Izgubili su oni kompasBenq wrote:Znaci da jos su ti kanali jos uvijek u ponudi Logosoft-a a tvoj stb je izgubio sinhronizaciju sa njihovim serverom.kreker wrote:Ovo treba doživiti, na jednom STB-U mi ukinuti kanali discovery science HD i SD, eurosport news i Animalplanet HD, a na drugom STB-u uredno i dalje imam navedene kanale jbo lud zbunjenog![]()
![]()
![]()
Logosoft
Moderator: Benq
-
kreker
#13701 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#13702 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tako je to kod mene jos od perioda iskljucivanja B92kreker wrote:Izgubili su oni kompasBenq wrote:Znaci da jos su ti kanali jos uvijek u ponudi Logosoft-a a tvoj stb je izgubio sinhronizaciju sa njihovim serverom.kreker wrote:Ovo treba doživiti, na jednom STB-U mi ukinuti kanali discovery science HD i SD, eurosport news i Animalplanet HD, a na drugom STB-u uredno i dalje imam navedene kanale jbo lud zbunjenog![]()
![]()
![]()
Svaki bogov kanal je tako bilo na prvom resiveru ga nema na drugom ima, osvjezim drugi nema vise ni na njemu.
da si resetirao resiver ili da si samo isao Menu - ostalo - reload, interfejs se osvjezi, i ostanes bez kanala.
- Benq
- Moderator
#13703 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sta se desava u LoLi samo oni znaju 
-
kreker
#13704 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uradio reset i vozdra kanali i na drugom
-
Ammarzinho
#13705 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne kontam fkt sta kontaju sa ovom politikom i dokle misle dogurati, ja prvi, kad nastupi 00:01 po isteku ovog ugovora prelazim na TM, pa nek prosipaju nekom drugom ovaj šabanizam ... 
- Qler
#13706 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da hoće tm samo malo spustiti cijenu onog grande paketa...
- semirsar
#13707 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja ti dodjem ko nekakav usputni Nostradamus iliti vidovita Djemila sa privjeskom medju nonama, jer ovo vise nije slobodni pad vec sunovrat LOL-e nam naseg, sve su prilike da je ovo rahmetlija samo da se i zvanicno ozvanici krajnji ishod bez obdukcije da se ne istraumatiziraju vjerni clanovi i fanovi.MTV wrote:Kanali manje u Logosoftukreker wrote:Odoše iz ponude animalplanet hd I discovery science HD I SD, Eurosport news
- Animal Planet HD
- Discovery Science SD
- Discovery Science HD
- Eurosport News
- Hema stoji na listi (lafo kvar)
Za ocekivati je dacemo dobiti mega giga ektra RTV USK, TVTK, TV Visoko i TV Mostar. Gratis ce nam dati ntv ic Kakanj i Istocno Sarajevo.
Dirnuli su prvo njemacke kanale (Super RTL), onda script networks (food network SD i Fine Living), sad Discovery (gore nabrojani) umjesto da su samo dodali DTX HD i kompletirali tu grupu kanala. Sljedeci su kao da gledam Viacom kanali... jebo ih otac
semirsar wrote:za @arzuhal,
na SNTV nista novo, ono , da se ne mucis ulazit medju tamosnje akademike![]()
a na LOL-i nam nasem, andjelu u slobodnom padu, trenutno ista meta isto o'stojanje, dno jos nije na vidiku, ali pad je evidentan![]()
- Praetorious
#13708 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da TM izbaci analognu TV i izbaci (smanji?) cijenu te pretplate iz cijene paketa, preuzeo bi 100% tržišta. Niko ne bi ostao na drugim operaterima, a da ima mogućnost priključenja TM. Ovako jedini nude analogiju, koju gleda samo par penzića koji ne znaju koristiti ni sve tipke na daljinskom, i samo bespotrebno troše bandwidth na te kanale, koji ionako postoje u digitalnoj verziji.
Meni nešto miriše da se LoL gasi i da je cilj prodaje bilo gašenje firme, jer ne postoji logično opravdanje za tjeranje korisnika konstantnom degradacijom usluge.
Meni nešto miriše da se LoL gasi i da je cilj prodaje bilo gašenje firme, jer ne postoji logično opravdanje za tjeranje korisnika konstantnom degradacijom usluge.
-
kreker
#13709 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad ujednace shemu kanala sa m:tel izbacivat ce kanale I ubacivati od m:tela do ujednacavanja.
