Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semirsar

#12001 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:Malo GO ovako, malo GO godišnji i kad je tu hanuma e onda se i Supertv zaboravi.
Dobra hanuma, nis' turskijeh ovijeh onijeh safunjara, samo daj djeci crtanih i vama dvoma vesela sveska dovoljna :lol: :thumbup:
afannedim

#12002 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
afannedim wrote:Malo GO ovako, malo GO godišnji i kad je tu hanuma e onda se i Supertv zaboravi.
Dobra hanuma, nis' turskijeh ovijeh onijeh safunjara, samo daj djeci crtanih i vama dvoma vesela sveska dovoljna :lol: :thumbup:
Ma kakve safunjare nema ti toga kod nas. :lol: :lol: :evil: :evil: ili sa hanumom ili tekme uz pivare
MTV

#12003 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ova tema ce postati: Nije primjereno za osobe mladje od 18 :mrgreen:
afannedim

#12004 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Ova tema ce postati: Nije primjereno za osobe mladje od 18 :mrgreen:
Malo zaje.ancije u ovim ljetnim danima
semirsar

#12005 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

joj deduke sto se brine za unuke :mrgreen:
semirsar

#12006 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

12.08.2016SUPERTV
Universal channel rebrendiran u Diva kanal

Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da će, odlukom NBC mreže, kanal Universal biti rebrendiran u kanal DIVA koji je okrenut ženskom auditoriju, a počinje sa emitiranjem 1. septembra.

DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju Otkucaj srca (Heartbeat), inspiriranu realnim životom i dostignućima doktorice Kathy Magliato. Gledatelji DIVA kanala će također uživati u popularnim serijama poput: Nashville, Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), Hawaii Five-O, Umorstva u Midsomeru (Midsomer Murders) te Gilmoreice (Gilmore klix). Filmske premijere na jesen obuhvataju holivudske blockbustere: Dnevnik Bridget Jones, Na rubu pameti, Notting Hill te About A Boy.

Uživajte u preko 200 digitalnih kanala u ponudi SUPER TV usluge.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/diva
MTV

#12007 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sta su se stisli k'o po marke, mogli su prituriti jos sta.
Ljakan

#12008 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

semirsar wrote:
Uživajte u preko 200 digitalnih kanala u ponudi SUPER TV usluge.

Vaš Logosoft
Uzivaj malo sutra,neki dan nakon iha ha vremena odlucim upalit resiver da pogledam hajduk dinamo i ono slika se krivi na areni ko dzankiju kad se opali.Gasi, vadi satelitski resiver i gledaj,nema hajra od lol-a.
MTV

#12009 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ja ba na ovoj temi samo semirsaru (doduse kako kad), affannedimu i meni radi kako treba a ostalima ne. Kao kod TM Benq i crnomvragu sve radi drugim neradi.

Kad neradi zove ih se i za dan dva izadju na teren i poprave naravno ako otkriju kvar. Hvala Bogu uvijek su otkrili i popravili.

200 kanala je kad se zbroje svi paketi ovako osnovni 168 kanala ako se nevaram.
Ljakan

#12010 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Kontam sta cu ih zvat kad imam alternativu,radi jednog kanala.Inace ovaj airties resiver kad ga upalim sav zakoci i nekako cudno salta kanale isto kao da nema dovoljno memorije.
semirsar

#12011 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

jes vala, sto bih hi i ja zvao... imade alternativa na sve strane, kod mene D3 preko DVB-C radi perfektno.
LOL ako misli mene handrit sa uslugom mere samo samog sebe zjbt, jer od jedne od onijeh zlatnih koka koje svaki mjesec nesu sto kaemova mere fasovat horoza sa visoko podignutim srednjakom. :evil:
Trenutno su perfektni, ne ureklo se, pa i nejmam nekijeh zamjerki, osim sto su, cini mi se, ukinuli mogucnost slaganja liste kanala preko svoje stranice.
Ljakan

#12012 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

dobice oni svakako horoza kad istekne ugovor :lol:
ima da odjavim internet,koji ce mi kurac samo zaglupljuje,tv cu izbacit kroz prozor i on pravi depru,telefon,hm njega cu ostavit svakako niko i ne zove :lol:
MTV

#12013 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ljakan wrote:Kontam sta cu ih zvat kad imam alternativu,radi jednog kanala.Inace ovaj airties resiver kad ga upalim sav zakoci i nekako cudno salta kanale isto kao da nema dovoljno memorije.
Aha moje izvinjenje mislio sam da ti kompletno TV neradi. Znas meni je kod lola vrh ono za ono sto se nesmije javno pisati a vezano je za TV.

