Odnosno memo,pardon Golf VI. Jbt koliko frajer ima nickova i na svakom je banovankrakatoa wrote:To je DilejaMTV wrote:Dugo te nije bilo Serie Sync, pardon Crna Jedra.
Logosoft
Moderator: Benq
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#11726 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#11727 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iza horizonta, Iza prozora i uvijek banana mu ide
- MTV
#11728 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neko veli da Lolovci ovdje citaju sta sta mi torocemo.
E pa mogli bi nas obradovati sa Discovery Turbo Xtra SD i HD jer blic net ga vec ima mjesec dana u ponudi a Telemach se sprema da ga tutne u shemu. Kanal je lokalizovan na hrvatski/srpski za razliku od kanala Discovery World koji ce najvjerovatnije letit iz sheme.
Hvala
E pa mogli bi nas obradovati sa Discovery Turbo Xtra SD i HD jer blic net ga vec ima mjesec dana u ponudi a Telemach se sprema da ga tutne u shemu. Kanal je lokalizovan na hrvatski/srpski za razliku od kanala Discovery World koji ce najvjerovatnije letit iz sheme.
Hvala
- MTV
#11729 Re: Logosoft ALL ABOUT
I meni se cini da je to Iza_Horizonta, prozora, auta, kamiona, ormara ili cega vec pa onda seriesync, sad Crna Jedra. Stalno ista prica i stalno bananaafannedim wrote:Iza horizonta, Iza prozora i uvijek banana mu ide
- afannedim
#11730 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:I meni se cini da je to Iza_Horizonta, prozora, auta, kamiona, ormara ili cega vec pa onda seriesync, sad Crna Jedra. Stalno ista prica i stalno bananaafannedim wrote:Iza horizonta, Iza prozora i uvijek banana mu ide
Toliko je providan lik sve isti mu postovi.
- semirsar
#11731 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kao sto veli @karasheytan na onoj anamotamonjiovoj temi...MTV wrote:Neko veli da Lolovci ovdje citaju sta sta mi torocemo.
Hvala
za nadati se da cemo mi dobiti barem tv ljukavaccrnivrag wrote:Hvala na informacijama, moglo se i očekivati nakon što je Telemach SI uveo te kanale u ponudu, dakle možemo uskoro očekivati sljedeće:aura lajt wrote:Imam haveru, na mailuOglasit ce se i oni uskoro valjda ovde.
Discovery Turbo Xtra HD, Nat Geo Wild HD, Grand 2 TV i TV Lukavac.
- crnivrag
#11733 Re: Logosoft ALL ABOUT
U kvalitet programa neću ulaziti, ali TV Lukavac ima jedno tri puta kvalitetniju sliku od Federalne TV (koja ironija).semirsar wrote:
za nadati se da cemo mi dobiti barem tv ljukavac![]()
- semirsar
#11734 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne sumnjam, ja samo komentarisem kako nam nas vajni LOL postaje opasan takmac MojojTV ako nista drugo barem po ponudi lokalpatriJotskih i kojekakvijeh sund kanalacrnivrag wrote:U kvalitet programa neću ulaziti, ali TV Lukavac ima jedno tri puta kvalitetniju sliku od Federalne TV (koja ironija).semirsar wrote:
- MTV
#11735 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kao tesko imati bolju sliku od Federalne TVcrnivrag wrote:U kvalitet programa neću ulaziti, ali TV Lukavac ima jedno tri puta kvalitetniju sliku od Federalne TV (koja ironija).semirsar wrote:
Vidjet cete vi kad se FTV naljuti pa turne HD kanal a mozda i UHD kanal
@Crni vraze ovdje ti zahvaljujem za odgovor na onoj temi
Hocel pored Ljukavac doci i TVTK (Tuzlanski kanton)?! Imamo Slon Extru jos fale ta dva pa da imamo osjecaj kao da smo u Tuzlisemirsar wrote: ne sumnjam, ja samo komentarisem kako nam nas vajni LOL postaje opasan takmac MojojTV ako nista drugo barem po ponudi lokalpatriJotskih i kojekakvijeh sund kanala
- MTV
#11736 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne radi hrvatski prevod na FOX Life.
