Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Benq

#12076 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote:Semirsar isto kao ja jednom bi ih sutnuo kroz prozor, sutra su mi dobri nebi ih mijenjao nizasta i tako u krug...

Moju TV nebi jer i za obicni BHT HD traze jebene 4 KM i uz to dobijes jos 9 HD kanala dok u lolu u osnovnom paketu imam 12 HD kanala ukljucujuci BHT HD. Jest mogao bi i bolji izbor biti u ovih 12 HD kanala al sta je tu je.

Kod TM mi se puno svidja Unify a i D3 ponuda kanala npr. B92, Nat Geo HD, Nat geo Wild HD, Foxovi u HD, sad Cinestar Premiere 1 i 2 HD, BBC earth HD.
Al' najsmjesnije je bilo kad se Telecom poceo hvaliti na sva usta kako su oni platili BHT-u da prenose svjetsko prvenstvo a jedini su operater koji naplacuje BHT HD posebno :D

Uglavnom kome treba gomila piMkica i web kamera , neka uzme mojatv paket , ali LOL vam je neuporedivo bolji !
The BEN10

#12077 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Benq wrote:Uglavnom kome treba gomila piMkica i web kamera , neka uzme mojatv paket , ali LOL vam je neuporedivo bolji !
Pa Boga mi, kome treba integrisana usluga sa mogućnošću dobijanja 500 MB mobilnog interneta na ultra pakete ne vidim gdje je tu LOL.
Btw, jest mi neka razlika 3 HD kanala i par MBps brži internet. :roll:

PS - da se ne bi zalijetao bezveze, koristim LOL vrlo vjervatno duže od tebe, plus što su mojom zaslugom ušli u priličan broj ulaza
MTV

#12078 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Benq koristi Telemach.
kreker

#12079 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Kome treba grand 1, 2 hapy 1, 2
Qler

#12080 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ma TM ih je presisao i to dobro... Foxnovi u HD-u, bolij internet, vise kanala... jebi ga. Mene zeza samo to sto sam podstanar i taj prokleti ugovor... ovako na LOL-u mi je istekao ugovor i mogu ga raskinuti kad god mi bude trebalo, bez ikakvih problema...
semirsar

#12081 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Qler wrote:Ma TM ih je presisao i to dobro... Foxnovi u HD-u, bolij internet, vise kanala... jebi ga. Mene zeza samo to sto sam podstanar i taj prokleti ugovor... ovako na LOL-u mi je istekao ugovor i mogu ga raskinuti kad god mi bude trebalo, bez ikakvih problema...
znam trojicu koji su uveli T-mach, niko im nista nije trazio da dokazuju.
P.S. Bolji net... nije bas, barem ne u mom ulazu.
Praetorious

#12082 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Vala, kad sam uvodio LoL, odradio sam sve preko telefona; izdiktirao adresu, broj LK, JMB, broj cipela i dužinu ... khm! ... i ljudi došli zakazanog datuma u sabah zoru da priključe. To im je bio veliki plus od mene, mrzim gnjavaže gdje nosam pisane zahtjeve u duplikatu, nedaoBog u triplikatu na protokol pa ... uh! A T-Mach je prilično kompliciran što se toga tiče, curice na naplati pojma nemaju (ili bar tada nisu imale dok sam im bio na grbači) ni o čemu drugom osim da uzmu lovu i uteftere uplatu. Za sve ostalo - tu im/vam/nam je broj podrške :D
Elem ... OT: internet još radi :thumbup:
emcha13

#12083 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by emcha13 »

Nove cijene uskoro, tačnije od 1.9 koliko sam shvatio.. :D znam tačno samo da se quatro smanjuje na 66 KM sa pdv-om, ostalo ne
MTV

#12084 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Zanimljivo, trio ko je.e, cudime da nisu na sva zvona objavili.

