Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
radiša

#10326 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

cepam ja vec na logosoftu,imam i satelitsku tako da mi nihovi kanali nisu potrebni uopste :D
cak imam i sta oni nemaju :lol:
rizibizi

#10327 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Sta drugo reci nego bolje ista nego nista, obzirom da je godina bila susna dobro je da su se sjetili bilo sta da nas pripaze (one koji imaju sve pakete njima su mogli po cvanciku u kovertu i u sanduce). Ko ce slaviti NG u kucnoj atmosferi ako nista bice vise posla valja to sve presaltati. Jos da su odvrnuli internet pipu i dali kakvih minuta sa inozemstvom mogli su komotno na 7 dana ime u Telemach da promjene pa kad vrate sve na staro i ime da vrate :mrgreen: :bleee: :sampanjac: :sretan: Hvala im sto cu se za NG moci uspavati uz program u VD rezoluciji.
semirsar

#10328 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

ama ljudiiii, sta sa onima koji imaju vec sve kanale, bila bi nepravda da him nis' ne daju... mislim, ako imaju pare za to sve ne treba him cvancika u kuverti, ali... Upload bi him bas valj'o, haaa :mrgreen:
MTV

#10329 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:ama ljudiiii, sta sa onima koji imaju vec sve kanale, bila bi nepravda da him nis' ne daju... mislim, ako imaju pare za to sve ne treba him cvancika u kuverti, ali... Upload bi him bas valj'o, haaa :mrgreen:
Meni je 3 mjeseca (11,12,1) Nova Godina :D
semirsar

#10330 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:ama ljudiiii, sta sa onima koji imaju vec sve kanale, bila bi nepravda da him nis' ne daju... mislim, ako imaju pare za to sve ne treba him cvancika u kuverti, ali... Upload bi him bas valj'o, haaa :mrgreen:
Meni je 3 mjeseca (11,12,1) Nova Godina :D
Isto, :mrgreen:
nego, sad kad vi's sta se zbiva sa Tm-HS je l' ti za' sto potpisa :mrgreen:
MTV

#10331 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mozda nisam skonto kraj pitanja al nema veze. Sacekat cu da bude stalna Telemach shema na HS pa onda svrljnut prosireni paket.
semirsar

#10332 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Znam da ti je bila dilema da l' potpisati ili ne za LOL. Zelja ti je bila Tm i pojedini kanali koje su imali u ponudi, ali ti bio samo HS dostupan. Sad kad si potpisao za LOL, et' ti Tm preko HS u ponudi pa tako i zeljeni kanali :mrgreen: Zato pitam je l' ti zao, jer imam kolegu koji se ziv pojede u identicnoj situaciji. Mada mi ne zna reci sta mu to na LOL-u fali :roll:

P.S. Prostoprosireni D3 paket je mjera, samo jos da ne s*** sa modulima :evil:
MTV

#10333 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:Znam da ti je bila dilema da l' potpisati ili ne za LOL. Zelja ti je bila Tm i pojedini kanali koje su imali u ponudi, ali ti bio samo HS dostupan. Sad kad si potpisao za LOL, et' ti Tm preko HS u ponudi pa tako i zeljeni kanali :mrgreen: Zato pitam je l' ti zao, jer imam kolegu koji se ziv pojede u identicnoj situaciji. Mada mi ne zna reci sta mu to na LOL-u fali :roll:

Nije mi zao, internet za 10 (slovima desetka) jest da nekad zna malo zajebavati ono cisto da nebude dosadno :D . Telefon brzo dobijes koga biras, cist zvuk 20 puta bolji od standardnog BHTelecom telefona kod kojeg nedignes slusalicu 20 KM.

Ja znam sta mi na Lolu fali: b92, Prva, Prva plus, CMC, Balkanika, Cinestar. Znaci to kad bi se pojavilo nebi ni gledao Telemach ponudu kanala al jbg.
Prosto prosireni ima jos FOX life HD, Fox Crime HD, jos kad bi popravili to sa modulom uzeo bi jedan za noviji HD redy TV a za stari D3 V2.0 kino za koje treba 5-6 prstiju za reset :D
semirsar

#10334 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:Znam da ti je bila dilema da l' potpisati ili ne za LOL. Zelja ti je bila Tm i pojedini kanali koje su imali u ponudi, ali ti bio samo HS dostupan. Sad kad si potpisao za LOL, et' ti Tm preko HS u ponudi pa tako i zeljeni kanali :mrgreen: Zato pitam je l' ti zao, jer imam kolegu koji se ziv pojede u identicnoj situaciji. Mada mi ne zna reci sta mu to na LOL-u fali :roll:

Nije mi zao, internet za 10 (slovima desetka) jest da nekad zna malo zajebavati ono cisto da nebude dosadno :D . Telefon brzo dobijes koga biras, cist zvuk 20 puta bolji od standardnog BHTelecom telefona kod kojeg nedignes slusalicu 20 KM.

