Opet cu morati kopčati kablove u kutiji ispred stana.MTV wrote:Nijedna clanica UG grupe nije dirala Discovery kanale i mislim da nece.
Clanice mts-mtel-logosoft jesu s tim da na Lolu jos rade.
Mi smo se prije ovdje zezali da cemo spast na BHT, FTV i RTRS. Kako je krenulo i to ce se desiti.
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#13526 Re: Logosoft ALL ABOUT
- diablobih
#13527 Re: Logosoft ALL ABOUT
joj hotel impossible je prejaka emisijaRugafet wrote:90% vremena pored cinestara gledam bas nesto od discovery programa. Doduše u zadnje vrijeme sam se smorio Travelom i Fine livingom, uredenje dvorišta, biranje kuća, zivot na otoku, antony u hotelima itd. Po cijele dane.
- Benq
- Moderator
#13528 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pisu da ce navodno veceras u ponoc ubaciti SK u Mtel Open , ne zna se na kojim pozicijama ce biti , ali eto.. svakako provjerite i kod sebe pa ko zna , mozda bude kakvih iznenadjenja.
Nije zvanicna informacija od Mtel-a , nego njihovi insajderi.
-
Dzontra_Volta
#13529 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma neće na m:tel još, jer ne da Dodik da se emituje N1 u RS-u, a N1 ide u paketu sa SK kanalima.Benq wrote:Pisu da ce navodno veceras u ponoc ubaciti SK u Mtel Open , ne zna se na kojim pozicijama ce biti , ali eto.. svakako provjerite i kod sebe pa ko zna , mozda bude kakvih iznenadjenja.
- Benq
- Moderator
#13530 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam , ovu informaciju cak ni Mtel nije demantovao , nego su napisali da ih prate za vise informacija o tome. (Izvor FB grupa)Dzontra_Volta wrote: Ma neće na m:tel još, jer ne da Dodik da se emituje N1 u RS-u, a N1 ide u paketu sa SK kanalima.
- MTV
#13531 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma bilo je onih paketa gdje mogu SK bez N1 i gdje moze zajedno i gdje moze samo N1.
Nista provjerit cu u 00:00 i preko uredjenja kanala. Al sumnjam da ce ih Lol dobiti jer se samo mtel i mts spominju. Budmo videli u ponoc
Edit:
Nista provjerit cu u 00:00 i preko uredjenja kanala. Al sumnjam da ce ih Lol dobiti jer se samo mtel i mts spominju. Budmo videli u ponoc
Edit:
http://ba.n1info.com/a126223/Vijesti/Vi ... Kluba.htmlSportski paket: EUR 1,70 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*)
United paket: EUR 1,90 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK GOLF, N1, GRAND, Orlando, Bambino, Lov i Ribolov)
Sportski paket sa HD dodatkom: EUR 2,70 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK GOLF HD)
United paket sa HD dodatkom: EUR 2,90 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK GOLF, N1, GRAND, Orlando, Bambino, Lov i Ribolov, SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK GOLF HD)
Kanal N1: EUR 0,15 mjesečno po korisniku.
Last edited by MTV on 06/04/2017 14:23, edited 1 time in total.
- Rugafet
#13532 Re: Logosoft ALL ABOUT
Čuj Java ne dozvoljava da se n1 emituje u pc? Kako bre to može nekome pasti na pamet. Pa ceo svet zna da su u manjem entitetu demokratija i sloboda govora na visokom nivou
- MTV
#13533 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavjestenje od strane Discovery Channel Serbia i Eurosporta u vezi najveceg nam vlasnika MTS-a
Kod nas najnormalnije rade.Poštovani korisnici usluga Digitalne MTS televizije,
Sa žaljenjem vas obaveštavamo da nemate pristup 12 kanala iz portfolija kompanije Discovery Networks: Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Eurosport1, Eurosport2, Eurosport1 HD, Eurosport2 HD, DTx, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD. Uprkos najboljoj volji, do sada nismo postigli novi dogovor o saradnji. Savetujemo gledaocima koji više nemaju pristup našim kanalima da pozovu MTS kol centar na 0800 100 100 ili ostave poruku na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/mtstvojsvet
Discovery Networks Vam donosi neka od najzanimljivijih sportskih takmičenja, kao što su Rolan Garos na kojem će Novak Đoković braniti titulu, svi drugi Gren slem turniri, ekskluzivni mečevi Bundeslige, predstojeće Olimpijske igre počevši od Igara 2018. godine, nastavci prepoznatljivih emisija Discovery kanala kao što su „U divljini s Berom Grilsom”, „Trgovci automobilima”, „Zlatna groznica”, nove emisije kao što su „Spasavanje sa Everesta”, „Kuperovo blago”, „Idris Elba: Borac”, emisije koje se prikazuju na TLC kanalu: „Stručnjak za torte”, „Venčanica iz snova”, „Moj prelep život sa viškom kilograma” ili na IDx kanalu „Časopis Pipl istražuje”, „Smrtonosni gresi” i „Džonbene- Misteriozno ubistvo u Americi”.
