Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a vidju rugoba... A na pitanje gospodje ministarke bih ja da odgovorim umjesto picija: ne, ja se nikad nisam budio pored ovakvih rugoba..
Nesto razmisljam, kakav je ona moja avion.. Sreca pa se ne zna ovako nasminkati, inace bih je na lancu drz'o u gepeku..
(a vidi heather loclear )
Što se više šminkaju to su sve više u prirodnom izdanju ružnije. Žalosno ali istinito...I onda dođu u fazu kada se moraju konstantno šminkati jer su totalna katastrofa bez šminke...
Više volim prirodnu da znam na čemu sam pa makar i brkata bila
Normalno da sminka popravi svaciji izgled, ali eto recimo meni je Mendes-ica lijepa i bez sminke, a ni Demi nije mane...jest da se ona satra da joj se godine ne vide ali eto...
Ipak ovo ne znaci da je svaka cura rugoba bez sminke. Ja licno na sebi ne vidim neku plahu promjenu kad sam sa sminkom i bez sminke. A mislim da je tako i sa dobrim djelom zenskinja.
Za sve je kriv photoshop i šminka Jbg, kada viđaš svaki dan "običnu curu" napirlitanu i pod punom šminkerskom spremom... Naravno da će bez trunke tog maltera biti
Sreća pa moje lice ne podnosi ni jedan jedini puder, pa sam vazda lijepa Malo sjene, maskarica, labelo (jagoda)... I ready to go
Ovo su ih majke mi ganjali nakon tretmana botoksom
Ovdje ima tona montaze,mada j.lo po meni nista ne fali.uglavnom sta sam htjela rec,da lijepu curu profesionalna sminka i ostalo mogu uciniti da izgleda samo jos ljepse,dok od ruzne ni sminka ne moze napraviti ljepoticu.tako da muski svijet na ovoj temi nema razloga da bude razocaran ... i da,ja kao zensko mislim da je svaka zena lijepa
Maybach wrote:Ovdje ima tona montaze,mada j.lo po meni nista ne fali.uglavnom sta sam htjela rec,da lijepu curu profesionalna sminka i ostalo mogu uciniti da izgleda samo jos ljepse,dok od ruzne ni sminka ne moze napraviti ljepoticu.tako da muski svijet na ovoj temi nema razloga da bude razocaran ... i da,ja kao zensko mislim da je svaka zena lijepa
ne samo da je fotomontaza nego su ovo one slike znas gdje te neko ufati u najgorem izdanju i pozi...pa hajde...onda zipa rugobe.
A ja sam isto ko Daphna, puder nikad ne stavih na lice. Doduse jesam jednom i lice mi se bilo zacrvenilo ko jagoda. Nikad vise!
ama slažem se ja da svaka žena je na svoj način lijepa ....al ipak odo ja kod amdince stravu salit....što je sigurno sigurno je en danas na red carpetu rekoše da se Viktoria Becham maže po licu sokolova izmeta ....kuku mene moja majko
A sta ce biti? Razvukla raja, kilometraza chune pogolema.Mendez i ova Longria svejedno slatke.Onu (neznam kako se zove) sto pjeva u Vegasu nikad nisam ni smatrao zenskom.Vidi joj zuba i brade.I Moor ima iste ovakve zube. Fuj. Uglavnom, vecinom suho.icke odavno, a ko jos bi glumile nekakve starlete.Joj sad kad se prime na ovu novu furku "cougar".Nidje zenskog dostojanstva.Sta reci za jednu Madonu vise? Bolje da carape strika djeci.