- semirsar
#11737 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne radi ni city tv dok na t-machu sasvim uredno ide
bitno je da su upoznati sa problemom a rijesit ce ga tako sto ce ukinut jos koji kanal sa njim
bitno je da su upoznati sa problemom a rijesit ce ga tako sto ce ukinut jos koji kanal sa njim
- MTV
#11738 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vjerovatno
City TV i kad je radio nije imao bas lijepu sliku.
+ kockaju se RTL HR i RTL2 HR od 18:00 do 21 i nesto vec dva-tri dana.
+ kockaju se RTL HR i RTL2 HR od 18:00 do 21 i nesto vec dva-tri dana.
-
Sakazulu
#11739 Re: Logosoft ALL ABOUT
I kod mene kockaju kockaste kanale, fašisti jedni 
Haj LOL tehničari fixnite ovo!
Haj LOL tehničari fixnite ovo!
-
Naslovnica
#11740 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od jutros STB 2 puta zaledio, morao ga resetovati.
Uobičajeno za vikend.

Uobičajeno za vikend.
-
Sakazulu
#11741 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da je tako stalno, problematično, samo mi vikendom više pažnje posvetimo opremi i vidimo probleme...
- semirsar
#11742 Re: Logosoft ALL ABOUT
vikend sluzi da se ide vanka provjetrit se djecu prosetat hanume namirit s rajom koju bacit ... jblvs tvSakazulu wrote:Mislim da je tako stalno, problematično, samo mi vikendom više pažnje posvetimo opremi i vidimo probleme...
ja vala krehnuh t-mach na dvb-c i spremam se za F1 pivce je tuj prozore zamracio da mi kaka tica ne skrene paznju... i lagano se opustam
P.S. LOL tehnicarima porucujem, ako him je do igre sa uslugama koje placam igrajte se slijedecih dva sahata, ni sekunde vise, inace...
- MTV
#11743 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kockanje kanala je do njih da nebude da je do korisnika.Sakazulu wrote:Mislim da je tako stalno, problematično, samo mi vikendom više pažnje posvetimo opremi i vidimo probleme...
Resiver mi je u petak zakocio i jednom nestala konekcija od tada bolja brzina na wifi-u. Prije 38Mbps sad oko 40-42 Mbps od mogucih 50 Mbps. Prije toga 15 dana bez nestanka konekcije.
Meni je kod lola trenutno "losa" TV usluga tj ima dosta stvari koje nebi trebali da imaju: kockanje RTL ova HRTova, lijepljen prijevod na Fine Living sa povremenim kockanjem, lijepljen prijevod na MTV Adria bez kockanja i nestanak hrvatskog prevoda na FOX Life. Neradi City i kad radi povremeno trza. Problemi sa Cityem i FOX Life je pocelo u subotu. Trebalo bi to da poprave pod hitno!!
A kad ti upadne dosadna muha ko meni.semirsar wrote: ja vala krehnuh t-mach na dvb-c i spremam se za F1 pivce je tuj prozore zamracio da mi kaka tica ne skrene paznju... i lagano se opustam![]()
![]()
- semirsar
#11744 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hallo ba, pa nisam ti ja od juceMTV wrote:A kad ti upadne dosadna muha ko meni.semirsar wrote: ja vala krehnuh t-mach na dvb-c i spremam se za F1 pivce je tuj prozore zamracio da mi kaka tica ne skrene paznju... i lagano se opustam![]()
![]()
24-satna karantena dan prije, pa danaske dezinfekcija, dezinsekcija, po potrebi deratizacija (zastita od svijeh nepozeljnih elemenata, bilo dvo ili cetveronoznih
Ispocetka se bio razmislj'o sto me komsiluk nako cudno ispod oka gleda... al mir nejma svoje cijene
P.S. Ove akcije se sprovode samo kad je F1 i MotoGP u pitanju
P.P.S. jel bilo kakijeh problema, nijesam u toku
- Praetorious
#11745 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dok je PIPS-a, nema problema 
- semirsar
#11746 Re: Logosoft ALL ABOUT
jes vala, pa da i ja pandrknem ko muva, bjazi baPraetorious wrote:Dok je PIPS-a, nema problema
- semirsar
#11747 Re: Logosoft ALL ABOUT
P.S. Dos'o nam city u mrezu, sa sve stopanjem sjeckanjem kockanjem... nastavite vi dalje ja se smorihsemirsar wrote:jes vala, pa da i ja pandrknem ko muva, bjazi baPraetorious wrote:Dok je PIPS-a, nema problema
ja otkacio ko astorH poceo sam sebe citirat
-
coolkid
#11748 Re: Logosoft ALL ABOUT
bogami.telemah prešiša logosoft usvemu i ponudikanala i kojekakvih zajebancija,samo što nemaju arene alii to će uskoro.Potpisao prošle godine na 24 mjeseca zbog telefona (telefon inače bio u prodaji 270km) za 1KM inače bi sutra raskinuo ugovor i prešaš na telemah.Prijatelj mi na dobrinji ima telemah prezadoviljan internet i ostslo sve.
