Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
afannedim

#13151 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:ja skonto o cemu je rijec tek kad sam mu otis'o u profil pa vidio o cemu ste vas dva cumurali, Afan ocito nije, vjerovatno otud onaj komentar "KAKO DA NE" jer je pomislio da je rijec o nasim frustracijama u vezi H2 HD :mrgreen:
MA ja puko ko lubenica I jos sam I'm jedan mail srocio. Komentar mi je na prvi bio jbg nasjeo :twisted: :twisted :twisted: :twisted:
MTV

#13152 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
afannedim wrote: KAKO DA NE
Sta bilo, i tebe navukli da pomislis da je vezano za nasu spiku o ukidanju H2HD :pisnuo:
ja se slomio saltajuci kanale da ga nadjem, na kraju vidim to nji'ova stara spika od prije ihahaaaj :mrgreen:
Covjek ima Light paket i fali li su mu Nat Geo Wild, TLC i jos nekoliko kanala. Nazvao i ispravili su gresku i vratili su mu se ti kanali. Nismo pricali o H2 HD jer ni on ni ja nemamo HD paket.

P.S. Znam ja quotat al sam napravio gresku. Tko radi taj i grijesi :skoljka:
semirsar

#13153 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: Covjek ima Light paket i fali li su mu Nat Geo Wild, TLC i jos nekoliko kanala. Nazvao i ispravili su gresku i vratili su mu se ti kanali. Nismo pricali o H2 HD jer ni on ni ja nemamo HD paket.

ma nemoj se ti meni sekirat, et vec iskocila jos jedna sijeda, salim se ja, malo samo :thumbup: :mrgreen:
MTV

#13154 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Covjek ima Light paket i fali li su mu Nat Geo Wild, TLC i jos nekoliko kanala. Nazvao i ispravili su gresku i vratili su mu se ti kanali. Nismo pricali o H2 HD jer ni on ni ja nemamo HD paket.

ma nemoj se ti meni sekirat, et vec iskocila jos jedna sijeda, salim se ja, malo samo :thumbup: :mrgreen:
Rano je jos za sijedu :mrgreen:
Mada imam malo bijele boje u kosi od farbanja zidova. Rame ce mi otpast.
semirsar

#13155 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:

Rano je jos za sijedu :mrgreen:
Mada imam malo bijele boje u kosi od farbanja zidova. Rame ce mi otpast.
bas fino, ja ne postadoh ni punoljetan, a vec imadoh sijedih na glOOvi :shock: :mrgreen:
Praetorious

#13156 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Sijede se javljaju same, pa se zato ne sekiram oko njesra zvanog Internet a.k.a. Provider. A moje kolege, poznanici, su još prije 10-tak godina imali friz k'o Veliki Cezar (v. Alan Ford, prim. aut.), tako da me ni sjedine baš previše ne muče. Ali, pokazuju da vrijeme neumitno prolazi... eh! ... odoh da se napijem ... kafe, naravno ... :zoka:

OT
Internet još radi.
semirsar

#13157 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Praetorious wrote:Sijede se javljaju same, pa se zato ne sekiram oko njesra zvanog Internet a.k.a. Provider. A moje kolege, poznanici, su još prije 10-tak godina imali friz k'o Veliki Cezar (v. Alan Ford, prim. aut.), tako da me ni sjedine baš previše ne muče. Ali, pokazuju da vrijeme neumitno prolazi... eh! ... odoh da se napijem ... kafe, naravno ... :zoka:

OT
Internet još radi.
internet, taj bezbeli jos radi, ali...kanali, oni nam na neki volseban nacin nestaju... ah, zaboravih, ne gledis ti tv, a kamoli supertv :mrgreen:
MTV

#13158 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ma fiksa se sa SNTV :mrgreen:
Praetorious

#13159 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Gledao sam ja TV dok je bilo nešto zanimljivo na njemu. Ali, kad su dokumentarni kanali počeli prikazivati sadržaje tipa Rat Skladišta, Zalagaonice i slično - e tu mi je pukao film. Ostali strani kanali prikazuju reprizne reprize prastarih serijala - koji me baš i ne zanimaju - malo sam prestar za dječije kanale, nisam zaluđen sportom iako podžahkad volim pogledati kakav zanimjiv sadržaj, domaće kanale bojkotujem 10-tak godina, a na Pink mi se povraća ... Kad se sve sabere, zanimljnivo mi je 5-6 kanala i to kad naleti dobar sadržaj.
Elem, teško je meni ugoditi :D
MTV

#13160 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Odgovor na moje pitanje preko maila
Poštovani,

Zbog slabe gledanosti kanala više ne emitujemo History 2 HD korisnicima.