@Preatorious e upravo to, kod TM je kao da u Europsku uniju apliciras a ne da uzimas telekomunikacijske usluge internet+TV+telefon
Praetorious

#12085 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Ljudi vole da kompliciraju, ne razumijem praksu da korisnika otjeraš i prije nego postane korisnik ...
Nisam im nigdje na stranici našao te promjene u cjenovniku, gdje se to može pogledati?
(samo da me onda hercika ne strefi...)
MTV

#12086 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Praetorious wrote:Ljudi vole da kompliciraju, ne razumijem praksu da korisnika otjeraš i prije nego postane korisnik ...
Nisam im nigdje na stranici našao te promjene u cjenovniku, gdje se to može pogledati?
(samo da me onda hercika ne strefi...)
Promjene u cjenovniku moraju najaviti 30 dana prije same promjene. Moguce da 1.9 obavjeste na sajtu a onda od 1.10 primjene novi cjenovnik.
kreker

#12087 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV

#12088 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

To su naknadno dodali.

Ukratko
Hvala sto placate na vrijeme ako neplatite na vrijeme 10 KM kazne na racun i dovedi novog korisnika mjesec ti je dzabe.

Nigdje nepise da je quatro jeftiniji.
kreker

#12089 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV wrote:To su naknadno dodali.

Ukratko
Hvala sto placate na vrijeme ako neplatite na vrijeme 10 KM kazne na racun i dovedi novog korisnika mjesec ti je dzabe.

Nigdje nepise da je quatro jeftiniji.
Ne piše. Mazda jeftinije zato sto su smanjili cifru za STB.
MeanMachine

#12090 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MeanMachine »

Jedan od rijetkih preostalih aduta koje bi LOL mogao iskoristiti u borbi za korisnike jeste upravo snižavanje cijena paketa integrisanih usluga (svih, ne samo Quadro), jer cijena je u ovoj branši (naravno, uz kvalitet i stabilnost usluge) najvažnija komponenta ponude.
Praetorious

#12091 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Vala, ja im (još uvijek) plaćam na vrijeme. Doduše, par puta je Pošta praaavo dugo procesuirala uplate, pa nije uplata proknjižena prije Prvog u slijedećem mjesecu, ali to nije problem sve dok imam dokaze o uplati. Tačnije, ako se plati iza 25. u mjesecu, uplata se možda ne proknjiži do slijedećeg mjeseca.
Jel' ja kao redovni platiša imam kakav Lojaliti poklon? Ups ... to postoji kod drugog operatera, LoL ne pozna tu kategoriju ... :evil:
radiša

#12092 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Sve da budu snizavali cijene snizit ce svaki paket,nema sanse da neke smanje a neke ne,glupo bi bilo.
Praetorious

#12093 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Obzirom da se nigdje zvanično ne spominje promjena cjenovnika, ne znam zašto se govori o sniženjima. Snizili/promijenili su određene stavke, ali sve je to već ranije objavljeno, nema ništa novo. Sačekajmo Prvi, pa da vidimo hoće li biti kakvih pozitivnih noviteta ili će otjerati i ovo preostalih im korisnika...
MeanMachine

#12094 Re: RE: Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MeanMachine »

Praetorious wrote:Obzirom da se nigdje zvanično ne spominje promjena cjenovnika, ne znam zašto se govori o sniženjima. Snizili/promijenili su određene stavke, ali sve je to već ranije objavljeno, nema ništa novo. Sačekajmo Prvi, pa da vidimo hoće li biti kakvih pozitivnih noviteta ili će otjerati i ovo preostalih im korisnika...
Upravo tako, i ja pišem više "teoretski" u smislu šta bi bio dobar poslovni potez LOL-a kad je već pomenuta mogućnost sniženja cijena. U svakom slučaju se nadam da će biti neka promjena ponude u tom smjeru jer je vrijeme da i Logosoft adekvatno reaguje na pozitivne pomake konkurencije.
radiša

#12095 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Telemah dize cijene tv kanala eto im sanse da smanje usluge i navuku raju.
semirsar

#12096 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Praetorious wrote:Vala, ja im (još uvijek) plaćam na vrijeme. Doduše, par puta je Pošta praaavo dugo procesuirala uplate, pa nije uplata proknjižena prije Prvog u slijedećem mjesecu, ali to nije problem sve dok imam dokaze o uplati. Tačnije, ako se plati iza 25. u mjesecu, uplata se možda ne proknjiži do slijedećeg mjeseca.
Jel' ja kao redovni platiša imam kakav Lojaliti poklon? Ups ... to postoji kod drugog operatera, LoL ne pozna tu kategoriju ... :evil:
To hi ti pecas na stiropor, haaa :lol:
Sta ti fali prosetat do poslovnice na Dobrinji, a meres bezbeli i bajkom, djabaleske je a marunipol ostane u djepu :mrgreen:
Praetorious