- semirsar
#11749 Re: Logosoft ALL ABOUT
hallo ba djaci veseljaci iz LOL-a
Ziku ovo
Da nam barem date tv ljukavac pa da placemo od srece
Ziku ovo
Bice tarapane kod produzenja ugovora pogotovu sto ovi iz T-macha sad ce da imaju i optiku s kojom ce vas po meni bezbeli podobro razvaliti.Telemach wrote:NOVI KANALI U PONUDI TELEMACHA
Poštovani korisnici,
Najavljujemo novitet u programskoj ponudi Telemach-a donoseći vam najbolji televizijski sadržaj na četiri nova kanala – GRAND 2, DISCOVERY TURBO Xtra HD, Nat Geo Wild koji od sada gledate u HD rezoluciji te kanal TV Lukavac.
Četiri nova kanala nude širok izbor vrhunskog sadržaja, najbolji muzički sadržaj, dokumentarce i emisije obrazovnog karaktera.
Grand 2 – novi kanal za još više zabave
Od sada još više uživajte u muzičkom programu na kanalu Grand 2. Novi kanal sa non-stop muzikom i spotovima nalazit će se u našoj D3 digitalnoj shemi u okviru D3 Start digitalnog paketa na poziciji 125 za regiju Sarajevo, Mostar, Tuzla, Srednja Bosna, i pozicija 149 za regiju Visoko i Zenica.
Nat Geo Wild HD
je specijalizirani televizijski kanal i sestrinski kanal National Geographic Channela. Sve emisije su u potpunosti posvećene divljini, životinjskom svijetu i najsmrtonosnijim grabežljivcima koji njime vladaju. Nat Geo WilD HD kanal bit će dostupan uokviru D3 HD digitalnog paketa na poziciji 336.
Discovery Turbo Xtra HD
Kanal Discovery World mijenja naziv u Discovery Turbo Xtra HD. Ovo je prije svega muški kanal posvećen programiranju oko prijevoza, automobila, bicikala, brodova i aviona. Motori, sjaj, metal... Sve emisije su dokumentarnog i obrazovnog karaktera. Discovery Turbo Xtra kanal bit će dostupan u okviru D3 Proširenog i HD digitalnog paketa na poziciji 337.
Od sada u okviru D3 digitalne paltforme možete pratiti i TV Lukavac - domaći kanal koji donosi najnovije informacije iz Tuzlanskoga kantona. Kanal možete gledati u okviru D3 digitalne ponude na poziciji 87 u okviru D3 Start digitalnog paketa.
Novi kanali Discovery Turbo Xtra HD, TV Lukavac, Grand 2, bit će dijelom programske sheme od 31.5.2016.godine, dok ćete kanal Nat Geo Wild imati mogućnost gledati u narednim danima.
Podsjećamo, Telemach D3 digitalna televizija predstavlja bogatu TV programsku shemu od 209 TV kanala, s početnih više od 120 kanala u D3 start paketu, preko 35 kanala u HD kvaliteti i preko 70 radio kanala.
Vaš Telemach
Da nam barem date tv ljukavac pa da placemo od srece
- semirsar
#11750 Re: Logosoft ALL ABOUT
no sikiriki be hairli, evo godina skoro prosla, ni osjetila secoolkid wrote:bogami.telemah prešiša logosoft usvemu i ponudikanala i kojekakvih zajebancija,samo što nemaju arene alii to će uskoro.Potpisao prošle godine na 24 mjeseca zbog telefona (telefon inače bio u prodaji 270km) za 1KM inače bi sutra raskinuo ugovor i prešaš na telemah.Prijatelj mi na dobrinji ima telemah prezadoviljan internet i ostslo sve.
al ce bit veselo dogodine, ijuuuuhu