Sarajevo nije sexualna prijestolnica europe, ali nije ni teheran (mada sam cuo da i tamo ima jako cudnoih aktivnosti po ilegalnim nocnim klubovima) prema tome onom ko tvrdi da su zene u sa lose ja mu kazem "kova"
Ljudi se jebu, zar ne??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
#1 Ljudi se jebu, zar ne??!
uf, koliko ljudi na forumu ponavlja jedno te isto...te zene ovakve, te ne daju, te sta ja znam, te samo je lova bitna i slicno...
Sarajevo nije sexualna prijestolnica europe, ali nije ni teheran (mada sam cuo da i tamo ima jako cudnoih aktivnosti po ilegalnim nocnim klubovima) prema tome onom ko tvrdi da su zene u sa lose ja mu kazem "kova"
ljudi se jebu, zar ne??!
-
Svemirski_Jebach
shvatite ironiju moga posta
silence, nisi valjda razumjela da ja to kao tek otkrivam
silence, nisi valjda razumjela da ja to kao tek otkrivam
-
Tisina
ma ne
pa niis lud da to tek sada otkrivas 
nego kotnam,ljudi od toga prave ili bauk ili nesto sto je najbitnijeod cega svi bjeze..ato je samo potreba kao i bilo koja druga..potreba za hranom,vodom ,ljubavlju,druzenjem,koumikacijom radom..pa normalno da je tu i potreba za seksom:) neko ima vecu neko manju potrebu, kao i u hrani:) pa nismo svi gurmani
Neko voli ljuto,neko slatko,neko slano vise, neko kiselo..neko voli obimno da jede..nekome je mrsko jesti i kuhati...ima nas svakakvih
zato se medjusobno i privlacimo
nego kotnam,ljudi od toga prave ili bauk ili nesto sto je najbitnijeod cega svi bjeze..ato je samo potreba kao i bilo koja druga..potreba za hranom,vodom ,ljubavlju,druzenjem,koumikacijom radom..pa normalno da je tu i potreba za seksom:) neko ima vecu neko manju potrebu, kao i u hrani:) pa nismo svi gurmani
Neko voli ljuto,neko slatko,neko slano vise, neko kiselo..neko voli obimno da jede..nekome je mrsko jesti i kuhati...ima nas svakakvih
zato se medjusobno i privlacimo
- Bosanac sa dna kace
- Bosanac sa dna kace
Ma jest vala kod nekih ljudi!anais_nin wrote:mora da se prasina na neke stvari navuklaBosanac sa dna kace wrote:Ja svakakvih ljudi na ovom forumu! Pa dje iskopa vako staru temu...cccc