najteze od svega mi pada sto cu morat' auto prelijepit onom ćunerskom mat folijom, jer mi je to sad jeftinija varijanta od farbanja
Ljudi koji grebu automobile kljucem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
pakica_
#76 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem
slabo ko se pozdravlja sa mnom u mahali, ja sam to sve TRŠ! zato me i vole ovoliko
najteze od svega mi pada sto cu morat' auto prelijepit onom ćunerskom mat folijom, jer mi je to sad jeftinija varijanta od farbanja

- irac300
#77 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem
De ti reci, s kakvim zagondžijama izlaziš?
Nekako mi ovo liči na osvetničke, ljubavne pohode. 
- sorcerer
#78 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem
mozda da prelijepis karbon folijom ,bice ti auto laksi i brzipakica_ wrote:slabo ko se pozdravlja sa mnom u mahali, ja sam to sve TRŠ! zato me i vole ovoliko![]()
najteze od svega mi pada sto cu morat' auto prelijepit onom ćunerskom mat folijom, jer mi je to sad jeftinija varijanta od farbanja![]()
-
pakica_
#79 Re: Ljudi koji grebu automobile kljucem
niiiiiije to, moje zagondzije su mirneirac300 wrote:De ti reci, s kakvim zagondžijama izlaziš?Nekako mi ovo liči na osvetničke, ljubavne pohode.
nemoj mi na muku pristajat' al' haman da ce bit' takosorcerer wrote: mozda da prelijepis karbon folijom ,bice ti auto laksi i brzi![]()
![]()
ako na ljeto vidite matiranog pezoVa, ta sam