- Benq
- Moderator
#13710 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moje licno misljenje je da je samo pitanje vremena kada ce se TM-ova analogna potpuno ugasit, SBB na tome radi vec nekoliko mjeseci i u dosta gradova je analogni signal u potpunosti ugasen a korisnicima koji su imali samo analognu podijeljeni su resiveri ali im naknada za KKS nije ni smanjena ni ukinuta. Vjerujem da ce to nakon SBB-a i Telemach uraditi jer je evidentno da im nedostaje frekvencija za digitalne kanale.Praetorious wrote:Da TM izbaci analognu TV i izbaci (smanji?) cijenu te pretplate iz cijene paketa, preuzeo bi 100% tržišta. Niko ne bi ostao na drugim operaterima, a da ima mogućnost priključenja TM. Ovako jedini nude analogiju, koju gleda samo par penzića koji ne znaju koristiti ni sve tipke na daljinskom, i samo bespotrebno troše bandwidth na te kanale, koji ionako postoje u digitalnoj verziji.
- MTV
#13711 Re: Logosoft ALL ABOUT
sutra ako dobiju SK kanale od sportski orjentisanih krisnika ce biti radosti, ushicenja, slavlja, pohvala a mi sto ostadosmo bez 5923087867 kanala koje nas interesuje, nas ko je..
Last edited by MTV on 17/04/2017 19:45, edited 1 time in total.
- Benq
- Moderator
#13712 Re: Logosoft ALL ABOUT
To je to , tako je bilo i na HS-u kad su se udruzili sa TM-om, samo je sreca sto je TM imao dosta bolju programsku shemu od HS-a jer je i na HS-u bilo more Pinkova..kreker wrote:Kad ujednace shemu kanala sa m:tel izbacivat ce kanale I ubacivati od m:tela do ujednacavanja.
- semirsar
#13713 Re: Logosoft ALL ABOUT
kod mene him vode to ne pije nit' ce, uvoditi kojekakvo kvaziakademsko smece jer smo mi to trazili, a istovremeno ukidati ono kvalitetno sto je vrijedilo za pogledati pod izgovorom slabe gledanosti... e veci im je to zajebMTV wrote:sutra ako dobiju SK kanale od sportski orjentisanih krisnika ce biti radosti, ushicenja, slavlja, pohvala a mi sto ostadosmo bez 5923087867 kanala koje nas interesuje nas ko nas je..
te sntv pinkace i ostali trash od kanala nek him gleda nailova mater a i oni s njom, ja bezbeli necu, jok vala
- MTV
#13715 Re: Logosoft ALL ABOUT
to sam figurativno rekaoal-em wrote:znaci sutra idu sk
-
kreker
#13716 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo je jedino sto može biti bar je to moje mišljenje.Benq wrote:To je to , tako je bilo i na HS-u kad su se udruzili sa TM-om, samo je sreca sto je TM imao dobsta bolju programsku shemu od HS-a jer je i na HS-u bilo more Pinkova..kreker wrote:Kad ujednace shemu kanala sa m:tel izbacivat ce kanale I ubacivati od m:tela do ujednacavanja.
- semirsar
#13717 Re: Logosoft ALL ABOUT
E jes' vid'o ovog foliranta i zgubidana moj Pretore, mi cekamo novi izvjestaj o stanju na frekvencijama, a on ti nama "ma hajte..." pa nemremo 'vako u juropu, jok vala...MTV wrote:Ma hajte molim vasPraetorious wrote:Avatar? Jel' film ili ...
Bolje ti ide praćenje problema na 200+ kanala u realnom vremenu nego praćenje ova dva ispravna avatara![]()
Kod mene radi, kako vidim.![]()
Preatorious prije neki dan meni nije prikazao avatar na tvom profilu.![]()
Sto se tice 200+ kanala nema nista novo
- MTV
#13718 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod nas nejma frekvencija zajebantu 
- MTV
#13719 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onda bismo trebali dobiti H2 a njega su nedavno ukinuli pod izlikom nije gledan.kreker wrote:
Ovo je jedino sto može biti bar je to moje mišljenje.
Mislim da ce biti neka hibridna shema kanala.
Tipa oni imaju CMC, Balkaniku, H2 a mi Cinestar TV, Tiji HD i jos neke...
Filmbox, pink, arena su nam sada zajednicki. Lokalci su skoro isti ali ima odstupanja. Uglavno sta bude bice al za nekog pogubno. Mada lol zivi od poslovnjaka.
- semirsar
#13720 Re: Logosoft ALL ABOUT
scedoh to turit pod navodnike, al' skonta ti i bez togaMTV wrote:Kod nas nejma frekvencija zajebantu
- MTV
- semirsar
#13723 Re: Logosoft ALL ABOUT
skeptik sam po pitanju SK na LOL-u, daj Boze da me demantuju, a ako i bude sta dobrog slaba Fajda ako ne puste barem u 1080i.
- MTV
#13724 Re: Logosoft ALL ABOUT
umalo ti nerekoh kako ce ih pustiti

pustit ce ih u 3280x2160i, znaci nece nikako
Mozda @ammar i ostatak nicka ima vise informacija sa tajnog foruma
-
Ammarzinho
#13725 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nista novo Bgm od onda , ma u oktobru LOL ima mahanje od mene, taman da uvedu SKY-eve i HBO kanale dzabaMTV wrote:umalo ti nerekoh kako ce ih pustiti![]()