Vezano za tvoj zadnji post. Da mi sutra ugovor istice ne znam ni kud bi ni dje bi najradije bi sve ugasio. Otisao bi vjerovatno ganjat Pokemone :mrgreen:
afannedim

#12014 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Jbg kod mene je AirTies jedan radi perfektno drugi kako kad zaledi al što se tiče neta I telefona sve 10. I kad jebo Hajduk-Dinamo odgledao bez problema na Areni.
semirsar

#12015 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

nesto se mislim... da nejmam mogucnost gledat negledljivo, bas bi bio nadrkan i lajo ko djukela, vaki su naki su... al imadem mogucnost gledat negledljivo i ne gledam to... e bas sam nakav... :lol: fini.
afannedim

#12016 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:nesto se mislim... da nejmam mogucnost gledat negledljivo, bas bi bio nadrkan i lajo ko djukela, vaki su naki su... al imadem mogucnost gledat negledljivo i ne gledam to... e bas sam nakav... :lol: fini.
Bogumi olimpijski duh gledam većinom na negledljivom :D
MTV

#12017 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:
semirsar wrote:nesto se mislim... da nejmam mogucnost gledat negledljivo, bas bi bio nadrkan i lajo ko djukela, vaki su naki su... al imadem mogucnost gledat negledljivo i ne gledam to... e bas sam nakav... :lol: fini.
Ono za ono? :wink:
afannedim

#12018 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote:
Ono za ono? :wink:
DA DA
MTV

#12019 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Od 17.08. niže cijene najma dodatnog STB-a

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da je izvršena izmjena i dopuna Cjenovnika usluga Logosofta.

Za sve korisnike koji u svom domu imaju Super TV uslugu na više televizora cijena najma dodatnog STB-a u HD rezoluciji snižena je sa 5,00 KM na 4,00 KM mjesečno.

Ukoliko ne želite plaćati mjesečni najam, a treba vam dodatni STB, isti možete kupiti po cijeni od 147,20 KM (sa uključenim PDV-om).

Novi Cjenovnik usluga važi od 17.08.2016. godine i možete ga preuzeti ovdje.

Više informacije o Logosoftovim uslugama i ponudama možete dobiti putem telefona 033 931 900.
Posjetite Logosoftova prodajna mjesta i na licu mjesta pogledajte zašto koristiti Super TV i koje sve funkcionalnosti nudi.

Vaš Logosoft

* Navedene cijene su bez PDV-a , ukoliko drugačije nije naznačeno.

http://logosoft.ba/news/ee8ea153db5743f ... tnog-stb-a
al-em

#12020 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

ma svaka im cast
MTV

#12021 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Prije nego sto sam sa starih logosoftovih paketa Trio Light presao na novi Logo Trio placao sam 8 KM + pdv. Sad na Logo Trio je 5 KM + pdv od sutra 4 KM + pdv.

Koliko se love dalo na dodatnu rentu mogao sam tri resivera kupiti po ovoj cijeni od 147.
Qoom

#12022 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qoom »

Ima li ko više info šta se dešava s Logosoftom kao firmom?

Ono što sam čuo je da kako ih je mTel preuzeo zbog (ne)kvaliteta usluga korisnici masovno odlaze kod drugih operatera, a i uposlenici dižu sidro zbog lošijih uslova i najave rezanja broja ljudi.

Iskreno, kao dugogodišnji korisnik Logosofta, bilo bi mi baš truba mijenjati operatera.
Praetorious

#12023 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Qoom - ako ti lično nemaš problema sa uslugom, onda nemaš velikog razloga mijenjati providera, zar ne ;)
A da su se javili problemi sa ponudom i stabilnošću, to stoji, samo veličina individualnih problema zavisi od lokacije i od slučaja do slučaja. Promjena u paketima ima; i onih dobrih i onih drugih.
Za unutrašnja dešavanja, lično ništa ne znam, a kao korisnika me ni ne zanima. Sve što me zanima je odnos cijena/ponuda/kvalitet i to je to ... Za sada internet radi (a dokle će - ne znam) i ostajem na LoL-u bar do kraja ugovornog perioda.
Qoom

#12024 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qoom »

Količina HD materijala i kvaliteta ponuđenih kanala, brzina i stabilnost interneta, cijena impulsa i uopšte kompletne suluge je nešto što mora biti konkuretno, a što su očito korisnici koji se osipaju prepoznali kao nedovoljno dobro.

Lično nemam problema sa kvalitetom usluge, čak šta više, međutim ko zna u kojem pravcu to sve ide i da li će se ponuda dalje pogoršavati na štetu korisnika u odnosu na druge operatere.
afannedim

#12025 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dok god sam zadovoljan uslugama LOL-a ja ih ne mijenjam tel, net bez ikakvih smetnji, a TV mana što mi na starim paketima ne dobijamo nove kanale al I sa ovim sam prezadovoljan.
Post Reply