Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote:
MAG 254 leti k'o flak, nis' zapinje, nis' ne koci, nis' ne trza, ali... ili ja ne znam nariktat ili on nema 'naki mozaik k'o u tebe ti tamo
i cinestar svi radu
semirsar wrote:
MAG 254 leti k'o flak, nis' zapinje, nis' ne koci, nis' ne trza, ali... ili ja ne znam nariktat ili on nema 'naki mozaik k'o u tebe ti tamo
i cinestar svi radu
Na sta tacno mislis?!
zuta puljka za mozaik
kod mene samo dvije stavke s desne strane,
Mosaic - BiH SD, tu je 9 bh kanala
Mosaic - Regija SD, tu su neki od ex yu kanala, bez mogucnosti birati neke druge kanale koji nisu medju tih 9 koje vidis
i to je to, nejma sanse gledati one obrisate kanale kao sto ti to meres
semirsar wrote:
zuta puljka za mozaik
kod mene samo dvije stavke s desne strane,
Mosaic - BiH SD, tu je 9 bh kanala
Mosaic - Regija SD, tu su neki od ex yu kanala, bez mogucnosti birati neke druge kanale koji nisu medju tih 9 koje vidis
i to je to, nejma sanse gledati one obrisate kanale kao sto ti to meres
zato velim ako imas dva stb, ne daj oba
Aha hvala puno , meni je kao tamo na snimci s tim da su sad promijenili. Nema vise u mozaiku Eurosport News, Super RTL, DTX, Discovery Science zamijenili su ih sa drugim kanalima. Sad mogu gledat dva Box kanala (Fust & Fun Box HD i Fight Box HD) al samo onako minijaturne. Kad kliknem na njih neotvara ih.
Ma zvat cu sutra lole pa valjda otkoce jer kad sam poruku poslao proradio je titl na CP2.
Imam 2 AirTies HD resivera i iskreno nepoderivi su i nebi ih mijenjao radi 2 filma pogotovo ako CP 1 i 2 odu u doplatu. Znam komplikovan sam u pm...
Ja imam filing za osjecaj da kad TM dobije Arene HD da cemo mi dobiti SK 1-6 SD.
Isto tako sad mi Premiere 1 SD radi dobro a po dobrom starom obicaju nece raditi kad bude trebalo.
Premiere 2 radi 5 sekundi i onda skroz zakoci.
LoLe popravite to.
AirTies HD resiver.
Last edited by MTV on 27/04/2017 10:14, edited 1 time in total.
Zvao sam za Cinestare Premiere i ljubazni tehnicar za telefonom je rekao da su upoznati sa sjeckanjem kanala i da ce biti vrlo brzo rijeseno i da nije do mene.
Kanali su tu TESTNO 2 mjeseca i da ce najvjerovatnije ostati u Osnovnom paketu al za sada su jos sa ovim problemom na kojem jos uvijek rade.
MTV wrote:Zvao sam za Cinestare Premiere i ljubazni tehnicar za telefonom je rekao da su upoznati sa sjeckanjem kanala i da ce biti vrlo brzo rijeseno i da nije do mene.
Kanali su tu TESTNO 2 mjeseca i da ce najvjerovatnije ostati u Osnovnom paketu al za sada su jos sa ovim problemom na kojem jos uvijek rade.
AKO OSTANE U OSNOVNOM PAKETU , a mogu ti reći ima dobrih filmoma na svim cinestar
MTV wrote:Zvao sam za Cinestare Premiere i ljubazni tehnicar za telefonom je rekao da su upoznati sa sjeckanjem kanala i da ce biti vrlo brzo rijeseno i da nije do mene.
AKO OSTANE U OSNOVNOM PAKETU , a mogu ti reći ima dobrih filmoma na svim cinestar
Zato sam ja prije cca 3-4-6 mjeseca pisao za Cinestare i pred Novu godinu dodje prvi i mislio sam se da ce nekad staviti action a oni "zakucase" sve Logosoft je sada drugi u drzavi sa svim Cinestarima (bez HD)
Zato sam ja prije cca 3-4-6 mjeseca pisao za Cinestare i pred Novu godinu dodje prvi i mislio sam se da ce nekad staviti action a oni "zakucase" sve Logosoft je sada drugi u drzavi sa svim Cinestarima (bez HD)
znaci ti si taj, zbog tebe ce mi doci veci racun za struju jer mi jopet radi LOL-in STB
Kratkotrajni prekidi u emitovanju Pink kanala - 28. april 2017.
Poštovani korisnici,
Zbog hitnih radova na optičkoj mreži našeg partnera, 28. aprila 2017. godine, u periodu od 00:00-07:00 časova će doći do prekida u distribuciji Pink kanala.
Izvinjavamo se unaprijed na eventualnim neprijatnostima i zahvaljujemo na razumijevanju.
Ima i veceg smeca:
SNTV
City (kocka li se kocka)
pink LoL
pink Ha Ha
preko 80% pink paketa
Hema (iskljucena)
RTV Vogosca
Elta HD
A1 HD
Vip HD (tu i tamo daju nesto ok)
TnT Kids