Ljubomoran :S
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kritichar
#26 Re: Ljubomoran :S
šta si mu slagala?
- dusa_raskopuša
#27 Re: Ljubomoran :S
Ti si kriva sto procentno. To stoji. Ali nikako ne kontam ove muskarce. Ne moze je cuvati u kutijici cijeli zivot.
Neki dan mi prica jaranica za svoju jaranicu, kako joj je decko malo po malo uskraciv'o neke stvari. Recimo, na pocetku joj je rek'o da se ne moze druziti ni sa kim vise, osim sa ovom jaranicom (koja je meni ovo pricala), nakon nekog perioda, nije joj dao da izlazi ni sa kim, osim sa ovom vec navedenom jaranicom i to samo da ta jaranica moze doci kod nje kuci. Kad bi bile vani, bile bi ispred haustora, da bi ova kad je zove on, otrcala u stan i nazvala ga sa kucnog, da eto on vidi da je ona kao u kuci. U posljednje vrijeme se ne druzi vise ni sa tom jaranicom, valjda joj je i to zabranio.
Ovdje se ne zna ko je gori, on koji joj zabranjuje ili ona koja se toga pridrzava.
Povjerenje tesko da ce vratiti, tako da ti prekini, olaksaj i njemu i sebi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28 Re: Ljubomoran :S
PA TOE BOLEST; TAJ DEĆKO OD JARANICINE JARANICE; JAGOMIR DIREKTdusa_raskopuša wrote:Ti si kriva sto procentno. To stoji. Ali nikako ne kontam ove muskarce. Ne moze je cuvati u kutijici cijeli zivot.Neki dan mi prica jaranica za svoju jaranicu, kako joj je decko malo po malo uskraciv'o neke stvari. Recimo, na pocetku joj je rek'o da se ne moze druziti ni sa kim vise, osim sa ovom jaranicom (koja je meni ovo pricala), nakon nekog perioda, nije joj dao da izlazi ni sa kim, osim sa ovom vec navedenom jaranicom i to samo da ta jaranica moze doci kod nje kuci. Kad bi bile vani, bile bi ispred haustora, da bi ova kad je zove on, otrcala u stan i nazvala ga sa kucnog, da eto on vidi da je ona kao u kuci. U posljednje vrijeme se ne druzi vise ni sa tom jaranicom, valjda joj je i to zabranio.
Ovdje se ne zna ko je gori, on koji joj zabranjuje ili ona koja se toga pridrzava.
![]()
- trcicu trceci
#29 Re: Ljubomoran :S
Stvarno je bezobrazan, a i ti se bezobrazna... Znas koja je razlika ? U prvom slucaju sam ironican u drugom realan 
- dusa_raskopuša
#30 Re: Ljubomoran :S
I da, ni'e on ljubomoran, nego posesivan. 
- ho oponopono
#31 Re: Ljubomoran :S
...draga patologija! 

-
centipede
#32 Re: Ljubomoran :S
Mnogo stvari , najcesce je bilo to nalazanje s momcimakritichar wrote:šta si mu slagala?
- xamp
#33 Re: Ljubomoran :S
Hahahhahahahaha 
Sto li je ljubomoran... xD
Vjeruj mi, raskini... Nikad nece bit ko prije, znaj to...
Sto li je ljubomoran... xD
Vjeruj mi, raskini... Nikad nece bit ko prije, znaj to...
- WildRedRose
#34 Re: Ljubomoran :S
ma ovo je zaHebancija ....centipede wrote:Mnogo stvari , najcesce je bilo to nalazanje s momcimakritichar wrote:šta si mu slagala?
- Quaresma
#35 Re: Ljubomoran :S
pa reci mu fino da ne mozes tako dalje, nisi nicije vlasnistvo da neko te stalno kontrolise
ili neka popusti ili se udalji malo od njega pa neka se opameti, ako to ne proradi ja bih isao na raskid
ljubomora je dobra stvar, ali sve ima svoje granice
Sent from my Brain using Tapatalk
ili neka popusti ili se udalji malo od njega pa neka se opameti, ako to ne proradi ja bih isao na raskid
ljubomora je dobra stvar, ali sve ima svoje granice
Sent from my Brain using Tapatalk
- harell
#36 Re: Ljubomoran :S
Znaci ti njega levatila i nalazila se s momcima i sad ti cudno sto se on promjenio? I trazis ovdje pomoc? i to si rekla nalazila se sa momcimA znaci mnozina, vise puta si to uradila, svjesno, nije bilo ono jednom omaklo se pa boze zdravlja. Momak ti je paglu ja bi te ostavio da si mi iz oka kanula 
-
mmmsexy
#37 Re: Ljubomoran :S
sram te bilo... cuj varala si ga ??? KAKVA SI TI DJEVOJKA ??? JEL TE STID ???
