Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#10001 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Kretenski marketing da je skuplje povoljnije za tebe (citaj njih).
LiP again

#10002 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

Nije kretenski marketing, vec su kreteni ljudi koji ne kontaju da Logosoft odavno ne nudi vise nikakve pogodnosti (od kada je M:tel to preuzeo), vec im je cilj da oderu korisnika sto vise, a da pruze sto manje. :izet:
okanomalo

#10003 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by okanomalo »

LiP again wrote:Nije kretenski marketing, vec su kreteni ljudi koji ne kontaju da Logosoft odavno ne nudi vise nikakve pogodnosti (od kada je M:tel to preuzeo), vec im je cilj da oderu korisnika sto vise, a da pruze sto manje. :izet:
:dada: mada... ni ostali nisu bolji. :twisted: dok je trajalo bilo je dosta dobro,sad kako nam je tako nam je.
radiša

#10004 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

meni maloprije nisu pinkovi radili ovi nesto poranise.
MTV

#10005 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nisu radili ni BH Telecomu, oko 21 je poceo prekid ili oko 22 sata.
afannedim

#10006 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

LiP again wrote:Nije kretenski marketing, vec su kreteni ljudi koji ne kontaju da Logosoft odavno ne nudi vise nikakve pogodnosti (od kada je M:tel to preuzeo), vec im je cilj da oderu korisnika sto vise, a da pruze sto manje. :izet:

M:tel nije u pitanju, Logosoft postoji i postojaće uvijek, i uvijek će biti za mene najbolji. Drugo je kupiti komplet firmu kao što je telemach uradio sa malim kablovski m operaterima.
MTV

#10007 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Bolje prema Frankfurtu nego prema Lolu inace jos nema onih novih brzina.
Image
Image

Image
Maharadza

#10008 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

afannedim wrote:

M:tel nije u pitanju, Logosoft postoji i postojaće uvijek, i uvijek će biti za mene najbolji. Drugo je kupiti komplet firmu kao što je telemach uradio sa malim kablovski m operaterima.
Ti izgleda ne kontaš da mtel posjedovanjem >51% vlasničkog udjela (čak imaju 65%) i jeste preuzeo "komplet" firmu kao što je npr. TM kupio HS i one ostale?! Tu nema razlike i to moraš shvatiti, mtel je sada gazda, to što nisu mijenjali ime logosoft u neko drugo je apsolutno njihova stvar a isto mogu uraditi kada god požele jer su većinski vlasnici firme! :wink:
MTV

#10009 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Maharadza moras svatiti da je super TV u vlasnistvu direktora Faruka T. i ono nije prodano mtelu. Da je komplet kupljeno od mtela onda bi Sportklubovi i prateci kanali Telemacha bili izbaceni iz ponude.

Mtel kao vlasnik ostatka firme 65% se nepita za Super TV.
Mtel ima svoj Open TV koji nema SK i pratece kanale a nema ni jednog u HD rezoluciji a lolov Super TV ima 32 HD kanala.

To dvoje treba gledati odvojeno.
Maharadza

#10010 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Maharadza »

MTV wrote:Maharadza moras svatiti da je super TV u vlasnistvu direktora Faruka T. i ono nije prodano mtelu. Da je komplet kupljeno od mtela onda bi Sportklubovi i prateci kanali Telemacha bili izbaceni iz ponude.

Mtel ima svoj Open TV koji nema SK i pratece kanale a nema ni jednog u HD rezoluciji a lolov Super TV ima 32 HD kanala.

Moja greška ako je istinito ali po ovome;

http://www.mtel.ba/article/2232

...sam shvatio da su ih preuzeli! Očito imaju tu neki dogovori ispod stola za TV!
afannedim

#10011 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Maharadza moras svatiti da je super TV u vlasnistvu direktora Faruka T. i ono nije prodano mtelu. Da je komplet kupljeno od mtela onda bi Sportklubovi i prateci kanali Telemacha bili izbaceni iz ponude.

Ne možeš ti nekome nešto dokazati, al eto.
MTV

#10012 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Znam brate kupljen je 65% upisan udjel sve 5.

Al Super TV i open TV nemaju dodirnih tacaka, hvala bogu da je tako jer tamo ni HD kanala ni nekih normalnih kanala ni dzabne snimalice. K3, bel, vikom, snn, da nenabrajam dalje...
afannedim

#10013 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Znam brate kupljen je 65% upisan udjel sve 5.

Al Super TV i open TV nemaju dodirnih tacaka, hvala bogu da je tako jer tamo ni HD kanala ni nekih normalnih kanala ni dzabne snimalice. K3, bel, vikom, snn, da nenabrajam dalje...
To ja od početka govorim da SUPERTV i dalje je Logosoft.

