Jesul ovi ovlasteni distributeri za zeder i da li je preporucljivo ici kod njih za taj zeder. Mozda neko ima iskustva.
Zasto ovo pitam?! procitao sam negdje nekad na forumu da ima nekih laznjaka koji se ugradjuju i tako to.
Auto renault megane 2004.
Zvao sam jos jedan servis i nisu imali za ovaj auto. ne sjecam se ko je to bio.
Hvala i pozz.
LKS Sarajevo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Brus Lee
#2 Re: LKS Sarajevo
Nisam nekakav strucnjak za to, ali mislim da se nemoze ugraditi zeder u svaki auto. Mislim da megan spada u te. Ugradi tajni prekidac (oko 50-tak KM-ova u Sa) koji prekida struju sa CPU. Ako se prevaris pa probas upaliti auto kada je prekidac ukljucen, da displeju ti kaze da je pogresna kartica. Tada moras 3x pritisnuti na kartici otkljucavanje i zakljucavanje da bi resetovao CPU i to je to. Nemaju se lopovi kad igrati s tim. Sto rek'o Djuro, konacno sam im dohakao.Tuzla111 wrote:Jesul ovi ovlasteni distributeri za zeder i da li je preporucljivo ici kod njih za taj zeder. Mozda neko ima iskustva.
Zasto ovo pitam?! procitao sam negdje nekad na forumu da ima nekih laznjaka koji se ugradjuju i tako to.
Hvala i pozz.
-
BiH38
#3 Re: LKS Sarajevo
Ja sam ugradio Zeder u LKS prije 4 godine i dan danas sve funkcionise bez greske. Auto je upravo megan 2004 benzin 16V.
- Rimad
#4 Re: LKS Sarajevo
Ako se ne varam, zeder je srbijanski proizvod i, ako se ne varam, ovo je njihova stranica: http://www.zederlock.rs/ (Google je čudo jedno).
Ako klikneš na zastavu BiH, pošalju te na LKS, tako da ispadne da oni jesu ovlašteni zastupnici za Zeder.
Ako klikneš na zastavu BiH, pošalju te na LKS, tako da ispadne da oni jesu ovlašteni zastupnici za Zeder.
-
dgL_
#5 Re: LKS Sarajevo
potpis... das za zeder 4-5 stoja, alar cobrin (primjer) priblizno toliko.. ovako kod kod elektricara fraer ti zvrcku napravi kad ga dugo ne vozis ni sam ne znas kako da ga upalisBrus Lee wrote:Nisam nekakav strucnjak za to, ali mislim da se nemoze ugraditi zeder u svaki auto. Mislim da megan spada u te. Ugradi tajni prekidac (oko 50-tak KM-ova u Sa) koji prekida struju sa CPU. Ako se prevaris pa probas upaliti auto kada je prekidac ukljucen, da displeju ti kaze da je pogresna kartica. Tada moras 3x pritisnuti na kartici otkljucavanje i zakljucavanje da bi resetovao CPU i to je to. Nemaju se lopovi kad igrati s tim. Sto rek'o Djuro, konacno sam im dohakao.Tuzla111 wrote:Jesul ovi ovlasteni distributeri za zeder i da li je preporucljivo ici kod njih za taj zeder. Mozda neko ima iskustva.
Hvala i pozz.