-
mmmsexy
#38 Re: Ljubomoran :S
centipede wrote:Mnogo stvari , najcesce je bilo to nalazanje s momcimakritichar wrote:šta si mu slagala?
a izvini bgt sto si ga lagala da se nalazis sa drugim momcima ??? fol prijatelji ??? de bgt... i na prijateljskim utakmicama padaju golovi... joj sto ne mogu vas zena i vase seljacke politike...
-
mmmsexy
#39 Re: Ljubomoran :S
harell wrote:Znaci ti njega levatila i nalazila se s momcima i sad ti cudno sto se on promjenio? I trazis ovdje pomoc? i to si rekla nalazila se sa momcimA znaci mnozina, vise puta si to uradila, svjesno, nije bilo ono jednom omaklo se pa boze zdravlja. Momak ti je paglu ja bi te ostavio da si mi iz oka kanula
ja bi je u miljacku bacio sa kamenom oko vrata... al tamo gdje je plitko... kod inat kuce
-
sour cherry
#40 Re: Ljubomoran :S
Jes'.Nema prijateljstva između muška i ženska.U to vjeruju samo naivni.a izvini bgt sto si ga lagala da se nalazis sa drugim momcima ??? fol prijatelji ??? de bgt... i na prijateljskim utakmicama padaju golovi... joj sto ne mogu vas zena i vase seljacke politike...
- Ramzess Veliki
#41 Re: Ljubomoran :S
Daj mi njegov kontakt da naivcu kažem da raskine sa tobom jer ne zaslužuješ momka koji ičemu valja.centipede wrote:Mnogo stvari , najcesce je bilo to nalazanje s momcimakritichar wrote:šta si mu slagala?
- SandraB.
#42 Re: Ljubomoran :S
Ali vidis da je stvar u tome sto je on glup da sam to uradi, cak ona kaze da on ne zeli raskid. Mislim da takav momak i zasluzuje neku ovakvu da ga *******kad vec moze.Ramzess Veliki wrote:Daj mi njegov kontakt da naivcu kažem da raskine sa tobom jer ne zaslužuješ momka koji ičemu valja.centipede wrote:Mnogo stvari , najcesce je bilo to nalazanje s momcimakritichar wrote:šta si mu slagala?
Nema tu mirenja kada su lazi i varke u pitanju, jednom slazi i prevari ide noga...ne moze se krpiti nista.
-
centipede
#43 Re: Ljubomoran :S
Pa ti misli sta hocesGenije wrote:kad vidim da neko nejma bar 100 postova
neću ni da odgovaram
bresposlene trolčine
- alchak.ba
#44 Re: Ljubomoran :S
Varala ga i sad smeta sto je ljubomoran?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#45 Re: Ljubomoran :S
ja ba, što bi Ameri rekli.. "ho"alchak.ba wrote:Varala ga i sad smeta sto je ljubomoran?
- alchak.ba
#46 Re: Ljubomoran :S
Vjerovatno joj to nije nista znacilo i ipaj voli decka.leet wrote:ja ba, što bi Ameri rekli.. "ho"alchak.ba wrote:Varala ga i sad smeta sto je ljubomoran?
treba i to uzeti u obzir.
Jelte
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#47 Re: Ljubomoran :S
ja baalchak.ba wrote:Vjerovatno joj to nije nista znacilo i ipaj voli decka.leet wrote:ja ba, što bi Ameri rekli.. "ho"alchak.ba wrote:Varala ga i sad smeta sto je ljubomoran?
treba i to uzeti u obzir.
Jelte
- alchak.ba
#48 Re: Ljubomoran :S
Pa stvarno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#49 Re: Ljubomoran :S
i na kraju njega krivi sunce joj 
Last edited by Velkoski on 10/03/2013 19:11, edited 1 time in total.
- alchak.ba
#50 Re: Ljubomoran :S
Ne psuj to. Haram.
Mozda ga ona stvarno voli.
Mozda ga ona stvarno voli.