Ljubomora

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mostarac

#1 Ljubomora

Post by mostarac »

vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:

Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
lejlasa

#2 Re: Ljubomora

Post by lejlasa »

umro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:

Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
Il pristani da ti se cijeli zivot vrti samo oko njega, zanemarujuci sve drugo, il ga ostavi
U takvim slucajevima, trece nema :sad:
maccarona

Post by maccarona »

:D momenat, idem da pitam svoga dragog :roll: :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

maccarona wrote::D momenat, idem da pitam svoga dragog :roll: :D
U redu je draga, mozes odgovoriti svojim rijecima :D:D:D
PR80.

#5 Re: Ljubomora

Post by PR80. »

umro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:

Ne zelim da skrecem s`teme (kh kh pardon :D ) ali samo jedno pitanje Rahmetlija :D :
- jel` se to bogati bojis da ti neko ne ukrade :shock: sliku? :D :lol: :lol:

Sad malo o temi: :D
- zavisi u kojim kolicinima je ljubomoran. Ne volim veliko kontrolisanje a isto tako ni ja ne volim previse zivkati i provjeravati sta se desava. :D
Ja mislim da sam i prije na jednoj slicnoj temi pisala da je za mene ljubomora vrsta nesigurnosti. Znaci, ako sam ja maksimalno ljubomorna znaci da ja sumnjam u sebe :lol: i svoje kvalitete :oops: , ali to nije srecom slucaj kod mene. :D
tigris

#6 Re: Ljubomora

Post by tigris »

tesko......to je borba koja dugo traje :D

ono sto meni nije jasno je da se nekom svidis zbog onoga sto jesi (imas izgled kakv imas imas drutvo, svoj nacin zivota itd) a kad pocne veza on ili ona hoce to da mjenjaju :? dolazi ljubomora do izrazaja ne svidja mu se sta oblacis za izlazak sa drustvom, sta pricas kad si u drustvu i to ide ide.... :roll:
mostarac

Post by mostarac »

@PR80:

cuj ti nisi ljubomorna :lol: :lol: :lol:

pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stop :D
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote:cuj ti nisi ljubomorna :lol: :lol: :lol:

pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stop :D
Ja i @danas dijelimo jednog ali vrijednog haremliju. :D Jesi to ljubomoran sto i tebe ne dijelimo? :D :lol: :lol:
Kad uhvatimo naseg :shock: vrtlara (ako si u toku, a pretpostavljam da jesi :D ) onda nam ti dolazis na listu. :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Nego sto ti meni ne odgovori o svojoj ljubomori, sve hoces od nas :roll: jadnih :D forumasa da izvuces. :D :lol: :lol:

:oops: :oops:
mostarac

Post by mostarac »

Ko kad si mi jadna nemoj pitat. Evo sav sam se sazalio da mi suze niz guzicu teku :D
_BaykoNoor_

#10 Re: Ljubomora

Post by _BaykoNoor_ »

lejlasa wrote:

Il pristani da ti se cijeli zivot vrti samo oko njega, zanemarujuci sve drugo, il ga ostavi
tako nekako. nema lijeka ljubomori i posesivnosti koliko god ti htio :( :(
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote:Ko kad si mi jadna nemoj pitat. Evo sav sam se sazalio da mi suze niz guzicu teku :D
:D :D Taman fino da podijelis tugu sa nama. :D :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote:Ko kad si mi jadna nemoj pitat. Evo sav sam se sazalio da mi suze niz guzicu teku :D
:D :D Taman fino da podijelis tugu sa nama. :D :lol: :lol:
e kad je samo tugu onda ne moze ni to :D
PR80.

