Logosoft
Moderator: Benq
- Qler
#11776 Re: Logosoft ALL ABOUT
Radi sa mobilnog interneta, sad sam probao...
- edin.h
#11777 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drago mi je da su pokrenuli projekat: Logosoft Live TV, svaka cast!
Samo da poboljsaju kvalitet slike, da HD zaista bude HD rezolucija.
Moj prijedlog je da ubace i Discovery Science HD kanal na Live TV
Samo da poboljsaju kvalitet slike, da HD zaista bude HD rezolucija.
Moj prijedlog je da ubace i Discovery Science HD kanal na Live TV
-
vanjki
#11778 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam problem sportklubova i ostali kanala koji nedostaju na logosoftu rijesio preko iptv. imate na.piku ljudi nude za 10km sve moguce kanale
-
Dzontra_Volta
#11779 Re: Logosoft ALL ABOUT
Preko pika uglavnom traže da platiš odmah bar za 4-6 mjeseci unaprijed.vanjki wrote:Ja sam problem sportklubova i ostali kanala koji nedostaju na logosoftu rijesio preko iptv. imate na.piku ljudi nude za 10km sve moguce kanale
- karanana
#11780 Re: Logosoft ALL ABOUT
kako mislis? moze li detaljnije? sta kupujes? jel to ono kupis listu kanala pa uneses u kodi?vanjki wrote:Ja sam problem sportklubova i ostali kanala koji nedostaju na logosoftu rijesio preko iptv. imate na.piku ljudi nude za 10km sve moguce kanale
- MTV
-
vanjki
#11782 Re: Logosoft ALL ABOUT
karanana wrote:kako mislis? moze li detaljnije? sta kupujes? jel to ono kupis listu kanala pa uneses u kodi?vanjki wrote:Ja sam problem sportklubova i ostali kanala koji nedostaju na logosoftu rijesio preko iptv. imate na.piku ljudi nude za 10km sve moguce kanale
ako imas samsung ili lg smart skines aplikaciju ssiptv...na piku imas masu ljudi koji nude test liniju za 24 sata a mjesecno kosta
ok 8km do 16km....imas sve sportklubove,arene,hbo adria hd,hbo 2 itd
- MTV
#11783 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tu ssiptv aplikaciju treba jednokratno platiti, cijena oko 6 dolara.
-
vanjki
#11784 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne moras besplatna je kod samsunga.imas na netu postupak kako instaliras..MTV wrote:Tu ssiptv aplikaciju treba jednokratno platiti, cijena oko 6 dolara.
- MTV
#11785 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene je Samsung 48"JU6472 i ta ista aplikacija je bila besplatna 7 dana, nakon toga ispise da se treba platiti cijena oko 5 i nesto dolara.
Ako imas neke upute kako za Tizen sistem da je dzabe instaliram bio bi ti zahvalan
Ako imas neke upute kako za Tizen sistem da je dzabe instaliram bio bi ti zahvalan
-
vanjki
#11786 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam instalirao po ovom uputama:http://ss-iptv.com/en/users/43-install- ... g-smart-tvMTV wrote:Kod mene je Samsung 48"JU6472 i ta ista aplikacija je bila besplatna 7 dana, nakon toga ispise da se treba platiti cijena oko 5 i nesto dolara.
- MTV
#11787 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sa liste su mi nestali FilmBOX Plus i 360 Tune BOX dok Film BOX Arthouse (koji nije preveden) normalno radi.
- afannedim
#11788 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drugi i treci mi rade prvi kanal nemam jer sam na starom paketu.
- MTV
#11789 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene ih nema bili su na brojevima 56 i 107 (ili 108 nesjecam se trenutno) a sad su tu rupe. Mozda se vrate.afannedim wrote:Drugi i treci mi rade prvi kanal nemam jer sam na starom paketu.
- afannedim
#11790 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nazovi ih vidi u cemu je problemMTV wrote:Kod mene ih nema bili su na brojevima 56 i 107 (ili 108 nesjecam se trenutno) a sad su tu rupe. Mozda se vrate.afannedim wrote:Drugi i treci mi rade prvi kanal nemam jer sam na starom paketu.
- semirsar
#11791 Re: Logosoft ALL ABOUT
Upravo prelistah listu kanala i vidjeh tri rupe, fakat su nam ukinuli tri kanala... pretpostavljam ta prva dva koja si naveo i jos jedan, koji ne znam, ali sam siguran da ce nam turit tv ljukavac i onije kanal sto ga peticijom trazu na t-mach fejsthepljucpljuc stranici... merebit i ovije nasi na LOL fejsu trazili peticije, siljili i zasiljili nam ga.MTV wrote:Sa liste su mi nestali FilmBOX Plus i 360 Tune BOX dok Film BOX Arthouse (koji nije preveden) normalno radi.
