Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote:
pa koliko sam mogo skontat Cinestara Premiere 1 i 2 SD su svakako u osnovnom paketu
Danas su ih stavili u listu osnovnog paket a kad istekne promo period (15.01) vratiti ce se na listu plus paketa. Sad su jako azurni sto se tice liste kanala cim kanal dodje na listi je na webu, cim kanal izbace nestaje sa liste. Prije tamo 2013-2014 nisu kanale dodavali na webu po mjesec-2-3.
Samo im je spisak osnovnog paketa haos 20 tak kanala 2x broje, jednom kao mpeg4 (vidljiv samo HD resiveru) drugi put u mpeg2 formatu (vidljivo iskljucivo SD resiveru). Al zato ja vodim evidenciju kako treba. Ocito im je tesko.
A bilo bi odlicno CP SD da ostanu u Osnovnom ali ali...
Pa drug potrazi ga, svi smo mi vec davno poredali kanale po svom ukusu pa ne znamo koji je to broj po njihovoj zbrza zdola listi.
Takav sistem je tek sad mtel uveo i eno jednim Nova TV na 25 drugim na 37. Ja i da resetujem listu po njihovom nebi mogao vidjeti na kojem je broju Dorcel jer nisam pretplacen na Plus paket. Da se neprepadnes, svi oni kanali koji nisu dio tvog paketa se kasnije "obrisu" sa liste.
Idi Menu-TV-Uredjenje kanala i tu imas odmah po 10 kanala u pregledu pa idi gore dole.
To izgleda ovako:
Slazem se. Za CP hajd novogodisnji poklon al SD i jos na svakom nesto fali kao da im je BHTelecom gazda...
Al makar nestopaju i netrzaju kao kad su ih uvrstili u ponudu.
MTV wrote:Slazem se. Za CP hajd novogodisnji poklon al SD i jos na svakom nesto fali kao da im je BHTelecom gazda...
Al makar nestopaju i netrzaju kao kad su ih uvrstili u ponudu.
Kod mene dvojka i dan danas trza. Zato su danas fino mail dobili. Svašta sam nadrobio
Nas drugar @semirsar otisao u Banovice. Pravedno ili ne, nisam sudija da sudim. Al moje je misljenje da to nije zasluzio. Cekamo te nazad da se vratis medju rajom i manis se budala. Foe lista zlata vrijedi
MTV wrote:Nas drugar @semirsar otisao u Banovice. Pravedno ili ne, nisam sudija da sudim. Al moje je misljenje da to nije zasluzio. Cekamo te nazad da se vratis medju rajom i manis se budala. Foe lista zlata vrijedi
agent_zero wrote:Kako je na logosoftu riješeno ako želiš gledati i na drugom tv-u?
Iznajmis dodatni resiver koji kosta 4,68 KM i imas sve kao sto imas na prvom resiveru.
Pod ugovorom sam s telemachom, tako još ništa od tog, samo me zanimalo kako ide procedura za dodatni tv.
Btw, puno traže za dodatni stb mjesečno (pretpostavljam da je tih 4,68KM mjesečno), ali mi je privlačan onaj trio paket s mobilnom mrežom. Jeftinije me izađe nego sad telemach + bht pretplata.