Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
afannedim

#13176 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

kakav je ovo kanal ubačen DTX vidim na spisku u osnovnom paketu
diablobih

#13177 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by diablobih »

afannedim wrote:kakav je ovo kanal ubačen DTX vidim na spisku u osnovnom paketu
Kanal discoverya, vecinom oko auta, motora i tako necega.
afannedim

#13178 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

diablobih wrote:
Kanal discoverya, vecinom oko auta, motora i tako necega.
A hajd nije loše. može
zateznistub

#13179 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

MTV wrote:Moram se potruditi oko tate, tata vlasnik stana a TM sklapa ugovore iskljucivo sa vlasnicima stana. To je po meni glupo. Vec ga obradjujem sa b92, Prva, Nova, N1 HD, FOX Life HD i Fox Crime HD, 80/4 Mbps, D3GO, Unifi.

Tacno je da Super TV postaje ista HS sa koje sam inace prebjegao radi seljackih kanala davne 2012.
TM ima mana ali trenutno dosta prednosti.

Sve mi se cini da prekopiravaju shemu mtel open TV-a.
Uz očevu pisanu saglasnost i kopiju lične možeš uvesti tm na svoje ime.
MTV

#13180 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

zateznistub wrote:
MTV wrote:Moram se potruditi oko tate, tata vlasnik stana a TM sklapa ugovore iskljucivo sa vlasnicima stana. To je po meni glupo. Vec ga obradjujem sa b92, Prva, Nova, N1 HD, FOX Life HD i Fox Crime HD, 80/4 Mbps, D3GO, Unifi.

Tacno je da Super TV postaje ista HS sa koje sam inace prebjegao radi seljackih kanala davne 2012.

Uz očevu pisanu saglasnost i kopiju lične možeš uvesti tm na svoje ime.
Hvala. To se vadi pretpostavljam u opstini gdje se nalazi stan. Ili?
zateznistub

#13181 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by zateznistub »

MTV wrote: Hvala. To se vadi pretpostavljam u opstini gdje se nalazi stan. Ili?
Moze u opštine radi specifične težine a i ne mora. Dovoljno je da u ruci napiše "ja taj i taj vlasnik objekta na adresi toj i toj dajem pristanak da moj sin taj i taj priključi uslugu tv-a na istoj adresi."
Na izjavi napisati broj LK te istu kao i svoju fotokopiraj priložite bilo koji račun koji glasi na vlasnika koji daje saglasnost.
MTV

#13182 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

To je davno pokrenut kanal kao zamjena za Discovery World. TM ga je ubacio prosle godine, Max TV pocetkom februara ove godine a Lol danas. Medjutim postoji i HD verzija al nevidim da su stavili u HD paket jer sve druge Discoveryje imamo u HD formatu.
MTV

#13183 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

zateznistub wrote:
MTV wrote: Hvala. To se vadi pretpostavljam u opstini gdje se nalazi stan. Ili?
Moze u opštine radi specifične težine a i ne mora. Dovoljno je da u ruci napiše "ja taj i taj vlasnik objekta na adresi toj i toj dajem pristanak da moj sin taj i taj priključi uslugu tv-a na istoj adresi."
Na izjavi napisati broj LK te istu kao i svoju fotokopiraj priložite bilo koji račun koji glasi na vlasnika koji daje saglasnost.
Hvala. :)
MTV

#13184 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Discovery World rebrendiran u DTX

Poštovani korisnici,

kanal Discovery World sada je rebrendiran u kanal DTX, posvećen programu o transportu. Gledajte preko 200 vrhunskih digitalnih kanala u našoj SUPER TV ponudi, kao i 32 kanala u SUPER WEB TV ponudi na različitim uređajima.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/dtx

P.S. Lazu nas disc world jos uvijek radi i imaga jos par operatera. Ovo je klasicna zamjena. Nemoze se kanal 15 puta rebrandovati iz jednog imena u drugi u razlicito vrijeme kod 10 operatera. Ili pak moze :lol:
ElRe

#13185 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ElRe »

afannedim wrote:

Kad ostanu bez korisnika mogu k.rcu prekopiravati
Porediti budzet Telekoma Srbije (vlasnika Logosofta) i Telemacha je isto kao poredjenje budzeta BiH i Njemacke. Vlasnik prava emitovanja velike vecine stranih kanala za podrucije exYU je United Media i isti su u jednoj vrsti hladnog rata sa Telekomom Srbije (SK-AS je samo jedan vid neslaganja).
skafiskafsnjak

#13186 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

Koji su uslovi za raniji prekid ugovora ?

