Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post Reply
Chef_Sale

#1 Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Chef_Sale »

Zdravo,
Da. Pitanje je: "Kako se vi ovdje snalazite?"
Dajte mi odgovorite, molim, jer ja ništa ne razumijem. Teme su stare po nekoliko godina i ispisano je nekoliko stotina stranica! Pa ko se tu može snaći? Ako ću nešto pročitati o Našoj Stranci, trebao bih čitati godinu dana. A da stvar bude još interesantnija, stotinjak stranica počne se raspravljati o ko zna kakvim stvarima.
Dakle, meni neke stvari nisu jasne (zašto je neko dao ostavku i koga se sprema staviti na njegovo/njeno mjesto) pa sam mislio priupitat da bolje razumijem, ali pitam se ima li smisla prolazit svu tu muku ako ću morati čitati stotine stranica.

Pozdrav,
Chef
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Truba »

trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
:mrgreen: s vremenom ćeš pofatat
Altsa

#3 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Altsa »

nije ovo za tebe jarane...pusti kraju :D
bole1st

#4 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by bole1st »

Chef_Sale wrote:Zdravo,
Dajte mi odgovorite, molim, jer ja ništa ne razumijem. Teme su stare po nekoliko godina i ispisano je nekoliko stotina stranica! Pa ko se tu može snaći? Ako ću nešto pročitati o Našoj Stranci, trebao bih čitati godinu dana. A da stvar bude još interesantnija, stotinjak stranica počne se raspravljati o ko zna kakvim stvarima.
Dakle, meni neke stvari nisu jasne (zašto je neko dao ostavku i koga se sprema staviti na njegovo/njeno mjesto) pa sam mislio priupitat da bolje razumijem, ali pitam se ima li smisla prolazit svu tu muku ako ću morati čitati stotine stranica.

Pozdrav,
Chef
Na temi od 500 stranica ne moras citati sve, predjes na brzinu prvih 2-3 i zadnjih 10 stranica.
cyprus

#5 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by cyprus »

Ja čitam samo nove teme... Ove od 100 i kusur strana ni u ludilu...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Truba »

odem negdje na 3 dana vratim se i džumbus na forumu
medjutim lako se iščita zanimljivo
bole1st

#7 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by bole1st »

Black swan wrote:odem negdje na 3 dana vratim se i džumbus na forumu
medjutim lako se iščita zanimljivo
Zanimljivo? Zavisi sta si radio ta tri dana. :lol:
Styling

#8 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Styling »

Nemoj rasplinjavati paznju na svasta. Prati samo ono sto je aktuelno, a to su ti, u vrh glave, dvije ili tri teme. Kada neka starija tema postane zanimljiva, neko ce je vec "probuditi" i ti nastavis pratiti. Focus, baby, focus! :shock: :shock:
Chef_Sale

#9 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Chef_Sale »

Black swan wrote:trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
Izgleda da ako čovjek želi skužiti neke stvari da mu treba 100 godina, a ja bih neke stvari i pitao. :(
O'zone
Globalni moderator

#10 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by O'zone »

Chef_Sale wrote:
Black swan wrote:trebo si se ranije rodit i registrirati pa bi pofatao nešto... čitaj samo nove stvari i to je to
Izgleda da ako čovjek želi skužiti neke stvari da mu treba 100 godina, a ja bih neke stvari i pitao. :(
Pa pitaj za to forum i služi. Ako je neko već ranije postavio to pitanje naći će se neko da ti kaže da si se trebao vratiti samo stranicu nazad gdje je bio odgovor na to pitanje već.

Ma za godinu ima da budeš ko kod kuće-lagano noge na sto dok ne dođe @ladyblue onda svi stave ruke među noge i gledaju pred sebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chef_Sale

#11 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by Chef_Sale »

A @ladyblue je ...?
Dobra? :)
_majevica_

#12 Re: Odg: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by _majevica_ »

Chef_Sale wrote:
Procitas dvije zadnje stranice od neke teme...i prokuzices citavu temu. :)
dustaban

#13 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by dustaban »

Chef_Sale wrote:Zdravo,
Pozdrav,
Chef
Ama nista lakse,
- Na temi religija procitas zadnjih par stranica i to ti je prica koja se vrti ukrug taman da je hiljadu stranica duga tema. Sve se svodi na ti ima li Boga ili nema.
- Na temi Politika, odgledaj prvo dnevnik pa predji vamo.
- Na temu ljubav i sex dodji ako ti nije do politike i religije.

Ovo ostalo je nebitno.
agnostic_front

#14 Re: Ljudi, kako se vi ovdje snalazite?

Post by agnostic_front »

Ma ti Sale samo pitaj šta te zanima, ionako se svi samo ponavljamo.
Post Reply