Ja znam sta mi na Lolu fali: b92, Prva, Prva plus, CMC, Balkanika, Cinestar. Znaci to kad bi se pojavilo nebi ni gledao Telemach ponudu kanala al jbg.
Prosto prosireni ima jos FOX life HD, Fox Crime HD, jos kad bi popravili to sa modulom uzeo bi jedan za noviji HD redy TV a za stari D3 V2.0 kino za koje treba 5-6 prstiju za reset :D
:lol: sve receno :thumbup:
radiša

#10335 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

e jebiga sad fali 100 kanala a na kraju kad skontas ni ovo sto imas pregledat ne mozes da sjedis 24 sata uz tv.vazda nam neki kurac fali.
nikad zadovoljni.
MTV

#10336 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sto ti onda imas satelitsku i CS kad ti na Logosoftu ima dosta kanala?!
radiša

#10337 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

MTV wrote:Sto ti onda imas satelitsku i CS kad ti na Logosoftu ima dosta kanala?!
Satelitska je hobi koji datira 20-tak godina...
rizibizi

#10338 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by rizibizi »

Cega ima dovoljno, pa 90% smeca kao i kod svih operatera, sinoc poslije milion godina sjeo da gledam TV eto da vidim sta propustam na ovim paketima koje ne placam-Vrti gore, vrti dole, serije i filmove gledam iz vlastite produkcije, sport kad stignem, ali nista ne bi zanimljivo, tako da sam na kraju zavrsio gledajuci zivotinjski svijet na NatGeo Wild (koju mozda imam i u obicnom paketu nisam siguran) sta cu kad vole djeca zivotinje. :D

EDIT: Fali svima ne samo LoL-u (Telemach se nesto bori ali i oni su daleko od idealnog) ovih kvalitetnih "maksuzija" kanala ali valjda kostaju pa niko nece da ih uvrstava u ponudu. (najbolja fora je kad na 5-6 razlicitih domacih kanala gledam isti program tv hayat).
MTV

#10339 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nat Geo Wild je u osnovnom paketu kod Lola.
made_in_sarajevo

#10340 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by made_in_sarajevo »

Kako idu cijene svih cuda. Za jedan tv biram hocu li hd ili sd resiver,a za drugi placam dodatno?
MTV

#10341 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

made_in_sarajevo wrote:Kako idu cijene svih cuda. Za jedan tv biram hocu li hd ili sd resiver,a za drugi placam dodatno?
SD resiveri nisu vise u opticaju samo HD. Prvi HD resiver je ukljucen u cijenu, drugi dodatni HD resiver je 5 KM + pdv. I na njemu imas iste programe kao na prvon.

EDIT:
Reci koji paket te zanima da ti izracunam.
Last edited by MTV on 29/12/2015 23:43, edited 1 time in total.
made_in_sarajevo

#10342 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by made_in_sarajevo »

Kakav je ad signal kanala? Jel se moze fino gledati ili se razvlaci slika ono zlj kvaliteta :D?
MTV

#10343 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

made_in_sarajevo wrote:Kakav je ad signal kanala? Jel se moze fino gledati ili se razvlaci slika ono zlj kvaliteta :D?
Kakav HD ti je na HSu takav i na Lolu. SD je meni (mozda ipak subjektivno misljenje kada sam poredio sa istim parametrima na istom TV HS i Lol) bolji na Lolu. Ne puno ali za nekoliko nijansi.
Stari kenjac

#10344 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Stari kenjac »

Pojebase mi s ovim "poklonom" sve kanale! :twisted: Neznam gdje mi je sta! Ne vrate li kako je bilo razbiću in sve pinkove i pinkuše! :D
MTV

#10345 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Stari kenjac wrote:Pojebase mi s ovim "poklonom" sve kanale! :twisted: Neznam gdje mi je sta! Ne vrate li kako je bilo razbiću in sve pinkove i pinkuše! :D
Jasta ce ti vratiti to moras ti slagati kao sto sam i ja kad sam presao na Logo Trio.
afannedim

#10346 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Stari kenjac wrote:Pojebase mi s ovim "poklonom" sve kanale! :twisted: Neznam gdje mi je sta! Ne vrate li kako je bilo razbiću in sve pinkove i pinkuše! :D
Meni su poklon kanale samo na kraju liste stavili ništa mi pojebali nisu :D
Stari kenjac

#10347 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Stari kenjac »

MTV wrote:
Jasta ce ti vratiti to moras ti slagati kao sto sam i ja kad sam presao na Logo Trio.

Ma slozio sam bio, poredo sportske i ostale koje nekad pogledam. sad ne mogu nista da nadzem!!! :twisted: Jebo hiN poklon. :run:
MTV

#10348 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sretnu i uspješnu 2016. godinu želi vam Logosoft!

Image

Obavještavamo cijenjene klijente i kupce da će 31.12.2015. godine radno vrijeme svih prodajnih mjesta biti skraćeno, odnosno da će raditi do 12.00 sati. 1. i 2. januar 2016. su neradni dani.

Podsjećamo da vam je, u slučaju tehničkih poteškoća, na raspolaganju i 24-satna tehnička podrška koju možete pozvati na broj 033/931-999.

Ovu priliku koristimo da vam poželimo sretne novogodišnje praznike i uspješnu nadolazeću godinu.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=671f ... 3bd1b0e110
afannedim

#10349 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

I mi Logosoftu i da nam uljepšaju i obogate još više ponudu u 2016 godini :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :) :) :)
MTV

#10350 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Naravno :mrgreen:
Post Reply