ljudi bujrum

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
koma

#1 ljudi bujrum

Post by koma »

Studentica IV godine stomatoloshkog fakulteta poziva sve zainteresovane koji imaju pokvarenih zuba da se jave na dole navedeni mail ukoliko zele da ih poprave(naravno zube) bezplatno.Oglas fakat nije zaj... tako da se jave koji zaista zele ozbiljno da popravljaju zube.Usteda vam je 25-30 KM,sigurnost zagarantovana mozda malo duze traje al uz nadzor asistenata nema nikakvih neplaniranih situacija.ja,zaboravio sam da mogu doci u obzir svi bez obzira na ogranicenje godina samo da imaju ovjerenu knjizicu.ja, jos nesto:)isto tako ko je totalno bezzub prave se proteze isto djabali tako da ko god je zainteresovan nek se javi.mozda malo oglas izgleda cudno ali potrebni su pacijenti a ovaj nacin oglasavanja nije nimalo los (bar mislim):) eto to je sve pa bujrum ko je zainteresovan ili ko ima nekoga da bi zelio gore vec navedeno.pozdrav
mail:[email protected]
mostarac

Post by mostarac »

uh jebotekoji filmovi tebe pucaju da u ova doba to pises.

da nisi prominija dilera issa ti :D
Šandor

#3 Re: ljudi bujrum

Post by Šandor »

koma wrote:samo da imaju ovjerenu knjizicu
Do daljnjeg nisam osiguran tako da ne mogu ovjerit knjižicu. :D A i da mogu, radije ne bih. :cry: Al ako treba neko da joj drži svijeću javit ću se. :D:D:D
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...

Post by OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... »

Ako nekoj studentici treba ovjeriti knjizicu, nek mi se javi na mail. U obzir dolaze samo studentice bez pokvarenih zuba!!!
tigris

Post by tigris »

jel ovo trebaju pokusni kunici? neko se steli ?

vrsite li poliranje zuba? :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
ja nemam svoje zube tako da nemam sta popravljat...
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

mIRCerka wrote:samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
pih, nemam ni ja :(

ali me zato bole leđa, pa ako ima kakvih fizijatara koji rade besplatno :D:D....
edu

Post by edu »

masaza? neko me zvao? :D :D .."ali me zato bole leđa"..a samo ledja.. :D :D ..onda nista.. :D :D :D
silentbob

Post by silentbob »

umro je mostar wrote:uh jebotekoji filmovi tebe pucaju da u ova doba to pises.

da nisi prominija dilera issa ti :D
:lol: :lol: :lol: a gospe ti uvalija mu komusine pa ga bedovi ufatili
flora.sa

Post by flora.sa »

moj drug bio pokusni zec svojoj rodici...kaže nikad više :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:masaza? neko me zvao? :D :D .."ali me zato bole leđa"..a samo ledja.. :D :D ..onda nista.. :D :D :D
ali ledja...nisu to samo prsljenovi..edu edu...moc interpretacije ne smije biti tako olako... shvacena...
tigris

Post by tigris »

mIRCerka wrote:samo se vi zajebavajte...studenti bolje na praksi popravljaju nego neki privatnici....
ma meni je ovo super ideja mora se negdje nekako poceti......kad mi bude trebalo fakat cu se javiti......bas da vidim.......sto ne bih ustedila 20-30 km ako je u pitanju neki sitni kvar....malo izbrusi zabetoniraj i cao :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Plaća li se materijal za totalne kastanjete?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

tigris wrote:
ma meni je ovo super ideja mora se negdje nekako poceti......kad mi bude trebalo fakat cu se javiti......bas da vidim.......sto ne bih ustedila 20-30 km ako je u pitanju neki sitni kvar....malo izbrusi zabetoniraj i cao :-)
moj medo je isao i dobro rade...ima jarana koji studira zubologiju i et...
xygirl

Post by xygirl »

i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put :D:D) dakle, ne vjerujem da su losi :)
sicky

Post by sicky »

zvao je mene jaran...a posto ga znam jos i srednje prije bih da mi zub ispadne nego se prepustila njegovima šapama :shock: :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

xygirl wrote:i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put :D:D) dakle, ne vjerujem da su losi :)
Trude se studenti da što bolje odrade, jer im je to praktični dio i vjerovatno se i ocjenjuje u neka doba :) Možda se nekada i potkrade kakva greškica ali sve je to normalno, jel tako?! :)
xygirl

Post by xygirl »

naravski vodolijo ;)

sicky, nemoj tako... mladi pomozite mladima ;) ako jednom ne upali sta fali, jedan zub gore dole :D:D:D
edu

Post by edu »

vodolija_33 wrote:
xygirl wrote:i ja sam cula od nekoga ko je vec isao da dobro rade... valjda se ljudi trude da radi sebe urade dobro... nekad cak bolje i od pojedinih iskusnih stomatologa (koji se trude da urade tako dobro da bi imali posla i za dr put :D:D) dakle, ne vjerujem da su losi :)
Trude se studenti da što bolje odrade, jer im je to praktični dio i vjerovatno se i ocjenjuje u neka doba :) Možda se nekada i potkrade kakva greškica ali sve je to normalno, jel tako?! :)
tacno tako..ja dok sam studirao..pravo sam se trudio oko odradjivanja.. :D :D i super me islo..poslije mi je preslo u naviku.. :D :D ..ne znam drugacije.. :D :D :D

vodena..zasluzila si da te bubim.. :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

edu wrote:
vodolija_33 wrote:
tacno tako..ja dok sam studirao..pravo sam se trudio oko odradjivanja.. :D :D i super me islo..poslije mi je preslo u naviku.. :D :D ..ne znam drugacije.. :D :D :D

vodena..zasluzila si da te bubim.. :D :D :D
ništa bez onog ljupkog smaje, molit' ću lijepo :oops: :D
edu

Post by edu »

sanjaj.. :D :D :D
koma

#22 ljudi bujrum

Post by koma »

kao I buraz ce mi ruku odsjeci sto kucam pod njegovim nick-om al hajd mrsko mi mijenjati :-D kao II neko je rekao sta me puca da u ova doba kucam a je...ga uci se navece pa onda pred spavanje odmara uz comp uostalom kakve veze ima kad kucam zar ne?:)kao III neko je rekao da se nebi prepustio jaranu iz srednje u ruke al podsjecam da nisu svi isti studenti jer vecina i nesmije da pravi zube a upisali stomatologiju APSURD tako da se nemozes po tome mjeriti.nije da lozim raju nesto ali ja neznam nikog da se zalio na njihov rad jer rade lagano uz nadzor asistenata i to neke lakse popravke,teze nedaju asistenti i neko je pitao za poliranje moze se polirati.moj najbolji prijatelj je otisao misleci da ima pokvaren zub medjutim bio je samo pigment tako da je samo polirao, tako da znam da moze.eto toliko pozdrav
Post Reply