Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
- Chef_Sale
#1 Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Zdravo,
Da. Pitanje je: "Kako se vi ovdje snalazite?"
Dajte mi odgovorite, molim, jer ja ništa ne razumijem. Teme su stare po nekoliko godina i ispisano je nekoliko stotina stranica! Pa ko se tu može snaći? Ako ću nešto pročitati o Našoj Stranci, trebao bih čitati godinu dana. A da stvar bude još interesantnija, stotinjak stranica počne se raspravljati o ko zna kakvim stvarima.
Dakle, meni neke stvari nisu jasne (zašto je neko dao ostavku i koga se sprema staviti na njegovo/njeno mjesto) pa sam mislio priupitat da bolje razumijem, ali pitam se ima li smisla prolazit svu tu muku ako ću morati čitati stotine stranica.
Pozdrav,
Chef
Dajte mi odgovorite, molim, jer ja ništa ne razumijem. Teme su stare po nekoliko godina i ispisano je nekoliko stotina stranica! Pa ko se tu može snaći? Ako ću nešto pročitati o Našoj Stranci, trebao bih čitati godinu dana. A da stvar bude još interesantnija, stotinjak stranica počne se raspravljati o ko zna kakvim stvarima.
Dakle, meni neke stvari nisu jasne (zašto je neko dao ostavku i koga se sprema staviti na njegovo/njeno mjesto) pa sam mislio priupitat da bolje razumijem, ali pitam se ima li smisla prolazit svu tu muku ako ću morati čitati stotine stranica.
Pozdrav,
Chef
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
s vremenom ćeš pofatat
- Altsa
#3 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
nije ovo za tebe jarane...pusti kraju 
-
bole1st
#4 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Na temi od 500 stranica ne moras citati sve, predjes na brzinu prvih 2-3 i zadnjih 10 stranica.Chef_Sale wrote:Zdravo,
Pozdrav,
Chef
- cyprus
#5 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Ja čitam samo nove teme... Ove od 100 i kusur strana ni u ludilu...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
odem negdje na 3 dana vratim se i džumbus na forumu
medjutim lako se iščita zanimljivo
-
bole1st
#7 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Zanimljivo? Zavisi sta si radio ta tri dana.Black swan wrote:odem negdje na 3 dana vratim se i džumbus na forumu
- Styling
#8 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Nemoj rasplinjavati paznju na svasta. Prati samo ono sto je aktuelno, a to su ti, u vrh glave, dvije ili tri teme. Kada neka starija tema postane zanimljiva, neko ce je vec "probuditi" i ti nastavis pratiti. Focus, baby, focus!

- Chef_Sale
#9 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Izgleda da ako čovjek želi skužiti neke stvari da mu treba 100 godina, a ja bih neke stvari i pitao.Black swan wrote:trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
s vremenom ćeš pofatat
- O'zone
- Globalni moderator
#10 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Pa pitaj za to forum i služi. Ako je neko već ranije postavio to pitanje naći će se neko da ti kaže da si se trebao vratiti samo stranicu nazad gdje je bio odgovor na to pitanje već.Chef_Sale wrote:Izgleda da ako čovjek želi skužiti neke stvari da mu treba 100 godina, a ja bih neke stvari i pitao.Black swan wrote:trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
s vremenom ćeš pofatat
Ma za godinu ima da budeš ko kod kuće-lagano noge na sto dok ne dođe @ladyblue onda svi stave ruke među noge i gledaju pred sebe
- Chef_Sale
#11 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
A @ladyblue je ...?
Dobra?
Dobra?
-
_majevica_
#12 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Procitas dvije zadnje stranice od neke teme...i prokuzices citavu temu.Chef_Sale wrote:Izgleda da ako čovjek želi skužiti neke stvari da mu treba 100 godina, a ja bih neke stvari i pitao.Black swan wrote:trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
s vremenom ćeš pofatat
- dustaban
#13 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Ama nista lakse,Chef_Sale wrote:Zdravo,
Pozdrav,
Chef
- Na temi religija procitas zadnjih par stranica i to ti je prica koja se vrti ukrug taman da je hiljadu stranica duga tema. Sve se svodi na ti ima li Boga ili nema.
- Na temi Politika, odgledaj prvo dnevnik pa predji vamo.
- Na temu ljubav i sex dodji ako ti nije do politike i religije.
Ovo ostalo je nebitno.
- agnostic_front
#14 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?
Ma ti Sale samo pitaj šta te zanima, ionako se svi samo ponavljamo.