Slike u prilogu.

bez brige, doživio je to svako ko je imao ikakvog posla sa općinama.c.leon wrote:Danas smo zvali policiju tri puta, svaki put su nam rekli ekipa stize za 20 minuta. I tako prodje dan, oni ne dodjose. Bili na Opštini, predali prijavu, kazu dobit ce te pismeno odgovor.Niko ne zeli da nas primi i saslusa. Psihicki nas j... sa svih strana. Neizdrzivo! Onaj koji je dozivio ovako nesto slicno zna o cemu pisem pisem ovde...
https://en.wikipedia.org/wiki/Stink_bombc.leon wrote:Ukratko, danas su nam blokirali ulaz u stambenu zgradu postavljanjem ilegalne ljetne baste od strane Cheers-a u ulici Muvekita. Ni jedna inspekcija nece da izadje na teren i da nesto poduzme. Svima je manje vise poznato zbog cega nece. Pa je li toliko vlada kod nas bezakonje da lokalnim kabadahijama niko ne smije nista. Kome smo se god obratili, svi kazu nije njihova nadleznost. A sve cca 100 metara od Opštine Stari Grad koji mirno gledaju i nista ne reagiraju. Molim vas samo konkretne prijedloge, ovo je ozbiljan problem. Jedina nadam su nam forumasi sa konkretnim prijedlozima.
Slike u prilogu.
i ja ne kontam sto se zali raja, cuj ne mogu psihicki da izdrze a kafana im ispred ulaza... otidjes drmneš koji pelinkaranana wrote:al zato u papucama i potkosulji sidjes u top mjesto u gradu, pokupis kakve machkice i za minut si u akciji u kuci.
Sasvim normalna stvar, nažalost. Kod nas je izbacio i proširio baštu koliko je htio i svake godine ukrade još pola metra. Svake godine od marta do oktobra slušamo izabrane hitove. Zvali, molili, žalili se... nema fajde, ne pije vode. O tome kako pušta muziku od 8 ujutru do 11 uvečer, o tome kako se svako večer poslije 12 sjati "raja" pa pije kafu i vrišti (onaj prodorni, "vidi me smijem se, da me čaršija čuje" smijeh), o tome kako ne čuješ vlastite misli kada otvoriš prozor...c.leon wrote:Danas smo zvali policiju tri puta, svaki put su nam rekli ekipa stize za 20 minuta. I tako prodje dan, oni ne dodjose. Bili na Opštini, predali prijavu, kazu dobit ce te pismeno odgovor.Niko ne zeli da nas primi i saslusa. Psihicki nas j... sa svih strana. Neizdrzivo! Onaj koji je dozivio ovako nesto slicno zna o cemu pisem ovde...
karanana wrote:a sta ako umjesto policije stigne ufc sampion da rijesi kapanje vesa, mrve, zvake.....
nema borbe....cekas jesen i zimu da se to skloni....ljeti sidjes drmnes koju ljutu, pokupis kakvu ljutu i drmnes je gore na prozoru iznad kafane.
A i obična neka hrana, možda neka životinjska hrana iz konzerve i sl. smrdljive stvari, bezobrazluk se bezobrazlukom izbija!TheGodfather001 wrote:Ejj, sjetih se fore mog druga kojem je jedan komšija parkirao ispred kapije... uglavnom, sada je toplo vrijeme, nađi neku najjeftiniju konzervu haringe (jal' švedska il' norveška-ne znam) i otvori je i ostavi na suncu par dana, a onda diskretno je prospi između i ispod stolova i gledajte reakciju![]()
karanana wrote:i drmnes je gore na prozoru iznad kafane.

Nažalost, ljudi iscrpe sva pravna sredstva, država zakaže, i dobar postaje zao kako bi preživio... ŠTa god da je smrdljivo i da je smrad intenzivan i da nije lako ukolnjiv je "lijek" za ovu situaciju.__Phoenix__ wrote:A i obična neka hrana, možda neka životinjska hrana iz konzerve i sl. smrdljive stvari, bezobrazluk se bezobrazlukom izbija!TheGodfather001 wrote:Ejj, sjetih se fore mog druga kojem je jedan komšija parkirao ispred kapije... uglavnom, sada je toplo vrijeme, nađi neku najjeftiniju konzervu haringe (jal' švedska il' norveška-ne znam) i otvori je i ostavi na suncu par dana, a onda diskretno je prospi između i ispod stolova i gledajte reakciju![]()
__Phoenix__ wrote:A i obična neka hrana, možda neka životinjska hrana iz konzerve i sl. smrdljive stvari, bezobrazluk se bezobrazlukom izbija!TheGodfather001 wrote:Ejj, sjetih se fore mog druga kojem je jedan komšija parkirao ispred kapije... uglavnom, sada je toplo vrijeme, nađi neku najjeftiniju konzervu haringe (jal' švedska il' norveška-ne znam) i otvori je i ostavi na suncu par dana, a onda diskretno je prospi između i ispod stolova i gledajte reakciju![]()