Logosoft
Moderator: Benq
- semirsar
#11676 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemrem vjerovat' ne da mi da se ulogujem na LOL racun?!!! 
- afannedim
#11677 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa jbt svaki novi kanal nas obidje ovo je prvi koji su nam ubacilisemirsar wrote:S'a bilo, k'o dir'o, ruzio, haaa... nije valjda da si se ponadao da ce te ta sreca zaobiciafannedim wrote:I mi na starim paketima dobili Igman.
P.S. Kod mene mi u mene na tiviju igman na koti 1069
- karanana
#11678 Re: Logosoft ALL ABOUT
to sam cheko.
allah ih nagradio s mnogo novih pretplatnika.
allah ih nagradio s mnogo novih pretplatnika.
- Praetorious
#11679 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam za vas, al' ja Igman gledam svaki dan kroz prozor.
...kad se vidi, od oblaka, kiše, snijega i slični(je)h belaja...
- semirsar
#11680 Re: Logosoft ALL ABOUT
Praetorious wrote:Ne znam za vas, al' ja Igman gledam svaki dan kroz prozor.
- MTV
#11681 Re: Logosoft ALL ABOUT
Potvrdjujem, padoh na dupe kad vidih 1069 more bit da testiraju 800 i nesto kanala jer imamo oko 216 kanala.semirsar wrote:S'a bilo, k'o dir'o, ruzio, haaa... nije valjda da si se ponadao da ce te ta sreca zaobiciafannedim wrote:I mi na starim paketima dobili Igman.
P.S. Kod mene mi u mene na tiviju igman na koti 1069
Slikat cu taj fenomen a kad sam redas pozicije mozes do 999. Imam osjecaj da ih nest zesce drma. Ako nista popravise mi vasi komentari ostatak dana sto je ostalo oko sat i po.
- MTV
#11682 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo malo, jesu to i stari korisnici dobili mtv igman?!afannedim wrote: Pa jbt svaki novi kanal nas obidje ovo je prvi koji su nam ubacili![]()
![]()
-
The BEN10
#11683 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda da su i stari korisnici dobili TV Igman!
-
Sakazulu
#11684 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zar nije davno bio na listi pa su ga ukinuli? Kako je automatski otišao u zaključane... Koji odron u pm!
- afannedim
#11685 Re: Logosoft ALL ABOUT
JesmoMTV wrote:Samo malo, jesu to i stari korisnici dobili mtv igman?!afannedim wrote: Pa jbt svaki novi kanal nas obidje ovo je prvi koji su nam ubacili![]()
![]()
-
Dzontra_Volta
#11686 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je l' ova "Akcija - Samo reci da sam te ja poslao!" važi i kad preveslaš nekog da sa starog paketa pređe na nove Logo! pakete? 
-
Dzontra_Volta
#11687 Re: Logosoft ALL ABOUT
Već drugi mjesec zaredom mi ne dolazi "papirni" račun!? Je li kod vas ista situacija?
- MTV
#11688 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jeste. Kad ga je lol uvrstio u ponudu za par mjeseci ga je Telemach i HS izbacili iz ponude. Pa je kod nas nakon nekog vremena bio zatamljen jer neradi iz tehnickih razloga. Kad ga je lol izbacio onda je dosao u ponudu Telemacha/HS-a zajedno sa Laudato (katolicki kanal). Onda mi ostasno bez SK i ultri dobismo Slonove, sevdahe, Vipove i kad je bal nek je maskembal mtv igman "na koti" 1069.Sakazulu wrote:Zar nije davno bio na listi pa su ga ukinuli? Kako je automatski otišao u zaključane... Koji odron u pm!
Hvalaafannedim wrote: Jesmo
Sta ce to biti da starim korisnicima dadose kanal
- radiša
#11689 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja vise nemam koga poslat,jedino sebe sam da posaljem neznam hoce li mi onda sta dat gratis?
-
Naslovnica
#11690 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moj život napokon ima smisla.The BEN10 wrote:Izgleda da su i stari korisnici dobili TV Igman!
- MTV
#11691 Re: Logosoft ALL ABOUT
Konacno!
Prekid emitovanja kanala MRTV
Poštovani korisnici,
već duži period nismo bili u mogućnosti emitovati signal kanala MRTV SAT (MPT - Makedonska radio televizija), jer se signal ove televizije ne distribuira na satelitu te je zbog toga ovaj kanal bio zatamnjen. Obavještavamo vas da ovaj kanal uklanjamo sa liste kanala u Osnovnom paketu Super TV usluge, zbog tehničke nemogućnosti distribucije istog od strane pružaoca usluge, Makedonske radio televizije.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/ed8a7c9378d ... anala-mrtv
Prekid emitovanja kanala MRTV
Poštovani korisnici,
već duži period nismo bili u mogućnosti emitovati signal kanala MRTV SAT (MPT - Makedonska radio televizija), jer se signal ove televizije ne distribuira na satelitu te je zbog toga ovaj kanal bio zatamnjen. Obavještavamo vas da ovaj kanal uklanjamo sa liste kanala u Osnovnom paketu Super TV usluge, zbog tehničke nemogućnosti distribucije istog od strane pružaoca usluge, Makedonske radio televizije.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/ed8a7c9378d ... anala-mrtv
- chakany
#11692 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imate li vi na Logosoftu uključen teletekst na Alternativnoj TV?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
- semirsar
#11693 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja jok.chakany wrote:Imate li vi na Logosoftu uključen teletekst na Alternativnoj TV?
