Ljudi sta da se radi?

Post Reply
Murisno1

#1 Ljudi sta da se radi?

Post by Murisno1 »

Prisustvovao sam utakmici juniora BH reprezentacije u lukavici protiv Hrvatske i naravno nakon pustanja hrvatske izvizdali su je...pa hajde nema veze,navijaci ko navijaci...međutim dok su nasa djecica reprezentativci zagrljeni slusali nasu himnu ti isti "navijaci" su je izvizdali gromoglasno!!
Sto je tu najgore-to je sve omladina od 10-20 godina,znaci u ratu nisu mogli imati vise od 10 godina bolan!!!!

Pa sta to oni uce djecu svoju!
Sa mnom je bilo ljudi Srba koji su se crvenili kad su culi ove zvizduke,ljudi koji vjerujem vole ovu drzavu kao i ja...ali na zalost malo ih je!!
Ima li ljudi nade za ovu drzavu? Hoce li ovdje stvari ikad stat na svoje mjesto i da li mi - MLADI- mozemo ista uraditi?... :?
rehaktor

#2 Re: Ljudi sta da se radi?

Post by rehaktor »

Murisno1 wrote:Prisustvovao sam utakmici juniora BH reprezentacije u lukavici protiv Hrvatske i naravno nakon pustanja hrvatske izvizdali su je...pa hajde nema veze,navijaci ko navijaci...međutim dok su nasa djecica reprezentativci zagrljeni slusali nasu himnu ti isti "navijaci" su je izvizdali gromoglasno!!
Sto je tu najgore-to je sve omladina od 10-20 godina,znaci u ratu nisu mogli imati vise od 10 godina bolan!!!!

Pa sta to oni uce djecu svoju!
Sa mnom je bilo ljudi Srba koji su se crvenili kad su culi ove zvizduke,ljudi koji vjerujem vole ovu drzavu kao i ja...ali na zalost malo ih je!!
Ima li ljudi nade za ovu drzavu? Hoce li ovdje stvari ikad stat na svoje mjesto i da li mi - MLADI- mozemo ista uraditi?... :?
mozete... trebalo je pobijediti hrvatsku... :D

shalu na stranu... to je zaista problem koji se nece moci rjesavati sve dok srpsko rukovodstvo iskreno ne prihvati bih kao svoju buducnost i pomiri se s cinjenicom da nikada nece biti dio srbije niti nezavisna republika mrska... kada ce se to dogoditi (ako se ikada i dogod) to je drugo pitanje... nazalost, danas je tesko uciniti bilo sta protiv ovako nazadne politike koju vode srpski politicari u bih.(koliko god ovakva politika kostala federaciju, najvise je placaju upravo srbi, pa je to mozda jedina nada da ce znatan ljudi progledati i napokon prihvatiti cinjenice onakvima kakve jesu... bih je samostalna i nezavisna zemlja i tu cinjenicu treba sto prije prihvatiti
Prenj

Post by Prenj »

Za pocetak, probaj ostati covjek u svemu, bez obzira sta druga ili treca strana radi ili govori
Post Reply