Sta ce da radu ne znam, niti imadem stogod protiv ikojeg novijeg kanala, dapace, podrzavam svaki novije, ali nemoj da brises nista sto vec imade, a pogotovu ne onije sto valjadu!!!
psmmtrpsrt vise mi pun qfer, da ne lajem, igranja i sranja na ovijem meni sve manje milom LOL-u
P.S. izjebase me momacki u subotu sa resetiranjem i prekidima.
- MTV
#11792 Re: Logosoft ALL ABOUT
afannedim wrote:
Nazovi ih vidi u cemu je problem
Ili je slucaj kao kod BHT HD ili su ih capnuli 5 mjeseci ranije. Najavili su njihovo izdvajanje u poseban paket tek u 11 mjesecu ove godine. Meni samo ta dva fale moguce da su nesto dirali iz Plus paketa a taj paket nemam pa ne znam sta fali.semirsar wrote: Upravo prelistah listu kanala i vidjeh tri rupe, fakat su nam ukinuli tri kanala... pretpostavljam ta prva dva koja si naveo i jos jedan, koji ne znam, ali sam siguran da ce nam turit tv ljukavac i onije kanal sto ga peticijom trazu na t-mach fejsthepljucpljuc stranici... merebit i ovije nasi na LOL fejsu trazili peticije, siljili i zasiljili nam ga.
Sta ce da radu ne znam, niti imadem stogod protiv ikojeg novijeg kanala, dapace, podrzavam svaki novije, ali nemoj da brises nista sto vec imade, a pogotovu ne onije sto valjadu!!!
psmmtrpsrt vise mi pun qfer, da ne lajem, igranja i sranja na ovijem meni sve manje milom LOL-u![]()
P.S. izjebase me momacki u subotu sa resetiranjem i prekidima.
Nepamtim kad sam zadnji put imao prekid a ovih dana sam cesce ispred TV aparata. Pozitivno je i to da mi je brzina wifia mnogo vece nego prije sada oko 43-44 Mbps od mogucih 50 Mbps.
Sto se TV ponude tice najbolja je bila tamo davne 2013-14, kao da je proslo 100 godina
Mislis Televizija 5 HD?!
Od tad... sta reci koju posluku porati...
-
chemix
#11793 Re: Logosoft ALL ABOUT
I kod mene je samsung neki, i prvo sam instalirao taj app sa njihovog store-a koji je samo 7 dana, a posle našao ovaj drugi, besplatni. Nije isti app u pitanju, samo se slični ili isto zove.MTV wrote:Kod mene je Samsung 48"JU6472 i ta ista aplikacija je bila besplatna 7 dana, nakon toga ispise da se treba platiti cijena oko 5 i nesto dolara.
-
Dzontra_Volta
#11794 Re: Logosoft ALL ABOUT
Juče plaćam račun u Igmanskoj i kaže teta: "Vi ste na starom paketu? Jeste li možda zainteresovani za nove pakete?", na šta sam je ja samo pogledao otprilike ovako:
Peglali su prije stalno sa tim prelascima na nove pakete, ali od Nove godine je prestalo, jer ih je valjda stid bilo pitati nakon ukidanja SK-ova. Sad valjda kontaju da su raja zaboravila na to, pa kreće opet propaganda.
Peglali su prije stalno sa tim prelascima na nove pakete, ali od Nove godine je prestalo, jer ih je valjda stid bilo pitati nakon ukidanja SK-ova. Sad valjda kontaju da su raja zaboravila na to, pa kreće opet propaganda.
-
chemix
#11795 Re: Logosoft ALL ABOUT
ee moj logosofte....pa i MojaTv te prestiže
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M59bb68baad2.html
Gledajte moja TV na dodatnom uređaju besplatno!
Uz moja TV Multiscreen uživajte besplatno u omiljenim TV programima gdje god da ste! Spremite se za EURO 2016. na pravi način!
Ako ste korisnik nekog od super moja TV paketa, od 10. juna do 31. jula besplatno pratite utakmice i druge omiljene TV i radio programe, gledajte filmove iz videoteka moja TV na računaru, tabletu ili smart telefonu, bilo gdje da ste u BiH!
Moja TV Multiscreen vam omogućava i korištenje dodatnih pogodnosti:
•elektronski programski vodič - EPG
•usluge TimeShift i Snimalica (gledanje prethodno emitovanog i snimljenog sadržaja)
•emitovanje sadržaja iz Videoteke kupljenih putem TV prijemnika
•funkcije daljinskog upravljača na prenosnom uređaju
•usluga Fling to TV, prebacivanje sadržaja sa dodatnog uređaja na TV prijemnik.
Uz moja TV Multiscreen ostvarujete mogućnosti:
- da svi članovi porodice, bez dodatnih troškova, mogu istovremeno uživati u omiljenim TV sadržajima koristeći različite uređaje
- da možete gledati nogometne utakmice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.
Požurite i aktivirajte uslugu moja TV Multiscreen putem menija na svom TV-u i budite jedan od 15.000 korisnika koji će ovu uslugu koristiti besplatno do 31. jula! Uz moja TV kupite mobitel, tablet, ili drugi uređaj na rate, u redovnoj ponudi, ili u posebnoj ponudi mobitela i tableta od 2. juna 2016. godine, po cijeni već od 1 KM.
