ljudi bujrum
- koma
#1 ljudi bujrum
Studentica IV godine stomatoloshkog fakulteta poziva sve zainteresovane koji imaju pokvarenih zuba da se jave na dole navedeni mail ukoliko zele da ih poprave(naravno zube) bezplatno.Oglas fakat nije zaj... tako da se jave koji zaista zele ozbiljno da popravljaju zube.Usteda vam je 25-30 KM,sigurnost zagarantovana mozda malo duze traje al uz nadzor asistenata nema nikakvih neplaniranih situacija.ja,zaboravio sam da mogu doci u obzir svi bez obzira na ogranicenje godina samo da imaju ovjerenu knjizicu.ja, jos nesto:)isto tako ko je totalno bezzub prave se proteze isto djabali tako da ko god je zainteresovan nek se javi.mozda malo oglas izgleda cudno ali potrebni su pacijenti a ovaj nacin oglasavanja nije nimalo los (bar mislim):) eto to je sve pa bujrum ko je zainteresovan ili ko ima nekoga da bi zelio gore vec navedeno.pozdrav
mail:[email protected]
mail:[email protected]
-
Šandor
#3 Re: ljudi bujrum
Do daljnjeg nisam osiguran tako da ne mogu ovjerit knjižicu.koma wrote:samo da imaju ovjerenu knjizicu
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
Ako nekoj studentici treba ovjeriti knjizicu, nek mi se javi na mail. U obzir dolaze samo studentice bez pokvarenih zuba!!!
-
vodolija_33
pih, nemam ni jamIRCerka wrote:samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
ja nemam svoje zube tako da nemam sta popravljat...
ali me zato bole leđa, pa ako ima kakvih fizijatara koji rade besplatno
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ali ledja...nisu to samo prsljenovi..edu edu...moc interpretacije ne smije biti tako olako... shvacena...edu wrote:masaza? neko me zvao?![]()
.."ali me zato bole leđa"..a samo ledja..
![]()
..onda nista..
![]()
![]()
-
tigris
ma meni je ovo super ideja mora se negdje nekako poceti......kad mi bude trebalo fakat cu se javiti......bas da vidim.......sto ne bih ustedila 20-30 km ako je u pitanju neki sitni kvar....malo izbrusi zabetoniraj i caomIRCerka wrote:samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Plaća li se materijal za totalne kastanjete?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
moj medo je isao i dobro rade...ima jarana koji studira zubologiju i et...tigris wrote:ma meni je ovo super ideja mora se negdje nekako poceti......kad mi bude trebalo fakat cu se javiti......bas da vidim.......sto ne bih ustedila 20-30 km ako je u pitanju neki sitni kvar....malo izbrusi zabetoniraj i caomIRCerka wrote:samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
-
xygirl
i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put
:D) dakle, ne vjerujem da su losi 
-
vodolija_33
Trude se studenti da što bolje odrade, jer im je to praktični dio i vjerovatno se i ocjenjuje u neka dobaxygirl wrote:i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put:D) dakle, ne vjerujem da su losi
-
edu
tacno tako..ja dok sam studirao..pravo sam se trudio oko odradjivanja..vodolija_33 wrote:Trude se studenti da što bolje odrade, jer im je to praktični dio i vjerovatno se i ocjenjuje u neka dobaxygirl wrote:i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put:D) dakle, ne vjerujem da su losi
Možda se nekada i potkrade kakva greškica ali sve je to normalno, jel tako?!
vodena..zasluzila si da te bubim..
-
vodolija_33
ništa bez onog ljupkog smaje, molit' ću lijepoedu wrote:tacno tako..ja dok sam studirao..pravo sam se trudio oko odradjivanja..vodolija_33 wrote:Trude se studenti da što bolje odrade, jer im je to praktični dio i vjerovatno se i ocjenjuje u neka dobaxygirl wrote:i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put:D) dakle, ne vjerujem da su losi
Možda se nekada i potkrade kakva greškica ali sve je to normalno, jel tako?!
![]()
i super me islo..poslije mi je preslo u naviku..
![]()
..ne znam drugacije..
![]()
![]()
![]()
vodena..zasluzila si da te bubim..![]()
![]()
- koma
#22 ljudi bujrum
kao I buraz ce mi ruku odsjeci sto kucam pod njegovim nick-om al hajd mrsko mi mijenjati
kao II neko je rekao sta me puca da u ova doba kucam a je...ga uci se navece pa onda pred spavanje odmara uz comp uostalom kakve veze ima kad kucam zar ne?:)kao III neko je rekao da se nebi prepustio jaranu iz srednje u ruke al podsjecam da nisu svi isti studenti jer vecina i nesmije da pravi zube a upisali stomatologiju APSURD tako da se nemozes po tome mjeriti.nije da lozim raju nesto ali ja neznam nikog da se zalio na njihov rad jer rade lagano uz nadzor asistenata i to neke lakse popravke,teze nedaju asistenti i neko je pitao za poliranje moze se polirati.moj najbolji prijatelj je otisao misleci da ima pokvaren zub medjutim bio je samo pigment tako da je samo polirao, tako da znam da moze.eto toliko pozdrav