Uglavnom, podstanar bio, ostao bez posla i ne mogu vise koristiti....

Kako dalje?
semirsar

#13187 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

skafiskafsnjak wrote:Koji su uslovi za raniji prekid ugovora ?

Uglavnom, podstanar bio, ostao bez posla i ne mogu vise koristiti....

Kako dalje?
najjednostavnije, nazoves ih i kazes u cemu je problem, a jos ako na novoj adresi nisu dostupni, ih, ode ti dok si rek'o keks.
skafiskafsnjak

#13188 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

Sta ode ja? Hahaha.

Jel problem taj prekid ili nije?
MTV

#13189 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

skafiskafsnjak wrote:Sta ode ja? Hahaha.

Pa objasnio ti covjek. Nazoves i sve objasnis kao i nama i vidis oko raskida ugovora.
"Podstanar bio" jel ti to znaci da mijenjas adresu?!
Ako mijenjas adresu a LoL nije dostupan tamo mozes raskinuti ugovor jer oni svojom "krivicom" nisu tamo dostupni. Ako ostajes na istoj adresi ili ides na drugu adresu gdje su oni dostupni ostaje ti da vidis sta i kako sa Logosoftom.
Jer mi nismo pod takvim okolnostima raskidali ugovore prije vremena tako da ne znamo,

Kako god bilo, Sretno ti bilo :)
semirsar

#13190 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

skafiskafsnjak wrote:Sta ode ja? Hahaha.

Sto bi bio problem, ako si bez posla, nek te zaposle, ha ja, a ako si se preselio na drugu adresu gdje su ti nedostupni, ne mogu ti ni naplacivati ono sto ti ne mogu pruziti, ha ja. :mrgreen:

mali izvod iz ugovora, ne znam koji je kod tebe, ali je vjerovatno sve isto bez obzira na paket ili uslugu koju koristis.
Raskid ugovora
Član 9.
Pretplatnik može u bilo kom trenutku raskinuti pretplatnički ugovor podnošenjem zahtjeva na prodajnom mjestu Logosofta, uz predočavanje identifikacijskog dokumenta. Otkazni rok iznosi za sve usluge 15 dana od dana u kojem je raskid zatražen. Izuzetno, ukoliko se mobilna telefonija pruža kao zasebna usluga, otkazni rok je 3 dana od dana u kojem je raskid zatražen. U slučaju da Pretplatnik raskine ugovor ili ugovor bude raskinut krivicom Pretplatnika prije isteka obaveznog minimalnog perioda trajanja ugovora, Pretplatnik se obavezuje da Logosoftu nadoknadi štetu u visini iznosa preostalih mjesečnih pretplata do isteka minimalnog perioda trajanja ugovora i ukupan iznos preostalih mjesečnih rata za uređaj/uređaje ako je isti/iste kupio na rate ili u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario. Obaveza uplate navedenih naknada od strane Pretplatnika dospijeva na dan raskida pretplatničkog Ugovora. Izuzetno, ukoliko se pretplatnički ugovor raskida iz razloga što Pretplatnik preseljava na lokaciju gdje Logosoft nikako nije u mogućnosti pružati naručene usluge, isti se može raskinuti bez obaveze uplate naknada navedenih u prethodnom stavu, pod slijedećim kumulativno ispunjenim uslovima: da Pretplatnik dokaže promjenu prebivališta/boravišta na lokaciji gdje Logosoft nikako nije u mogućnosti pružati naručene usluge, davanjem predstavniku Logosofta na uvid važeće prijave prebivališta/boravišta, da Pretplatnik Logosoftu plati popust na kupljenu opremu, koji je dobio prilikom kupovine opreme od Logosofta (razlika između subvencionisanih cijena i nesubvencionisanih cijena u vrijeme prodaje). Član 10. U slučaju raskida pretplatničkog ugovora Pretplatnik je dužan Logosoftu vratiti opremu koja mu je data na korištenje u ispravnom i funkcionalnom stanju. U slučaju da se prilikom vraćanja opreme na istoj uoči šteta, Pretplatnik je dužan nadoknaditi protuvrijednost opreme obračunatu u skladu sa članom 4. ovoga ugovora i Opštim uslovima korištenja usluga Logosofta.
MTV

