Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam sigurno za 5-6 veza koje su pukle zbog ljubomore I to dugogodisnje veze
Ono, jedno drugome nesto brane Nema izlazaka na samo
Nema suknje iznad koljena. Nema razgovora sa dobrim "trebama"
Ja vala nisam ljubomorna, "co'ek" bogme jeste ali samo zbog odredjenih stvari......Npr. izlaziti mogu s kim hocu i gdje hocu (bez njega naravno), ali internet mu smeta i to pravo......Pogotovo IM.......Odmah posizi.......Sreca ne radimo u istoj firmi pa mi ne moze pratiti svaki korak.....
ko pseto sam ljubomoran.......mada krijem koliko mogu :D ne branim nista tako kao te hairlije, samo ne zelim da budem jebena stranka na kraju. Samo kazem fino znas kakav sam, sta volim -sta ne volim, prije nesto ucinis samo se zamisli sekundu kako bih ja na to reagovao da znam....ako mislis da nema problema....siroko ti polje.
pitt wrote:ko pseto sam ljubomoran.......mada krijem koliko mogu :D ne branim nista tako kao te hairlije, samo ne zelim da budem jebena stranka na kraju. Samo kazem fino znas kakav sam, sta volim -sta ne volim, prije nesto ucinis samo se zamisli sekundu kako bih ja na to reagovao da znam....ako mislis da nema problema....siroko ti polje.
pitt wrote:gerilac nego sta :D ne mozes voljet svim srcem a biti ravnodusan :D:D bar ja ne mogu...
ma svako je malo ljubomoran ako voli. To je ona zdrava doza ljubomore.
Ali, imala sam prijateljicu koju je momak non stop provjeravao gdje je, s kime je... Njoj vise doslo do guse i prekine sa njim, a onda on ode pa njenom ocu svasta isprica Bolesno
ma ima tu i vise od ljubomore......to je nesigurnost neka. kazem ti, ja fino objasnim sta volim a sta ne volim i to je to. ne provjeravam nikad........ako joj se ne svidja kakav sam, onda nema sta trazit sa mnom.
pitt wrote:ma ima tu i vise od ljubomore......to je nesigurnost neka. kazem ti, ja fino objasnim sta volim a sta ne volim i to je to. ne provjeravam nikad........ako joj se ne svidja kakav sam, onda nema sta trazit sa mnom.
Jašta je neg ljubomoran, pogotovo na internet. Kad oduzmem i saberem jedine i najgore svađe su bile zbog interneta, emaila i IM-a, te SMS-a. A dugogodišnja veza! Užas