#13 Re: Ljubomora

Post by PR80. »

_BaykoNoor_ wrote:
lejlasa wrote:
tako nekako. nema lijeka ljubomori i posesivnosti koliko god ti htio :( :(
Mala doza ljubomore dobro dodje. :)
I sto je najgore tesko je raditi nesto po tom pitanju ako partner nije svjestan tog problema.
Bila u jednoj takvoj vezi koja je naravno rezultirala razlazu.
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote: e kad je samo tugu onda ne moze ni to :D
Strpljivi smo mi, ne zuri se nama. :D :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote: e kad je samo tugu onda ne moze ni to :D
Strpljivi smo mi, ne zuri se nama. :D :lol: :lol:
sta me briga za vas, zuri se meni :D

p.s. vodich za kako sjebat vlastitu temu u tri posta. Naravno potrebna je za to i jedna mostarka gluho i daleko bilo :D
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote: p.s. vodich za kako sjebat vlastitu temu u tri posta. Naravno potrebna je za to i jedna mostarka gluho i daleko bilo :D
Nisam mostarka, a herka jesam. :D :D

Al` da ne skrenemo s` teme :D :
- interesuje me bas koliko imate strpljenja da izdrzite sa jednom ljubomornom osobom?
Moja je granica dogurala max 5-6 sedmica i nije se vise moglo izdrzati. :D
Em te slomi psihicki :oops: a bogami i fizicki :D (natrcala se samo tek tako da bih se javila na telefon i :shock: dokazala da sam samo :? njegova). :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote:cuj ti nisi ljubomorna :lol: :lol: :lol:

Ja i @danas dijelimo jednog ali vrijednog haremliju. :D Jesi to ljubomoran sto i tebe ne dijelimo? :D :lol: :lol:
Kad uhvatimo naseg :shock: vrtlara (ako si u toku, a pretpostavljam da jesi :D ) onda nam ti dolazis na listu. :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Nego sto ti meni ne odgovori o svojoj ljubomori, sve hoces od nas :roll: jadnih :D forumasa da izvuces. :D :lol: :lol:

:oops: :oops:
sta sta neko me spominje :D :-)
PR80.

Post by PR80. »

Vozdra_123 wrote: sta sta neko me spominje :D :-)
To samo pokazuje da ti nemas uopste razloga za ljubomoru. :D :D
Neiskoristene resurse iskoristi u neku mudriju svrhu. :D
xygirl

Post by xygirl »

pa ako je neko uzasno i bolesno ljubomoran, prvo tesko mu je deverati sa samim sobom pa onda i tebi...
ne vjerujem ili barem jako tesko da se takve osobe mogu promijeniti... pitanje je samo dal` neko moze sa takvom osobom izdrzati ili ne... svakako da je tesko...
anais_nin

#20 Re: Ljubomora

Post by anais_nin »

najljubomorniji su oni koji imaju najvise tendencija ili zelje za varanjem.....tako da takve zaobilazim u sirokom krugu :D
Kick off

#21 Re: Ljubomora

Post by Kick off »

anais_nin wrote:

najljubomorniji su oni koji imaju najvise tendencija ili zelje za varanjem.....tako da takve zaobilazim u sirokom krugu :D
ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....
anais_nin

#22 Re: Ljubomora

Post by anais_nin »

Kick off wrote: ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....
odredjeni nivo ljubomore u vezi je po meni cak i zdrav....ono malo ti zatitra u stomaku u odredjenom vremenu pa na kraju to unese malo svjezine.....i ona se osjeti zeljenom i tako to...i obrnuto...

ali tem ja bila partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran....te vrste posesivne bolesne ljubomore obicno poticu od ljudi koji su ili sami prije varali ili ponekad pomisljaju na to....ne uvijek....ali najcesce....odatle toliki poriv da se kontrolise partner....fino se to kaze na engleskom it takes one to know one....hehe....zato u mom slucaju takvim likovima odjebaus miki maus... :D
bug

#23 Re: Ljubomora

Post by bug »

kad je neosnovana :D naravno :D ne dozvoliti mu da mu prodje...
ako popustis jednom gotovo je
mostarac

#24 Re: Ljubomora

Post by mostarac »

Kick off wrote:
anais_nin wrote:

ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....
e jebiga. ja sa bivsim curama imam korektne odnose, uglavnom, a sa jednom se intenzivno druzim i nema nista izmedju nas po tom pitanju i sad ma koliko to njoj smetalo, ja sa tom svojom bivsom ne mislim prekinuti kontakte jer zaista nema razloga i jer ako mi ne vjeruje ne znam sta radi i trazi sa mnom, a ja se skrivat ne planiram.
gavrilo

#25 Re: Ljubomora

Post by gavrilo »

umro je mostar wrote:Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
jeste... nemas vise ljubomornog partnera :D
Post Reply