Ljubomora
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
#1 Ljubomora
vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.
- lejlasa
#2 Re: Ljubomora
Il pristani da ti se cijeli zivot vrti samo oko njega, zanemarujuci sve drugo, il ga ostaviumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
U takvim slucajevima, trece nema
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
U redu je draga, mozes odgovoriti svojim rijecimamaccarona wrote:momenat, idem da pitam svoga dragog
![]()
-
PR80.
#5 Re: Ljubomora
Ne zelim da skrecem s`teme (kh kh pardonumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
- jel` se to bogati bojis da ti neko ne ukrade
Sad malo o temi:
- zavisi u kojim kolicinima je ljubomoran. Ne volim veliko kontrolisanje a isto tako ni ja ne volim previse zivkati i provjeravati sta se desava.
Ja mislim da sam i prije na jednoj slicnoj temi pisala da je za mene ljubomora vrsta nesigurnosti. Znaci, ako sam ja maksimalno ljubomorna znaci da ja sumnjam u sebe
-
tigris
#6 Re: Ljubomora
tesko......to je borba koja dugo trajeumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
ono sto meni nije jasno je da se nekom svidis zbog onoga sto jesi (imas izgled kakv imas imas drutvo, svoj nacin zivota itd) a kad pocne veza on ili ona hoce to da mjenjaju
-
PR80.
Ja i @danas dijelimo jednog ali vrijednog haremliju.umro je mostar wrote:cuj ti nisi ljubomorna![]()
![]()
![]()
pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stop
Kad uhvatimo naseg
P.S. Nego sto ti meni ne odgovori o svojoj ljubomori, sve hoces od nas
-
_BaykoNoor_
#10 Re: Ljubomora
tako nekako. nema lijeka ljubomori i posesivnosti koliko god ti htiolejlasa wrote:Il pristani da ti se cijeli zivot vrti samo oko njega, zanemarujuci sve drugo, il ga ostaviumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
U takvim slucajevima, trece nema
-
PR80.
#13 Re: Ljubomora
Mala doza ljubomore dobro dodje._BaykoNoor_ wrote:tako nekako. nema lijeka ljubomori i posesivnosti koliko god ti htiolejlasa wrote:
Il pristani da ti se cijeli zivot vrti samo oko njega, zanemarujuci sve drugo, il ga ostavi
U takvim slucajevima, trece nema![]()
I sto je najgore tesko je raditi nesto po tom pitanju ako partner nije svjestan tog problema.
Bila u jednoj takvoj vezi koja je naravno rezultirala razlazu.
-
mostarac
sta me briga za vas, zuri se meniPR80. wrote:Strpljivi smo mi, ne zuri se nama.umro je mostar wrote: e kad je samo tugu onda ne moze ni to![]()
![]()
p.s. vodich za kako sjebat vlastitu temu u tri posta. Naravno potrebna je za to i jedna mostarka gluho i daleko bilo
-
PR80.
Nisam mostarka, a herka jesam.umro je mostar wrote: p.s. vodich za kako sjebat vlastitu temu u tri posta. Naravno potrebna je za to i jedna mostarka gluho i daleko bilo
Al` da ne skrenemo s` teme
- interesuje me bas koliko imate strpljenja da izdrzite sa jednom ljubomornom osobom?
Moja je granica dogurala max 5-6 sedmica i nije se vise moglo izdrzati.
Em te slomi psihicki
-
Vozdra_123
sta sta neko me spominjePR80. wrote:Ja i @danas dijelimo jednog ali vrijednog haremliju.umro je mostar wrote:cuj ti nisi ljubomorna![]()
![]()
![]()
pa sto se sa drugaricom "danas" koljes oko svakog haremlije i prijetis joj non-stopJesi to ljubomoran sto i tebe ne dijelimo?
![]()
![]()
![]()
Kad uhvatimo nasegvrtlara (ako si u toku, a pretpostavljam da jesi
) onda nam ti dolazis na listu.
![]()
![]()
![]()
P.S. Nego sto ti meni ne odgovori o svojoj ljubomori, sve hoces od nasjadnih
forumasa da izvuces.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
xygirl
pa ako je neko uzasno i bolesno ljubomoran, prvo tesko mu je deverati sa samim sobom pa onda i tebi...
ne vjerujem ili barem jako tesko da se takve osobe mogu promijeniti... pitanje je samo dal` neko moze sa takvom osobom izdrzati ili ne... svakako da je tesko...
ne vjerujem ili barem jako tesko da se takve osobe mogu promijeniti... pitanje je samo dal` neko moze sa takvom osobom izdrzati ili ne... svakako da je tesko...
- anais_nin
#20 Re: Ljubomora
umro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
najljubomorniji su oni koji imaju najvise tendencija ili zelje za varanjem.....tako da takve zaobilazim u sirokom krugu
-
Kick off
#21 Re: Ljubomora
ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....anais_nin wrote:umro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
najljubomorniji su oni koji imaju najvise tendencija ili zelje za varanjem.....tako da takve zaobilazim u sirokom krugu
- anais_nin
#22 Re: Ljubomora
odredjeni nivo ljubomore u vezi je po meni cak i zdrav....ono malo ti zatitra u stomaku u odredjenom vremenu pa na kraju to unese malo svjezine.....i ona se osjeti zeljenom i tako to...i obrnuto...Kick off wrote: ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....
ali tem ja bila partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran....te vrste posesivne bolesne ljubomore obicno poticu od ljudi koji su ili sami prije varali ili ponekad pomisljaju na to....ne uvijek....ali najcesce....odatle toliki poriv da se kontrolise partner....fino se to kaze na engleskom it takes one to know one....hehe....zato u mom slucaju takvim likovima odjebaus miki maus...
- bug
#23 Re: Ljubomora
kad je neosnovanaumro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
ako popustis jednom gotovo je
-
mostarac
#24 Re: Ljubomora
e jebiga. ja sa bivsim curama imam korektne odnose, uglavnom, a sa jednom se intenzivno druzim i nema nista izmedju nas po tom pitanju i sad ma koliko to njoj smetalo, ja sa tom svojom bivsom ne mislim prekinuti kontakte jer zaista nema razloga i jer ako mi ne vjeruje ne znam sta radi i trazi sa mnom, a ja se skrivat ne planiram.Kick off wrote:ne bas uvijek... recimo nekada pokazivanje ljubomore zna biti cak i simpaticno ... recimo bas mi se jaran skoro pozalio kako je ljubomoran na svoju djevojku jer je izasla sa svojim prijateljima,ukljucujuci njezinim exfrajerom na veceru.. u ovom slucaju ga razumijem.. mislim razlog njegove ljubomore. znaci u nekim situacijama je prirodno biti ljubomoran....anais_nin wrote:umro je mostar wrote:vjerovatno je bila tema, pa nek neko spoji ako vec jest a zanima me ovo:
-
gavrilo
#25 Re: Ljubomora
jeste... nemas vise ljubomornog partneraumro je mostar wrote:Partner vam je uzasno i bolesno ljubomoran. Je li problem moguce rjesiti ikako osim ostavljanjem.