Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote:Ja ga falim raji i ubjedjujem hi da je dobro da predju na LOL kad him je vec dostupan jer sve vazdi radi, rijetko sta zasteka.. i onda odem i na superwebtv i paf, ne radu kanali, ovi mi se smiju, jbs ti taj svoj LOL, velu mi, kad him ne radu kanali koji u svakoj selendri se fataju.
Daklem, ne radu bht, ftv, obn, pinkbh, aljaz, tv1, vogosca, rtze, slon, znaci od 25kanala ne radi hi 9... et' da him ne bidne dosadno u ovijeh dana da odrade to.
2332 postova, lijepa brojka, oklen hi samo tol'ko
Od 2332 ovđe si našvrljao 588 postova, a ostatak u racunari i tehnika podforumu.
Web TV ponuda za sada je sto rece jedan forumas "u najmanju ruku simpaticna", kad vidimo sta ima kod anamotamo njih i njihovog D3 GO.
Jel ja i ti imamo super tv? Znam da imamo isti paket, ali ne znam detalje uglavnom kada ukucam svoje podatke, izbacuje kao da je greska...
Evo sada je proradilo...
BIONA wrote:Jel ja i ti imamo super tv? Znam da imamo isti paket, ali ne znam detalje uglavnom kada ukucam svoje podatke, izbacuje kao da je greska...
Evo sada je proradilo...
da Trio paket je internet+TV (Super TV)+fiksni
Nekad radi pola kanala, nekad neradi FTV i BHT HD, nekad prijavljuje gresku a nekad radi kako treba. Staces, zavisi kako ti padne grah
Baš danas pogledah ponudu kanala i ostadoh zaprepašten... Ni jedan kanal sa liste nikad nisam gledao, osim Arena. Sad imam te arene na streamu, ali ih nikad i ne upalim, toliko me zanimaju. Ali, taj Web TV je odron sa izborom kanala, bolje da su ga nazvali BH WEB, jer je na tim kanalima zasnovan, ostalo je kozmetika.
Hvala, neću ga ni da mi ga nude - kao što ga ne nude, je li ...
Danas sam otisao da prijavim net, ono za studenta. Rece mi lik na salteru da moram cekati do cetvrtka.
Sta mislite, posto ja vec imam svoju opremu, da ih nazovem, da li postoji mogucnost da mi oni samo 'puste' net, pa ako je vazno da oni dostave svoju opremu, mogu dostaviti u cetvrtak kako je njima u planu?
Bez interneta ko u ono doba bez adsla, kad je i dial up bio haman beskoristan.
Zavisi da li ti je stan već prikopčan na njihovu instalaciju. Kada su meni priključivali, to su uradili i u ulazu na tel. i na vlastitioj instalaciji i negdje van zgrade, gdje su morali otići da to prikopčaju. Ako nisi prikopčan - džaba ti sve.
Ali, nazovi ih i pitaj, to ti je napouzdanije i najbrže što možeš uraditi.