ljudi sta mislite da je ona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ela_69sa

#1 ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
šta vi mislite o svemu tome
callmethebreeeze

#2 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by callmethebreeeze »

ela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
samo jedna trojka ove probleme moze rijesiti.
:run:
pitt

#3 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by pitt »

u sherijetu je spas :D :D :D :D
ela_69sa

#4 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

samo jedna trojka ove probleme moze rijesiti.
:run:[/quote]

problem ... njegovoj zeni se ona ne svidja ... hahah ... neuredna je
black

#5 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by black »

ja mislim da je 'ona' ti :oops: :mrgreen:
fantom slobode

#6 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by fantom slobode »

Opet nemoralne tema jednog od novih clanova foruma.Sve to sejtan postavlja ne bi li i ostale uvukao u preljub.Treba biti jak, pa se nekako oduprijeti. :roll:
shin

#7 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by shin »

Nije se njemu desio trenutak slabosti vec toj prijateljici.
ela_69sa

#8 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

tema mozda i jeste nemoralna ali je fakat i tu se ne moze sad nista promjeniti, a ovo za sejatana se slazem .....
mamica papucarka

#9 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by mamica papucarka »

ja sam sigurna da je ta zena blentava :oops: :D
ela_69sa

#10 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

ja ipak mislim da je ona mozda i blentava ali da je ova druga ...... ma ne znam ni sta je .... sta god bih rekla nekoga bi uvrijedila ....
vjesticanametli

#11 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by vjesticanametli »

isceraj ih oboje iz svog zivota
aj ĐŽ
BHG

#12 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by BHG »

mamica papucarka wrote:ja sam sigurna da je ta zena blentava :oops: :D
100% :D
mamica papucarka

#13 Re: ljudi sta mislite da je ona

ovo dvoje su kreteni, a njpj definitivno nesto fali kada moze oprastat ovakve stvari i to dva puta :roll: Ako mu ne bi masineriju skratila, Bog me ubio :lol:
vjesticanametli

#14 Re: ljudi sta mislite da je ona

prinio bi on sam žrtvu :D

aj ĐŽ

nije mi jasno sta se tu ima prastat zenska glavo :-)
x0z0y0

#15 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by x0z0y0 »

mamica papucarka wrote:ovo dvoje su kreteni, a njpj definitivno nesto fali kada moze oprastat ovakve stvari i to dva puta :roll: Ako mu ne bi masineriju skratila, Bog me ubio :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
mamica papucarka

#16 Re: ljudi sta mislite da je ona

vjesticanametli wrote:prinio bi on sam žrtvu :D

aj ĐŽ

nije mi jasno sta se tu ima prastat zenska glavo :-)
stavis panj pred njeg i das mu dva velika kamena :D Naravno, pistolj je tu u slucaju ako ne bude htio ispunit prorocanstvo :lol: :D

salim se ja. Ja ih ne bih vise nikad pogledala ;-) Njegove stvari bih sa cejfom izbacila kroz prozor ;-)
vjesticanametli

#17 Re: ljudi sta mislite da je ona

satara bi radila :lol: :lol: :lol:
ela_69sa

#18 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by ela_69sa »

jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
vjesticanametli

#19 Re: ljudi sta mislite da je ona

:sad: pa da ti kazem meni bi bilo jednostavno. jer dala si mu sansu i prokockana je. e sada.........ako on zna da ti tako razmisljas i da ces zbog djece trpiti onda ti se pise crno......ne bih trpila ni zbog koga takvog idiota :)
x0z0y0

#20 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by x0z0y0 »

ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
ko kaze da ne moze?
moze moze...vrlo lako...kroz prozor stvari ko' u onoj reklami..pa nek ih hvata u zraku dok padaju :D :lol:
semmy

#21 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by semmy »

ela_69sa wrote:jeli vi stvarno mislite da je jednostavno tek tako sve odbaciti .... zivot ... djecu ... a prije svega ljubav .... pa ljudi ne moze se to tek tako izbrisati .... zbog jedne drolje ... za koju je mislila da joj je prijateljica
ne bih rekla da je ona drolja...u svemu tome krivi su i bracni drugovi, u njima je problem, jer da je sve ok ne bi trazio drugu..

a koja ljubav?????
Last edited by semmy on 09/04/2008 15:07, edited 1 time in total.
*mima*

#22 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by *mima* »

Zasto drolja? A sta je u toj prici muz?
pitt

#23 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by pitt »

mima wrote:

pa kao uvijek nevinasce........ili lucky guy :D :D

Ja ne znam kako mozete ozbiljno o ovom raspravljati....cuj sta bi uradio :lol: :lol: :lol: :lol:
x0z0y0

#24 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by x0z0y0 »

mima wrote:

a bice da je FRAJER...bar po razmisljanju vecine balkanaca :roll:
Zhaba

#25 Re: ljudi sta mislite da je ona

Post by Zhaba »

ela_69sa wrote:Muz otvara karte pred svojom valjda voljenom zenom ( dug i sretan brak bar se tako cinilo svima pa i njima) da se desio trenutak slabosti spavao je s zajednickom prijateljicom. Zena ocigledno naivno oprasta obadvoma i nastavlja dalje..... zivot se cini normalan sve dok poslije izvjesnog vremena zena ne postane svjesna da to njihovo traje ... naravno poludi ... a "prijateljica" se izvinjava hahahha po drugi put . Situacija izmedju njih dvoje je sad prilično zategnuta ali riješit ce oni to, ali šta je s tom curom kakav je to karakter ...lik... svi smo mislili da je jedno malo slatko bezazleno mace ....
pa ocito ste vi naivni dok ste misli tako o njoj...ali iskreno sta cu misliti o njoj...mislim da je brak ok ne bi se ona mogla mjesati a i on ne bi trazio trecu ;-)
Post Reply