Paket usluga Trenutni bonusi Novi bonus od 1.12.2017.
LoGO! Trio mobile 500 MB 1 GB
LoGO! Quadro 500 MB 1 GB
LoGO! Quadro + 500 MB 2 GB
http://www.logosoft.ba/izmjena-cjenovnika
PS. Nije stradao nijedan kanal
Moderator: Benq
imam još i kapu i maramusemirsar wrote:dje si "pionir", nijesam te pozn'oVladaFBiH wrote:bolje rečeno - jadni mi sa ovakvom "omladinom"
da si pročitao šta je čovjek napisao znao bi da ima pravo da traži nadoknadu - kada je prijavio problem rečeno mu je da imaju tehnički problem (znači nije problem do njega) koji će se riješiti u narednim danima što znaći da za taj period NE MOGU pružiti adekvatnu uslugu...![]()
a cuj, nije tema al' ni PDF, + sto ja od te teme bjezim u vidu lastinog repa, nije vrijedno, ne vise, barem za sad, moje sekiracije, samo cu ti reci, da se mene pitalo ne bi sad bili u ovijem govnima niti bi imali biser sultaniju da nam odredjuje u kakvijem smo "stanjima" kuzis![]()
a sad na temu, da cit'o ja sve, a zakacio se za kraj u kojem kaze da su mu zamijenili receiver, dakle, rijesili problem osim par kanala koji se kockaju a to ce navodno rijesiti nakon vikenda. Neka trazi umanjenje, ko zna, mozda ga i dobije.
P.S. Moguce da sam ja nesto pogresno razumio, dozvoljavam i tu mogucnost sto da ne... uostalom ja samo ionako uvijek protiv ove i vake vlade![]()
A 2 gige mobilnog neta od 1.12. nespominjes ha?!semirsar wrote:al' sto me ispracaju jos, serijski mi se net restartovao u zadnjih heftu dana...
4,68 KM za HD resiverbeni-bu-man wrote:Zanima me koja je cijena dodatnog STB uređaja
LoGO! Duo+ paket
HvalaMTV wrote:4,68 KM za HD resiverbeni-bu-man wrote:Zanima me koja je cijena dodatnog STB uređaja
LoGO! Duo+ paket
3,51 KM za SD resiver (koji bi ti preporucio da zaobidjes u sirokom luku. Grozan je i nemas SD mpeg4 i HD kanale)
http://www.logosoft.ba/logosoft-super-tv
Da i snimalicu, videoteku, klix vijesti, vremensku prognozu, stanje na putevima sve je isto.beni-bu-man wrote: Hvala![]()
jel ista fora kao na Telemachu da na oba uredjaja imas iste kanale ?
MTV wrote:Da i snimalicu, videoteku, klix vijesti, vremensku prognozu, stanje na putevima sve je isto.beni-bu-man wrote: Hvala![]()
jel ista fora kao na Telemachu da na oba uredjaja imas iste kanale ?
Ne vidjesmo šta je bilo na slici.MTV wrote:
Ma imgur zeza. Editovao sam post.crnivrag wrote: Ne vidjesmo šta je bilo na slici.
Neka teško čuvana tajna, koju je Logosoft ubrzo uklonio?
Flat je kad potrosis al na 128 kbps. Mogli wu tu malo dici na 256 kbps ali ali...Sakazulu wrote:Ma fala za ovaj 1GB proširenja, ali malo brate! Pa da pustiš 4h radio streama svoje neke omiljenje radio stanice dok voziš kroz BiH ode limit u trenu. Bolje da su dali 5 GB ako ne bi sutra jedno 1000 prešlo na pakete... ali ne znaju i šta ćeš!