Ljudi koji grebu automobile kljucem

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

pakica_

#76 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by pakica_ »

slabo ko se pozdravlja sa mnom u mahali, ja sam to sve TRŠ! zato me i vole ovoliko :D
najteze od svega mi pada sto cu morat' auto prelijepit onom ćunerskom mat folijom, jer mi je to sad jeftinija varijanta od farbanja :lol: :lol:
irac300

#77 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by irac300 »

De ti reci, s kakvim zagondžijama izlaziš? :D Nekako mi ovo liči na osvetničke, ljubavne pohode. :lol:
sorcerer

#78 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by sorcerer »

pakica_ wrote:slabo ko se pozdravlja sa mnom u mahali, ja sam to sve TRŠ! zato me i vole ovoliko :D
najteze od svega mi pada sto cu morat' auto prelijepit onom ćunerskom mat folijom, jer mi je to sad jeftinija varijanta od farbanja :lol: :lol:
mozda da prelijepis karbon folijom ,bice ti auto laksi i brzi :lol: :lol: :lol:
pakica_

#79 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem

Post by pakica_ »

irac300 wrote:De ti reci, s kakvim zagondžijama izlaziš? :D Nekako mi ovo liči na osvetničke, ljubavne pohode. :lol:
niiiiiije to, moje zagondzije su mirne :P :lol: :lol: :lol:
sorcerer wrote: mozda da prelijepis karbon folijom ,bice ti auto laksi i brzi :lol: :lol: :lol:
nemoj mi na muku pristajat' al' haman da ce bit' tako :D jos cu navarit jednu cijev od radijatora uz auspuh da imam dvije roooooore, ala'am :lol: :lol: 8-) a auspuh probusit da se dernja i odma' cu dobit' dodatnih 10 konja sa svim tim karafekama :lol: :lol:
ako na ljeto vidite matiranog pezoVa, ta sam :brmbrm:
Post Reply