Da je kao telemach 100% vlasnik nekog operatera rekao bih, jer oni odmah svoju shemu tv puste a ukinu od bivšeg provajdera.
Naslovnica

#10014 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Pa ko je onda vlasnik ovih paketa koje nam nude!?
Mtel, Logosoft, ili ima neki dogovoreni procenat?
Mislim, Faruk je imao viziju i napravio BRAND, ne vjerujem da je ovo njegova klošarska ideja da tuši TV aparate po višim cijenama nego u prodavnici...
8-)
MTV

#10015 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mislim da su TV od mtela.

@sakazulu i ostala raja
15 minuta nakon poziva se povecala brzina.

Prema lolu katastrofa, mada mi je komp nesto usporen ne znam koji mu je dzavo
Image

Frankfurt
Image
Image

Download preko kabla zeza mada je lik preko telefona rekao da ce biti za 24 sata kako treba. Mada najdraze mi je za upload.

Bolji su mi rezultati na wifiu. :?

wifi mobitel
download 27.99 Mbps
upload 2.92 Mbps
ping 37 ms

download 32.67 Mbps
upload 3.28 Mbps
ping 38
neki

#10016 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

da napokon zavrsimo i tu pricu o vlasnistvu:

Image

SuperTV je kao brend sastavni dio firme Logosoft..
Sakazulu

#10017 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

E jesu uložili... Pa više vrijedi moj paraglajder nego osnivački kapital LOL-a. Zato nas ovako i deru moraju što prije vratiti uloženo :izet: :izet: :izet:
radiša

#10018 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

a odakle ovim ljudima ovolike pare?ovu cifru zaradit ne mozes da zivis 3 zivota+da nista ne jedes i ne pijes. :-D
(osim da nisi ronaldo,brad pitt i slicni)
Dzontra_Volta

#10019 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

radiša wrote:a odakle ovim ljudima ovolike pare?ovu cifru zaradit ne mozes da zivis 3 zivota+da nista ne jedes i ne pijes. :-D
12 hiljada KM!? Je l' se zezaš?
radiša

#10020 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Dzontra_Volta wrote:
radiša wrote:a odakle ovim ljudima ovolike pare?ovu cifru zaradit ne mozes da zivis 3 zivota+da nista ne jedes i ne pijes. :-D
12 hiljada KM!? Je l' se zezaš?
hiljada?meni se ucinilo da su milioni u pitanju
semirsar

#10021 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

vozdra raja, velika i mala, zamrla nam tema, ki da med i mlijeko teku, zar je bas svima tak'a idila il' je bas raspasoj pa ni javit se ne meru :lol:
sta imade novog dadnu li nam sta novog novijem ovijem korisnicima, dokle su stari, osim sto su jos stariji, stigli :mrgreen: dobise li novi down/up ili se samo meni ovo zalomilo :mrgreen:
Dzontra_Volta

#10022 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Meni svaki put u Igmanskoj, kad plaćam račun, pokušavaju uvaliti nove LOGO pakete, uz pitanje: jeste li čuli za najnoviju akciju. Ja to redovno izignorišem i kažem da sam zadovoljan starim paketom.
Nit' pitam hoće li i kad će nam ih ukinuti, niti me oni upozore da imam još malo vremena do tog nekog imaginarnog datuma 15.12.
Idemo dalje.
afannedim

#10023 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dzontra_Volta wrote:Meni svaki put u Igmanskoj, kad plaćam račun, pokušavaju uvaliti nove LOGO pakete, uz pitanje: jeste li čuli za najnoviju akciju. Ja to redovno izignorišem i kažem da sam zadovoljan starim paketom.
Nit' pitam hoće li i kad će nam ih ukinuti, niti me oni upozore da imam još malo vremena do tog nekog imaginarnog datuma 15.12.
Idemo dalje.

Mene su jednom pitali i odustali :D :D
Praetorious

#10024 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Nit' me ko pit'o, nit' ja šta pitam. Platim u Pošti, jer mi je blizu a nije ni daleko, a Igmanska mi je daleko, jer mi nije blizu.
Koncem mjeseca ću vjerovatno odjaviti ovaj stari paket, a šta dalje - ostaje da se vidi. Možda ih tad' priupitam ... 'nako, reda radi.
MTV

#10025 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Kod novih korisnika nema nista zadnji update je 11 radio kanala i kanal CNN International.

Edit:
Nebi se bunio da se jos pojavi Nat Geo HD ili Nat Geo Wild HD koji su prevedeni na hrvatski.
Puno trazim al eto.
Post Reply