#13191 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: ... ako si bez posla, nek te zaposle...
Vidis ja se njima dugo nudi za mjesto uredjivanja "SUPER TV-a" a oni mene stavili na ignore. Nece me :(
semirsar

#13192 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote: ... ako si bez posla, nek te zaposle...
Vidis ja se njima dugo nudi za mjesto uredjivanja "SUPER TV-a" a oni mene stavili na ignore. Nece me :(
nisi podoban, ne voles sund ni seljakluk :lol:
MTV

#13193 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol:
afannedim

#13194 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV

#13195 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

NAPOKON!! nesto normalno nakon SNTV, KISS...

Novi kanali u SUPER TV-u

Poštovani korisnici,

naša SUPER TV usluga je bogatija za još tri nova kanala, CNN, Cartoon Network i Boomerang. Cartoon Network i Boomerang su kanali namijenjeni mlađoj populaciji, dok je CNN, svjetski poznat informativni kanal na engleskom jeziku. Svi kanali su dostupni u Osnovnom paketu. Potpunu listu kanala pogledajte ovdje.

Vaš Logosoft

afannedim

#13196 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:NAPOKON!! nesto normalno nakon SNTV, KISS...

Novi kanali u SUPER TV-u

Poštovani korisnici,

naša SUPER TV usluga je bogatija za još tri nova kanala, CNN, Cartoon Network i Boomerang. Cartoon Network i Boomerang su kanali namijenjeni mlađoj populaciji, dok je CNN, svjetski poznat informativni kanal na engleskom jeziku. Svi kanali su dostupni u Osnovnom paketu. Potpunu listu kanala pogledajte ovdje.

Vaš Logosoft

Boga mi te ne slagaše za dječije kanale.
MTV

#13197 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote: Boga mi te ne slagaše za dječije kanale.
Bgm su ispali fini.

Mogli bi nas kasnije obradovati sa kojim isto tako normalnim kanalom tipa Cinestar Action, BBC Earth HD, DTX HD. Pisem to jer znam da ovdje dodju pa citaju nase skrabanje.
afannedim

#13198 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote: Boga mi te ne slagaše za dječije kanale.
Bgm su ispali fini.

Mogli bi nas kasnije obradovati sa kojim isto tako normalnim kanalom tipa Cinestar Action, BBC Earth HD, DTX HD. Pisem to jer znam da ovdje dodju pa citaju nase skrabanje.
Ovo im je plus, nek nastave sa ovim tempoM, AXN SPIN, DTX, BOOMERANG, CN, CINESTAR TV I CNN,TRACE SPORT, VIASAT NATURE
Last edited by afannedim on 15/02/2017 15:09, edited 1 time in total.
okanomalo

#13199 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by okanomalo »

napokon dobre vijesti. dugo smo i cekali.
MTV

#13200 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

AXN Spin su vala mogli dat u Osnovni paket za nas sirotinju :lol: :mrgreen:

Slazem se samo nem nastave ovim tempom ima dosta dobrih kanala i nek se mane lokalaca sa istim programom kao TV1. Eno SNTV mjesec dana stopa, kocka, crna slika zavrsit ce on kao CNN Gradiska (Centralne Nacionalne Novosti) a identican bio program kao TV1.
Post Reply