Hvala na razumijevanju.
I odg na FB
Poštovani, History 2 HD nije više u našoj programskoj šemi. Srdačan pozdrav
afannedim

#13161 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Odgovor na moje pitanje preko maila
Poštovani,

Zbog slabe gledanosti kanala više ne emitujemo History 2 HD korisnicima.

Hvala na razumijevanju.
I odg na FB
Poštovani, History 2 HD nije više u našoj programskoj šemi. Srdačan pozdrav
hahaha imaju li obraza i sekunde eto HISTORY, SNTV, KISS, VOGOŠĆA, ELTAHD pravo gledani pravo, ja im šuplje kako ih nije stid.
MTV

#13162 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

SNTV, KISS i Vogosca sa obavjestenjem da neradi vec 4 mjeseca obaraju rekorde gledanosti. Rejting nespada ni u jednom trenutku. :mrgreen:
Tek kad obogate sa Istocnim Sarajevom i Tuzlanskim Kantonom, vrh nema dalje :mrgreen:
Ja se nadao CN i Boomerangu a dobit cu TV Mali mokri Lug :( . Ili ono sranje iz Srebrenika Tatabrada TV.
Lijepa 2012-2014 godina.
afannedim

#13163 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:SNTV, KISS i Vogosca sa obavjestenjem da neradi vec 4 mjeseca obaraju rekorde gledanosti. Rejting nespada ni u jednom trenutku. :mrgreen:
Tek kad obogate sa Istocnim Sarajevom i Tuzlanskim Kantonom, vrh nema dalje :mrgreen:
Ja se nadao CN i Boomerangu a dobit cu TV Mali mokri Lug :( . Ili ono sranje iz Srebrenika Tatabrada TV.
Lijepa 2012-2014 godina.
Očito su ti dječiji sto tebi rekoše pink lol i ha ha.
MTV

#13164 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Izgleda
afannedim

#13165 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Izgleda
:lol: :run:
MTV

#13166 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

To nije smijesno to je zalosno
semirsar

#13167 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Ne znam ko im kroji listu kanala ni cime to opravdava, ovo o gledanosti mere pricati Nailovoj materi, ili svom ahbabu u birtiji u kojoj se skupljaju, ali meni vise ne's prodavat' muda pod bubrege?!!
U zadnjem periodu su se brisali bas oni kanali koji su mene najvise zanimali i koje sam pratio, ali ovo sad sa History 2 HD je preslo svaku mjeru, s druge strane su nam uvaljivali debilne kanale da ni Bog dragi ne moze da ti sacuva zdrav razum i to jos pod izlikom da smo MI to trazili?!!
Znam da ovi u LOL-u citaju sta se ovdje pise, pa cu da im sad, ovdje, ovog trena, kazem da oni vise nemaju nista dovoljno dobro da mi ponude da bi opravdali sredstva koja im ja redovno uplacujem svakog mjeseca, tako da smo 03.11.2017 definitivno zavrsili. Ne pada mi na pamet vise produzavati ugovor, da bi me debilni krojac liste kanala handrio svojim izborom i jos mi pritom onemogucio da ih ja na portalu slazem onako kako ja to zelim. Novembar nije daleko, a ti "bruda" krojacki izvoli i kroji kome ho's i kako ho's meni vala od novembra vise nes'. Kao sto rekoh, tesko da mi ista vise mozete ponuditi da ostanem vas korisnik, jednostavno ste postali preskupi i odavno vec korisnicima narusavate mentalno zdravlje sa kanalima koje su navodno ONI trazili. E pa ko je trazio taj nek i gleda, ja Bogumi necu, jok vala. Volem ja sebe vise od vas :thumbup:
afannedim