Discovery Networks portfolio je i dalje dostupan u ponudi drugih distributivnih platformi, kao što su SBB, Radijus Vektor, Orion Telekom, Kopernikus. Eurosport live sadržaj je dostupan u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mestu, preko Eurosport Player platforme na www.eurosportplayer.com
- Rugafet
#13534 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hebo te po kanala ukidose...
Najjače je sa žaljenjem vas obavjestavamo, pa dole ispod šta ti kanali emituju. Ono, da vam napisemo šta nećete gledat.
Najjače je sa žaljenjem vas obavjestavamo, pa dole ispod šta ti kanali emituju. Ono, da vam napisemo šta nećete gledat.
- diablobih
#13535 Re: Logosoft ALL ABOUT
A ne kontam, sto bi zvali call centar kada su ukinuti kanali? Da ih nagovoris da ih ubace ponovo ili sta?
- Benq
- Moderator
#13536 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zato sto se registruje svaki poziv i svaka poruka na FB , da vide koliko je zapravo nezadovoljnih korisnika i vrijedi li vracati te kanale u ponudu..diablobih wrote:A ne kontam, sto bi zvali call centar kada su ukinuti kanali? Da ih nagovoris da ih ubace ponovo ili sta?
- MTV
#13537 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da se ovdje to desi ja bi napravio 8956246 profila i smarao ih tamo 
Nova TV nije vise samo na Telemachu od 01.04. i na Home TV od Eroneta
Nova TV nije vise samo na Telemachu od 01.04. i na Home TV od Eroneta
Od danas je #hometv bogatiji za čak četiri nova kanala koji se nalaze u osnovnom paketu usluge:
NOVA TV - U pomno biranoj programskoj shemi ističu se najgledanija središnja informativna emisija 'Dnevnik Nove TV', informativni magazin 'Provjereno', te najgledaniji lifestyle magazin 'IN magazin'.
English Club TV Channel - edukativni TV kanal za učenje engleskog jezika namijenjen cijeloj obitelji. Kanal je prilagođen učenju engleskog jezika, a razvijen je od strane iskusnih metodičara i nastavnika engleskog jezika.
Da Vinci Learning – inovativni i jedinstveni znanstveno-edukativni TV kanal namijenjen cijeloj obitelji. Da Vinci Learning Vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije.
H2 - History Channel - bavi se zanimljivim povijesnim podacima, osobama i događajima, a ističe se vrhunskom produkcijom. Istražuje povijest znanosti, ratova, te drevnu i suvremenu povijest.
- Benq
- Moderator
#13538 Re: Logosoft ALL ABOUT
U pravu si , prije nekoliko minuta je izasla i zvanicna obavijest da saradnja nije dosla u pitanje.MTV wrote:Nijedna clanica UG grupe nije dirala Discovery kanale i mislim da nece.
- MTV
#13539 Re: Logosoft ALL ABOUT
Oni su jos jedini normalni.
zanimljiv tekstić
http://www.bosanski.com/vijesti/4441/te ... panje-bih/
Eronet, BHTelecom, Elta/Txtv na aparatima
zanimljiv tekstić
http://www.bosanski.com/vijesti/4441/te ... panje-bih/
Eronet, BHTelecom, Elta/Txtv na aparatima
- Benq
- Moderator
#13540 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahaha pa nema gdje nisu objavili , koji pacenici 
Procitas naslov , rek'o bi covjek zaratit ce se , a ono gomila dezinformacija u tekstu , jos da naslov ima ikakve veze sa napisanim..
Da nema njih , ne bih se ni nasmijao posteno
Procitas naslov , rek'o bi covjek zaratit ce se , a ono gomila dezinformacija u tekstu , jos da naslov ima ikakve veze sa napisanim..
