MTV wrote:Naslovnica wrote:LoL,
Zašto nemate TV aparata u ponudi za one koji bi se odlučili potpisati ugovor?
Mobiteli, užasan izbor, modeli od prije 2 godine?!
Gdje je ponuda ekvivalentna onoj u mtel-u, zašto se ne nude aparati koje oni imaju?
Jeste li to digli ruke od svega?
Rekao ti je damir.d da ni u kom vidu mobilne i TV ponude se nepreslikavaju ni tamo ni vamo sto je nekad dobro a nekad nije. Npr da se preslika shema tv kanala spali bi sa 33 HD kanala na 2 HD kanala. Ukupno sa 211 (ili tako nesto) na 160 kanala. Internet sa 20,30,40,50,60,80,120 Mbps bi palo na 5, 10, i sa "nemogu isporuciti 20 Mbps".
Pregovaraju za boomerang pa valjda nisu digli ruke od svega.

Meni evo 9 dan bez i jednog problema, dobro ima jedan to je download. Upload pici 3 Mbps, telefon extra, TV bez i jedne kockice. Sto ti je stari kabl i kad sve ovisi o njemu.
Imaju TV aparata imas na stranici LG modele, ali je jeftinije kupiti u nekoj radnji sa tehnikom. Mobitele bolje da ni nenude jer su "stari" dvije godine sa istom cijenom kao kad je izasao.
Ne moraju se ponude preslikavati, ali ako već nude 11 modela mobilnih telefona (a mtel 58 u ovo trenutku), zašto samo toliko?
BIli su u ponudi neki Samsung i Sony TV aparati, kada se ode na ""katalog uređaja" ponude NEMA.
Pa onda slučajno kliknem na "Bijela tehnika" i tu nađem LG i Philips TV aparate.
Doduše, po cijenama većim nego u prodavnici, ali nema veze.
Nego, volio bih i ja da se pohvalim da od prekjučer nisam imao nikakvih problema, resetovanja i sl.
Ali, ne mogu da se pohvalim. Jučer nestade svega, resetova se crni ZyXEL sam od sebe, proradi sve za koju minutu.
Doduše, snimalicu neću ni spominjati, snimalica je
KRAH-DEBAKL.
Strah me bilo šta pustiti da pogledam jer nisam siguran da do kraja neće blokirati iz nekog samo njima poznatog razloga. A o tačnom premotavanju sadržaja da ne govorim. Probam da pogledam nešto sa snimalice, počnem, dođu reklame, ja da premotam naprijed, ona me vrati nazad, ja opet naprijed, ona premota gdje hoće. Ma, u više 50% slučajeva, odustanem od snimalice.