Izgleda su povecali bitrate, pa TVSA HD izgleda mnogo bolje.

Moderator: Benq

E jeste ga vala spominjali svaki dan na ovoj temi, izgleda da sad korisnici svih operatera nemaju načina da zaobiđu zatamnjivanje sadržaja na određenim regionalnim kanalima.MTV wrote:Hvala kolegi @al-em na obavjesti jer nebi primijetio da njega nije bilo.
Danas na zalost svih LoLovaca i LoLa vise nefercera javna tajna. Ni prvi, ni drugi ni treci nacin.
SERVICE MOD je dobio novi pin, drugi nacin daje crnu sliku bez zvuka a prvi zakoci sliku...
MTV wrote:Sad i Mozaik REGIJA sav crn npr. RTL HR, RTL 2 HR, HRT 1 u mozaiku crni na listi normalno rade.
Ugl najveca prednost je umrla. 2.11.2017. (Ugovor) se blizi.

Eto još samo da se vrati Bundesliga kao što je nekada bila na TVSA pa da imate šta i pogledati!MTV wrote:Hopet ja![]()
Izgleda su povecali bitrate, pa TVSA HD izgleda mnogo bolje.
Slomi ti Logosoft srce, hajde još mjesec i po i dođi kod nasMTV wrote:
Meni tek sad al nevidim nista novo.semirsar wrote:evo mi upravo odradi update software na receiveru![]()
je l' to ... to?!
nije ni moj daleko.MTV wrote:Sad i Mozaik REGIJA sav crn npr. RTL HR, RTL 2 HR, HRT 1 u mozaiku crni na listi normalno rade.
Ugl najveca prednost je umrla. 2.11.2017. (Ugovor) se blizi.
Vala kad sam procitao poruku od al ema da neradi dusa me zabolila. Malo je falilo da bude "MTV na aparatima".semirsar wrote:samo nek tamne, no sikiriki, samo... zamracit ce se i njima kad na kraju podvuku crtu
Znam vec heftu i vise dana, javu oni meni kad bidne nesto takvo, nijesam djaba tolike pare ostavio u njiha djep himMTV wrote:Vala kad sam procitao poruku od al ema da neradi dusa me zabolila. Malo je falilo da bude "MTV na aparatima".semirsar wrote:samo nek tamne, no sikiriki, samo... zamracit ce se i njima kad na kraju podvuku crtu
Ovdje mogu da spamam![]()
Eno onaj zamzung 55MU6172 4K u mobilmediji za 1449 KM minus 10% za penzice = 1349 KM. Dok u domodu vracen na staru cijenu od 1500-1600 KM.
Ja sam sa tatom (penzic) isao, platili smo kesom, tako da ne znam kako je karticom, pa najbolje otidji ili ih nazovi i pitaj. Fini su oni sve ce ti reci.semirsar wrote: Znam vec heftu i vise dana, javu oni meni kad bidne nesto takvo, nijesam djaba tolike pare ostavio u njiha djep him![]()
Mora li peMzic ici licno ili ja mogu ponjeti sve sto treba i zavrsit to?
Da li se to odbija rata pemzicu od crkavice ili mere na moju shoping karticu?
I jedno tehnicko pitanje, imade li tvoj tv 3.5mm utor za audio, oliti slusalice?
Koliko znam neki noviji aparati zamzung nemaju taj hepek pa ako oces da ne budis komsiluk moras bluetooth sluske trazit

N/A Not AvailablePraetorious wrote:N/A ilitiga na hanglikanskom Not Available, se na Bosankom prevodi kao "odjebaus ba, nije ti ovo ameriGa"