ljudi moji sta je ovo ??????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tiv
#26 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Ja nemam. Pitaj Jazz dzanku.
-
zelenashica
#27 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
joj čitala sam jednom negdje da ona novinar sa dnevnika Antoan kako se več zove stavlja maskaruljubav_aha wrote:imate li slike nasminkanih muskaraca
- ljubav_aha
#28 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
tiv wrote:Ja nemam. Pitaj Jazz dzanku.
- Generain
#29 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Isto kao mojaDaphna wrote:Za sve je kriv photoshop i šminkaJbg, kada viđaš svaki dan "običnu curu" napirlitanu i pod punom šminkerskom spremom... Naravno da će bez trunke tog maltera biti
![]()
Sreća pa moje lice ne podnosi ni jedan jedini puder, pa sam vazda lijepaMalo sjene, maskarica, labelo (jagoda)... I ready to go
Ovo su ih majke mi ganjali nakon tretmana botoksom
Samo što njena podnosi puder ali ga ona nikada ne stavlja, sjena maskara labelo i dobitna kombinacija.
Ako cemo iskreno zeni ne treba ništa više od toga, sve ostalo postaje samo višak ako je prirodno lijepa.
-
tiv
#30 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Sta?ljubav_aha wrote:tiv wrote:Ja nemam. Pitaj Jazz dzanku.
- ljubav_aha
#31 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
to je superzelenashica wrote:joj čitala sam jednom negdje da ona novinar sa dnevnika Antoan kako se več zove stavlja maskaruljubav_aha wrote:imate li slike nasminkanih muskaraca![]()
![]()
i fkt se primijeti
sminaknje je odlican izvor novca /of f-bizzar-topic/ :
vidjeno-dozivljneo : drag queen,obirjano lice,dooobro napudrano sa tonom upadljive sminke
- iz dna duše
#33 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Njih treba staviti, obrijan i istuširan, i neobrijan i neistuširan...i bez korištenja šminke eto ti ogromne razlike...ljubav_aha wrote:imate li slike nasminkanih muskaraca
A lično mislim da ovako ogromne razlike vidimo zbog toga što je to danas toliko dotjerano u photoshopu, da nije normalno..., nije sve zbog šminke
A ti Pici, opet po ženama....
Hajd sad nam nađi i slike muškaraca prije/poslije....sa/bez kozmetičkih pomagala?! (Marilyn Manson se ne računa, ni Boy Georg...)
- ljubav_aha
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#35 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Pa on u sustini i nije toliko odvratan.Litotes wrote:
- Bullet Tooth Tony
#36 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Meni Eva bolja kada je ovako prirodna 
-
zelenashica
#37 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Beg_Babic wrote:Meni Eva bolja kada je ovako prirodna

a ova Eva
- Bullet Tooth Tony
#38 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
sta sa njom ... svaka djevojka ima neku ljepotu pa i ta eva .... dobro,ne bas svaka ... ali

- bez_ideje
#39 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Rihana,Eva,Penelopa........sta im fali
normalne djevojke
normalne djevojke
- blue_sky
#40 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Znala sam da su bez sminke gadne,al bas ovako
Jos kad se uzmu u obzir raznorazne plasticne operacije,pa te zenske same sebe ne prepoznaju u ogledalu vise.
Onda su sve nase "obicne cure"
-
Njanjo
#41 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Stvorio Bog muskarca pa zenu i kaze: "Eto ti ces biti prvi covjek na zemlji a ti ces se sminkat" 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#42 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
iz dna duše wrote:Njih treba staviti, obrijan i istuširan, i neobrijan i neistuširan...i bez korištenja šminke eto ti ogromne razlike...ljubav_aha wrote:imate li slike nasminkanih muskaraca
A lično mislim da ovako ogromne razlike vidimo zbog toga što je to danas toliko dotjerano u photoshopu, da nije normalno..., nije sve zbog šminke
Hajd sad nam nađi i slike muškaraca prije/poslije....sa/bez kozmetičkih pomagala?! (Marilyn Manson se ne računa, ni Boy Georg...)
Nisan po ženmskinjima namjerno tako mi Tite i Reisa
odo metnut svoju sliku na facebucke i fotošhopirat se a ondakan baČit parangal pa šHa ufaČim
- pici
#43 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Njanjo wrote:Stvorio Bog muskarca pa zenu i kaze: "Eto ti ces biti prvi covjek na zemlji a ti ces se sminkat"
- Dori
#44 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Dokaz da nema ruznih zena.....samo siromasnih, koje ne mogu da plate profesionalne stiliste, frizere, sminkere svaki dan...
A sto se slika tice Eva Mendez mi skoro nema razlike sa sminkom ili bez.....zena je prelijepa! I Rihanna
A sto se slika tice Eva Mendez mi skoro nema razlike sa sminkom ili bez.....zena je prelijepa! I Rihanna
- statix
#45 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Ja sam isto primjetio, neke zene su jednostavno lijepe, sa ili bez sminke, a to picijeve slike potvrdjuju.Dena wrote:Dokaz da nema ruznih zena.....samo siromasnih, koje ne mogu da plate profesionalne stiliste, frizere, sminkere svaki dan...
-
s@mson
- iz dna duše
#47 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Ma ja, jelda, kad pici "plaza po Net-u", on plaza tamo gdje je ženskinje, gluho bilo da plaza tamo gdje je muškinje...pici wrote:iz dna duše wrote:Njih treba staviti, obrijan i istuširan, i neobrijan i neistuširan...i bez korištenja šminke eto ti ogromne razlike...ljubav_aha wrote:imate li slike nasminkanih muskaraca
Nisan po ženmskinjima namjerno tako mi Tite i Reisaneg onako plazam ja po Net-u plazam i iskoČiše ovi Gurbeti
a šHo se tiČe FotoaŠhopa ....šlagjem se sotobom
![]()
odo metnut svoju sliku na facebucke i fotošhopirat se a ondakan baČit parangal pa šHa ufaČim
- pici
#48 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
iz dna duše wrote:
Ma ja, jelda, kad pici "plaza po Net-u", on plaza tamo gdje je ženskinje, gluho bilo da plaza tamo gdje je muškinje...
pa normala ...šha Ču ja medj muškinje....gluHo bilo i daleko
- spreca
#49 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Dena wrote:Dokaz da nema ruznih zena.....samo siromasnih, koje ne mogu da plate profesionalne stiliste, frizere, sminkere svaki dan...
zavisi koliko popijes
- HAVANA