#13168 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:To nije smijesno to je zalosno
Smijem se od muke. Evo SNTV ne možeš gledati nikako, vogosca ne radi samo kod nas, na BHTELECOM radi normalno i TM. Ispade alfa. , hema slon gledaniji od SUPER RTL I H2 HD. Jest al u kurcu. Nastave li ovako istrpiti ću do 2018 decembar a onda ko zna. Možda se poprave
MTV

#13169 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Moram se potruditi oko tate, tata vlasnik stana a TM sklapa ugovore iskljucivo sa vlasnicima stana. To je po meni glupo. Vec ga obradjujem sa b92, Prva, Nova, N1 HD, FOX Life HD i Fox Crime HD, 80/4 Mbps, D3GO, Unifi.

Tacno je da Super TV postaje ista HS sa koje sam inace prebjegao radi seljackih kanala davne 2012.
TM ima mana ali trenutno dosta prednosti.

Sve mi se cini da prekopiravaju shemu mtel open TV-a.
afannedim

#13170 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Moram se potruditi oko tate, tata vlasnik stana a TM sklapa ugovore iskljucivo sa vlasnicima stana. To je po meni glupo. Vec ga obradjujem sa b92, Prva, Nova, N1 HD, FOX Life HD i Fox Crime HD, 80/4 Mbps, D3GO, Unifi.

Tacno je da Super TV postaje ista HS sa koje sam inace prebjegao radi seljackih kanala davne 2012.

Kad ostanu bez korisnika mogu k.rcu prekopiravati
MTV

#13171 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol:
Ammarzinho

#13172 Re: RE: Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

MTV wrote:Moram se potruditi oko tate, tata vlasnik stana a TM sklapa ugovore iskljucivo sa vlasnicima stana. To je po meni glupo. Vec ga obradjujem sa b92, Prva, Nova, N1 HD, FOX Life HD i Fox Crime HD, 80/4 Mbps, D3GO, Unifi.

U istoj sam ti problematici i fazi, "muntanje starog" :D Samo da hoce isteci ugovor sa ovim uhljupima, pa nek nose ukucanima svojim i SNTV i HA HA i HE HE i LOL i ROFL i XD. Jedino sto ce mi faliti na TM-u su Arenasportovi i LIGA PRVAKA, al hajde snaci cu se nekako :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
MTV

#13173 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Braca po muci. :mrgreen:

I najbolja stvar ce mi faliti to je ona javna tajna.
radiša

#13174 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Imam neki feeling kad vas vecina ode i potpise ugovore na 2 godine da ce logosoft izletit sa ponudom da ti spadnu gace s guzice :lol:
semirsar

#13175 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Braca po muci. :mrgreen:

I najbolja stvar ce mi faliti to je ona javna tajna.
za sve ovo vrijeme, nisam je dvaput iskoristio, tako da nece meni to da fali.
radiša wrote:Imam neki feeling kad vas vecina ode i potpise ugovore na 2 godine da ce logosoft izletit sa ponudom da ti spadnu gace s guzice :lol:
Kako da ne, svaka slicnost sa stvarnim zivotom je namjerna, tako cekamo bolje sutra u BiH od "96g. pa vid' naske di smo. :evil:
Naravno, mogu oni dati ponudu snova, ali nesto me moj feeling handri s time da oni nijesu ovdi da nam daju "ponudu snova", ne zaboravi da to vise nije ona LOL ekipa od prije dvi tri godine, mislim na one koji odlucuju o necemu, ovi su sa daBogtesacuva mentalitetom i mislim da ni ne znaju bolje.
Ipak, i da daju tu neku ponudu, i dalje su oni na gubitku, jer GRO raje su vec ili ce tek da hi napuste i vezu se kod drugijeh na godinu dvi, a pritom je LOL tu di jes teritorijalno, nidje se ne siri, 12/24 mjeseca ce trebati da im se oni najkvalitetniji korisnici vrate, ako se pozele vratit. :evil:
Post Reply