Hvala unaprijed.
- MTV
#11694 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema. Kad sam slao upit sto nema txt na jos par kanala za alternativnu su rekli da kanal ne emituje teletekst dok taj isti txt prije ne znam koliko vremena sam vidio na kablovskoj TXTV u Tuzli da ima teletekst.chakany wrote:Imate li vi na Logosoftu uključen teletekst na Alternativnoj TV?
Hvala unaprijed.
E sad dali su u medjuvremenu ukinuli nemam pojma.
Slon Extra u TXTV ima txt dok logosoft nema. Rekli su mi da ce proraditi al vec mjesec dana nista.
Nego hoce li nam sutra nesto dodat ili ukinut? Juce dodje igman danas ode mktv.
- crnivrag
#11695 Re: Logosoft ALL ABOUT
Teletext se emitira na zemaljskim verzijama tih kanala, međutim operateri preuzimaju satelitske feed-ove koji nažalost ne emitiraju teletext na tim kanalima.MTV wrote:Nema. Kad sam slao upit sto nema txt na jos par kanala za alternativnu su rekli da kanal ne emituje teletekst dok taj isti txt prije ne znam koliko vremena sam vidio na kablovskoj TXTV u Tuzli da ima teletekst.chakany wrote:Imate li vi na Logosoftu uključen teletekst na Alternativnoj TV?
Hvala unaprijed.
E sad dali su u medjuvremenu ukinuli nemam pojma.
Slon Extra u TXTV ima txt dok logosoft nema. Rekli su mi da ce proraditi al vec mjesec dana nista.
Nego hoce li nam sutra nesto dodat ili ukinut? Juce dodje igman danas ode mktv.
Dakle bilo bi potrebno da nekako pribave direktan zemaljski signal iz Banja Luke/Tuzle.
- MTV
#11696 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala znaci u tome je caka.crnivrag wrote: Teletext se emitira na zemaljskim verzijama tih kanala, međutim operateri preuzimaju satelitske feed-ove koji nažalost ne emitiraju teletext na tim kanalima.
Dakle bilo bi potrebno da nekako pribave direktan zemaljski signal iz Banja Luke/Tuzle.
- semirsar
#11697 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sto nas pazuuuu
Novi kanal u ponudi Super TV-a - City TV
Poštovani korisnici,
pripremili smo novi kanal u ponudi Super TV usluge, City TV. City TV je prva sportska televizija na području BiH koja isključivo prati BH sport kako nogomet, tako i košarku, rukomet, odbojku i sve ostale sportove. Pored sporta, kojem je posvećen najveći dio programa City televizije, kolektiv ove medijske kuće se svakodnevno trudi da informiše javnost o svim aktuelnim dešavanjima u Mostaru i Hercegovini.
Uživajte u ponudi preko 200 digitalnih kanala i mnoštvo drugih opcija koje nudi SUPER TV usluga.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/city-tv
Jos samo da nam cuju glas i po njem postupu
Poštovani korisnici,
pripremili smo novi kanal u ponudi Super TV usluge, City TV. City TV je prva sportska televizija na području BiH koja isključivo prati BH sport kako nogomet, tako i košarku, rukomet, odbojku i sve ostale sportove. Pored sporta, kojem je posvećen najveći dio programa City televizije, kolektiv ove medijske kuće se svakodnevno trudi da informiše javnost o svim aktuelnim dešavanjima u Mostaru i Hercegovini.
Uživajte u ponudi preko 200 digitalnih kanala i mnoštvo drugih opcija koje nudi SUPER TV usluga.
Vaš Logosoft
- karanana
#11698 Re: Logosoft ALL ABOUT
mislim, ne bio vece stete, jer vjerujem da se na ovom citytv ni nema sta vidjet, ali eto...po kojem kriteriju su mtv igman otvorili i za stare korisnike a na primjer taj citytv nisu?
mtelovci sire pravi i jedini put vascijeloj pretplatnickoj populaciji.
- MTV
#11699 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji je.acki kanal. I to na "koti" 1070.semirsar wrote:Ja sto nas pazuuuu![]()
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
Jel netko primijetio na kanalu mtv igman kad se tipne zelena puljka i kod opcije titlovi pise srpski. A kanal bez titlova
Inace jel ostajemo sutra bez necega?! Evo u pon dodje igman u utorak rekli ode mkrtv (jos stoji na spisku), srijeda pis pauza, cetvrtak dodje city, petak?!
Edit:
@semirsar kakav je osjecat dobiti "novi kanal" kad taj isti imas preko drugog operatera npr. Telemacha?
Last edited by MTV on 19/05/2016 21:40, edited 1 time in total.
- MTV
#11700 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dok nije bilo ovo novi i stari korisnici svi su imali iste kanale i imali smo igman. Radi nekih "tehnickih uslova" je bio neaktivan par mjeseci dok ga nisu skroz izbrisali. Onda je doslo ovo novi kanali samo novim korisnicima itd. Sad su vratili "stari" kanal pa ga vratili i starim korisnicima sto je po meni uredu jer su tako mogli gasiti kanale po kanale na mjesec, dva i ponovo ih vracati u shemu i dati samo novim korisnicima.karanana wrote:mislim, ne bio vece stete, jer vjerujem da se na ovom citytv ni nema sta vidjet, ali eto...po kojem kriteriju su mtv igman otvorili i za stare korisnike a na primjer taj citytv nisu?