Napomena: Akcija za moja TV Multiscreen odnosi se na jedan dodatni uređaj. Korisnici koji su već aktivirali moja TV Multiscreen mogu besplatno koristiti ovu uslugu do kraja mjeseca jula.
Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.
Uz moja TV Multiscreen uživajte besplatno u omiljenim TV programima gdje god da ste! Spremite se za EURO 2016. na pravi način!
Ako ste korisnik nekog od super moja TV paketa, od 10. juna do 31. jula besplatno pratite utakmice i druge omiljene TV i radio programe, gledajte filmove iz videoteka moja TV na računaru, tabletu ili smart telefonu, bilo gdje da ste u BiH!
•usluge TimeShift i Snimalica (gledanje prethodno emitovanog i snimljenog sadržaja)
- da svi članovi porodice, bez dodatnih troškova, mogu istovremeno uživati u omiljenim TV sadržajima koristeći različite uređaje
- da možete gledati nogometne utakmice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.
Požurite i aktivirajte uslugu moja TV Multiscreen putem menija na svom TV-u i budite jedan od 15.000 korisnika koji će ovu uslugu koristiti besplatno do 31. jula! Uz moja TV kupite mobitel, tablet, ili drugi uređaj na rate, u redovnoj ponudi, ili u posebnoj ponudi mobitela i tableta od 2. juna 2016. godine, po cijeni već od 1 KM.
Napomena: Akcija za moja TV Multiscreen odnosi se na jedan dodatni uređaj. Korisnici koji su već aktivirali moja TV Multiscreen mogu besplatno koristiti ovu uslugu do kraja mjeseca jula.
- MTV
#11796 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima i lol to ali u BETA fazi. Kad se logiras imas opciju Logosoft Super TV Live sa 30 tak kanala i mozes gledat na mobitelu, tabletu i kompjuteru. Jedini minus ne radi kako treba jer je jos faza testiranja.chemix wrote:ee moj logosofte....pa i MojaTv te prestiže
Koliko moja TV ima HD kanala u osnovnom paketu? 0 Koliko ukupno? 10 i to naplacuju BHT HD. Kolika im je brzina neta? sa 5Mbps na 10 ili 15. Kod Lola 9 HD kanala u osnovnom paketu. Ukupno 34. Kod lola mozes 50 Mbps, 80, 120 Mbps. Tako da je Lol jos uvijek ispred moje TV.
-
ado-šampion
#11797 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pisao sam vec ali nije zgoreg ponoviti... MojaTV je kita od ovce. Hej oni sad reklamiraju snimalicu.
I to unazad tri dana.
Pa kako ih nije stid! Na Logosoftu ima snimalica 20 kanala zadnje 2 godine koliko sam ja pretplatnik.
Imao sam tu MojaTv, bez HD kanala, internet ko puz, snimalica tri smecarska kanala (neupotrebljiva) i placao isto kao sto sam posije (i sad) placao Logosoft Trio s 20 HD kanala, 4 puta brzim internetom i snimalicom 20 kanala zadnjih 7 dana. I jos mi pred SP besplatan HD kanal stave u dodatni paket. E necete majci.
Telecom navlaci sirotinju s mobitelima na rate da potpisuju ugovore na 24 mjeseca i to ih i drzi. Kao i to sto su dostupni svuda jer su nasljedili infrastrukturu dzaba.
Jedino sto se ne moze osporiti stabilnost i to u gradovima. U prigradskim mjestima i stabilnost je cisti prosjek, iz iskustva.
Imao sam tu MojaTv, bez HD kanala, internet ko puz, snimalica tri smecarska kanala (neupotrebljiva) i placao isto kao sto sam posije (i sad) placao Logosoft Trio s 20 HD kanala, 4 puta brzim internetom i snimalicom 20 kanala zadnjih 7 dana. I jos mi pred SP besplatan HD kanal stave u dodatni paket. E necete majci.
Jedino sto se ne moze osporiti stabilnost i to u gradovima. U prigradskim mjestima i stabilnost je cisti prosjek, iz iskustva.
-
Sakazulu
#11798 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ukinuli HRT 2 iz Beta - web testa i još jedan dokumentarni!
- MTV
#11799 Re: Logosoft ALL ABOUT
Skinut radi eura garant. Al znas ono nase, prek resivera, ono za ono kapirasSakazulu wrote:Ukinuli HRT 2 iz Beta - web testa i još jedan dokumentarni!
Nego kod mene nema vise ona dva kanala 360 TuneBox i FilmBox Plus. Skinuti garant.
- afannedim
#11800 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad kad se bacim na HRT2 cijeli mjesecMTV wrote:Skinut radi eura garant. Al znas ono nase, prek resivera, ono za ono kapirasSakazulu wrote:Ukinuli HRT 2 iz Beta - web testa i još jedan dokumentarni!![]()
Nego kod mene nema vise ona dva kanala 360 TuneBox i FilmBox Plus. Skinuti garant.