2 anamotamo), pojedine nove pinkove prije BHT-a, Elte itd. i sad Hayatovci HD.
Da hoce jos ova 4 Foxa prebaciti u HD. A realno i prvi ukine prije svih Discoverije tacnije DTX, D Science SD i HD, Animal Planet HD dok Max tv danas ukida sve te kanale ukljucujuci TLC, ID, Discovery itd. i MTV Europe.

MTV wrote:Novi stari kanal u Osnovnom paketu
Sada u Osnovnom paketu ima 16 HD kanala
Plus 6 HD kanala
HD paket 12 HD kanala
Film Box paket 4 HD kanala
Cinestar Premiere paket 2 HD kanala
Ukuno 40 HD kanala
I treba, nek ukinu jos Al Jazzira Balkans SD za nas koji imamo HD resiver. Mogli bi to uraditi jos i sa Hayat i Face TV SD a snimalicu sa njih nek prbace na HD verzije. Preko snimalice nek ide SD sadrzaj ako nemaju prostora na serveru.afannedim wrote:Jel ovo oni nama lagano ubacuju HD kanale, a ukidaju SD
Slažem se s tobom u potpunostiMTV wrote:I treba, nek ukinu jos Al Jazzira Balkans SD za nas koji imamo HD resiver. Mogli bi to uraditi jos i sa Hayat i Face TV SD a snimalicu sa njih nek prbace na HD verzije. Preko snimalice nek ide SD sadrzaj ako nemaju prostora na serveru.afannedim wrote:Jel ovo oni nama lagano ubacuju HD kanale, a ukidaju SD
NaravskiBenq wrote:Sto vise HD kanala tim bolje
Imaju oni Sparkasse bank i Turkish banku kao poslovne korisnike. Briga ih.Qler wrote:Ja juce razduzio opremu... cudno mi bi niko ni da pita sto idete ni nista.. jos je dvoje odjavilo dok sam ja tu bio..