#12097 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

@ Radiša A slušaj, sniženje bi zasigurno privuklo dosta novih korisnika i zadržalo već postojeće, ali ... pitanje je njihove poslovne politike. Kad im se uzmu u obzir poslovni potezi od prenosa vlasništva na ovamo, bojim se da će im slijedeća promjena samo uzrokovati odlazak korisnika na druge mreže.
Iskreno se nadam da se varam i da će podići brzine neta za koju kap i spustiti cijene ... isto za koju kap :D

@ Semirsar Mogu ja prohodati do Poslovnice im, ali od toga nemam velike fajde, kad mi je Pošta na 5 minuta laganog hoda. I maron je takse, bar na ovu sumu koju ja plaćam :D
semirsar

#12098 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Praetorious wrote: @ Semirsar Mogu ja prohodati do Poslovnice im, ali od toga nemam velike fajde, kad mi je Pošta na 5 minuta laganog hoda. I maron je takse, bar na ovu sumu koju ja plaćam :D
ma poznavajuci postu i nji'ove namrgodjene radnice... fakat bi ti se dan proljeps'o kad izadjes iz poslovnice na Dbr ... a marun po marun, eeeee :run:
semirsar

#12099 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

U periodu kada računi za telekom usluge rastu, Logosoft svojim korisnicima LoGO! paketa nudi niže akcijske cijene u periodu od 2 godine.
Postanite korisnik LoGO! paketa* za vrijeme trajanja akcije, izaberite obavezni minimalni period trajanja pretplatničkog ugovora 24 mjeseca i naredna 24 mjeseca koristite televiziju, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju po trenutno najnižim cijenama na tržištu.
Ova akcijska ponuda traje od 1. septembra do 31. oktobra 2016. godine.

Pored uštede u toku naredna 24 mjeseca tu su i dodatne beneficije. Svi novi LoGO! korisnici mogu odabrati neki od uređaja iz naše ponude po posebnim povoljnijim cijenama i to na rate.
Posebno izdvajamo televizor Tesla po cijeni već od 100 KM. Za one koji planiraju kupovinu mobilnog uređaja izdvajamo  Huawei Y6,  mobitel elegantnog dizajna i odličnih performansi, po cijeni već od 1 KM.

Uređaji su dostupni tokom trajanja akcije ili do isteka zaliha.
Ukoliko ipak odlučite da postanete LoGO! korisnik uz obavezni minimalni period trajanja pretplatničkog ugovora od 12 mjeseci, prvi mjesec korištenja usluge plaćate pretplatu od simboličnih 1 KM (sa PDV-om).
-----------------------------------------------------------
Postanite LoGO! i:
uživajte u više od 200 domaćih, regionalnih i stranih digitalnih tv kanala,
surfajte brzinama i do 120 Mbps/10 Mbps, uz neograničen saobraćaj,
razgovarajte sa najdražim uz besplatne pozive prema svim fiksnim telefonskim mrežama u BiH i uz 100 besplatnih minuta za pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH,
budite uvijek dostupni uz 150 besplatnih minuta za pozive i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH uz neograničen mobilni internet.
-----------------------------------------------------------

Više informacija o akciji možete dobiti putem telefona 033 931 900 ili nas posjetite na našim prodajnim mjestima.
 Vaš Logosoft

*Akcija se odnosi na LoGO! pakete: LoGO! DUO+, LoGO! TRIO, LoGO! TRIO mobile, LoGO! TRIO+, LoGO! QUADRO i LoGO! QUADRO+.
 Navedene cijene su sa PDV-om , ukoliko drugačije nije naznačeno.

http://www.logosoft.ba/najnize-cijene-na-trzistu

E sad, sta to meni konkretno znaci kakvih ja beneficija kao stari korisnik pod ugovorom imam?
Da li su k'o kod T-macha novi korisnici jedini vrijedni, barem dok se ne vezu, a oni koji su vec vezani... pa ko him je kriv :evil:
Sakazulu

#12100 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

E baš tako, stari korisnici jebo vas šta nam smetate... Baš sam pomislio šta je novo kad ništa.
Post Reply