Da nema njih , ne bih se ni nasmijao posteno
- MTV
#13541 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve je Aca Kabanica zakuhao, mamicu mu. Prvo je prijavljivao manji broj korisnika za SK a onda Novu dzabe emitirao. Na kraju ce on ostati na HRT-ovima, lokalalcima i pinkovima.
Zaboravili su ovi u BHT kad su 1 MB naplacivali 10 KM za prekoracenje i da uposleni imaju po kucu, vikendicu i svaki clan familije po auto. Naravno samo oni na visokim funkcijama ali sve se placa sve se vraca...
Zaboravili su ovi u BHT kad su 1 MB naplacivali 10 KM za prekoracenje i da uposleni imaju po kucu, vikendicu i svaki clan familije po auto. Naravno samo oni na visokim funkcijama ali sve se placa sve se vraca...
- Benq
- Moderator
#13542 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo ga jos jedan http://www.bosanski.com/drugi-pisu/4533 ... lub-u-bih/MTV wrote:Sve je Aca Kabanica zakuhao, mamicu mu. Prvo je prijavljivao manji broj korisnika za SK a onda Novu dzabe emitirao. Na kraju ce on ostati na HRT-ovima, lokalalcima i pinkovima.
Acu vadi samo optika i internet , kanali su mu zestoka tuga, a i taj internet koliko cujem od raje iz Tuzle, nije bas najstabilniji i cesto bude manja brzina od deklarisane.
Ne pisu npr o tome kako je Aco uzoro parkove i zelene povrsine oko zgrada kao da rovove pravi , i oko toga se spor vodi na sudu, a kad sam rekao drugu da napise nesto o tome u komentaru "Prve Novine" , dobio je ban kroz par minuta
EDIT: Citam komentare na drugim forumima , plac
- MTV
#13543 Re: Logosoft ALL ABOUT
sad ti mene nasmijaBenq wrote:
Evo ga jos jedan http://www.bosanski.com/drugi-pisu/4533 ... lub-u-bih/![]()
Acu vadi samo optika i internet , kanali su mu zestoka tuga, a i taj internet koliko cujem od raje iz Tuzle, nije bas najstabilniji i cesto bude manja brzina od deklarisane.
Ne pisu npr o tome kako je Aco uzoro parkove i zelene povrsine oko zgrada kao da rovove pravi , i oko toga se spor vodi na sudu, a kad sam rekao drugu da napise nesto o tome u komentaru "Prve Novine" , dobio je ban kroz par minuta
- Rugafet
#13544 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ovo je za mustulukaBenq wrote:U pravu si , prije nekoliko minuta je izasla i zvanicna obavijest da saradnja nije dosla u pitanje.MTV wrote:Nijedna clanica UG grupe nije dirala Discovery kanale i mislim da nece.
Imaš piće kad se vidimo.
- Benq
- Moderator
#13545 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahaha ma sta ti je ovo je zivi cirkus covjeceMTV wrote: sad ti mene nasmija![]()
![]()
![]()
Inace , imas na "zenicablog" sve slike i video, samo u trazilicu upisi "txtv"
Napala raja SBB , trazili da se izjasne po tom pitanju jer svi prate te kanaleRugafet wrote: Pa ovo je za mustuluka![]()
Imaš piće kad se vidimo.
- MTV
#13546 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam ja o Txtv tamo nema sta za gledat ostat ce im samo pinkovi a pitanje da li i to. Pametan mtel nece da trpi budalu. Odoh kokice spremiti ovo ce biti haosBenq wrote:Hahaha ma sta ti je ovo je zivi cirkus covjeceMTV wrote: sad ti mene nasmija![]()
![]()
![]()
![]()
Inace , imas na "zenicablog" sve slike i video, samo u trazilicu upisi "txtv"
- MTV
- Benq
- Moderator
#13548 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je li ovo ispario link ? Kliknem ali me redirektuje na mtel.ba , odem na vijesti za Open ponudu i nista nema , sve staro.
- crnivrag
#13549 Re: Logosoft ALL ABOUT
http://www.mtel.ba/single-article/3912Benq wrote:Je li ovo ispario link ? Kliknem ali me redirektuje na mtel.ba , odem na vijesti za Open ponudu i nista nema , sve staro.
- Benq
- Moderator
#13550 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam za ovo , mislio sam da je zvanicno izasla vijest vezano za SK.crnivrag wrote: http://www.mtel.ba/single-article/3912