Ljubomora

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Bodkin

#76 Re: Ljubomora

Post by Bodkin »

radiša wrote:
Bodkin wrote: Bio sa curom u klubu i nekom ekipom. U neko doba joj prilazi nekakav i pocne bacati bombe. E sad, mogu se ili praviti samopouzdan i reci da znam da on nema sanse i da me boli kurko ili mogu prici i objasniti mu kako stoje stvari :-D
A vidi nesto da mu nije davala povoda nebi joj ni prisao a sve da joj je prisao bez povoda da ona nece nista odjebala bi ga bez tvoje pomoci,prema tome zene kroje sebi kako hoce,nema potrebe da ljubomorises,da sam na tvom mjestu ako je dopustila tom da joj se udvara imala bi od mene mahanje.Za takve se ne isplati boriti.
Ma joj, ni blizu. Klub je bio vani negdje, a tamo ulijecu bez povoda. Pa nisam jednom prisao bez signala. A i ne radi se o tome da li bi ga odjebala (jer znam da bi). Radi se o tome da meni to ne odgovara 8-)
annoy

#77 Re: Ljubomora

Post by annoy »

Pretjerana ljubomora je smrt svake veze.
Nema ništa gore u vezi nego biti s osobom koja ti ne vjeruje, želi te kontrolirati, provjeravati i radi scene zbog gluposti
Kad se sjetim tih situacija odmah mi bude muka
Jedno je imat nekakav zaštitnički nagon prema partneru (npr. da ti se ne sviđa kad mu/joj drugi prilaze), a sasvim drugo je svog partnera psihički mučiti kroz nepovjerenje, optuživanje, kontroliranje, svađe i dramu. Baš sam se tako osjećala u tim trenutcima, kao da me psihički muči. Po meni je ta pretjerana ljubomora odraz nekakve nesigurnosti, a često su takvi ljudi i sami nevjerni, pa zato u svemu vide situaciju za prevaru, jer to i sami rade.
Ako čovjek shvati da ima problem, na tome se može poraditi, ali najgore je kad netko takvo posesivno ponašanje izjednačava s ljubavlju. Nema to veze jedno s drugim.
Ljakan

#78 Re: Ljubomora

Post by Ljakan »

Nisam ljubomoran ali zato na pocetku svake veze prebijem curu da joj dam do znanja da nema zajebancije sa mnom.
sadie_forever

#79 Re: Ljubomora

Post by sadie_forever »

Bobi wrote:
sadie_forever wrote:
Bobi wrote:Jel ima taj turčin radnu dozvolu :D ?

Radi u instituciji koja daje te dozvole :D
wow...radi u KZZZ :D, jel SDA kadar :D ili je reciprocitet sa RT :D?
Jok ne zivi u bih ba :D
ho oponopono

#80 Re: Ljubomora

Post by ho oponopono »

...ma da svi su tako jebeno fancy...:pusi2:

...mmmm...frajeri nam tako mirno pajke nema mjesta sex-nevjerstvu, a djevama ni na kraj pameti bolan nije emotivno nevjerstvo jer nemaju jebenih ljubomornih scena...

...niko ne čita i ne traži jebote da pročita poruke, mailove kad on/ ona xy nekome tipkaju... :pusi2:

...pa na vama je tako fancy sve...jer ne postavljate jebeni upit gdje/i s kim su bili pobogu...niko ne kolači oči kad druga strana otvoreno očijuka sa drugima...pih, niti popizdi kad ovi sa sjetom pljuju čupricu o dobrim vremenima sa bivšima...smej se samo se smej...

...ili pak kasno dolazi doma...prekovremeni rad...ili izlasci sa kolegama/ frendovima, kad se razuzdane fotografije objavljuju po fejsu...a vi čamite doma udobno ušuškani u svoju fancy kožu...

...ljubazni, društveni i šarmantni ništ od transformersa u zavidnog energetskog "Otelo" vampira...

...svi su urbano fancy pucaju od samopouzdanja i sigurnosti...yeah...i felna vam je fancy...baš vas briga jer ste fancy...:pusi2:
Connaisseur Karlin

#81 Re: Ljubomora

Post by Connaisseur Karlin »

Bodkin wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
prog321 wrote:Ako ona šalje signale svakom kuronji u klubu samo budala bi stao u njenu odbranu.
Alfa mejl my ass.
Još popiješ batina zbog takvih rospija :-D
aha,a vi nikad ne prilazite,ako zena ne salje signale :D
Ma lupa lik. Vani u klubovima ulijecu likovi bez pardona. Kakvi signali
eh to Bodkin :thumbup: to je tako uobicajeno,a na Balkanu su izgleda lovci,ako im zensko prvo posalje pogled sa osmijehom :D

cak i na psolu,s klijentima,ako su imprionirani ljubaznoscu,pozoovu te na izlazak nakon posla,bez prethodne potrebe da te pita o trenutnom statusu :D :lol:
prog321

#82 Re: Ljubomora

Post by prog321 »

Ovog laznog Bosanca sam stavio na blok pa necu dublje komentarisati ovakve nonsense teze.
U klubovima ima svega i svacega ali se vecina vodi kodom ponude i potraznje. Zena se ponudi pogledom, dodirom ,osmijehom, i onda kreces u akciju. :-D
Connaisseur Karlin

#83 Re: Ljubomora

prog321 wrote:Ovog laznog Bosanca sam stavio na blok pa necu dublje komentarisati ovakve nonsense teze.
U klubovima ima svega i svacega ali se vecina vodi kodom ponude i potraznje. Zena se ponudi pogledom, dodirom ,osmijehom, i onda kreces u akciju. :-D
a,znaci,vi ne lovtie,prije njenog znaka :D :lol: pa to znaci,da su zene lovci,a vi ulovljeni :D
Edin H.

#84 Re: Ljubomora

Post by Edin H. »

prog321 wrote:Ovog laznog Bosanca sam stavio na blok pa necu dublje komentarisati ovakve nonsense teze.
Pa valjda prvo cekas da ti treba posalje turu. :D

Pa kad popijes, uletis ne bi li se ogrebao za jos jednu. :wink:
Connaisseur Karlin

#85 Re: Ljubomora

Edin H. wrote:
Edin H. sto pijes ljubavi :kiss:
Edin H.

#86 Re: Ljubomora

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
Ma za tebe cu ja i flasu pelinkovca kupiti. :D
Connaisseur Karlin

#87 Re: Ljubomora

Edin H. wrote:
Edin H. wrote:
Ma za tebe cu ja i flasu pelinkovca kupiti. :D
ooohhh pa ti si pravi dzentlemen :kiss:
Edin H.

#88 Re: Ljubomora

Post by Edin H. »

Sa damama je vazno biti galantan, prosvercujes flasu u restoran, narucis turu i onda samo dosipas. :D
Connaisseur Karlin

#89 Re: Ljubomora

Edin H. wrote:
Sa damama je vazno biti galantan, prosvercujes flasu u restoran, narucis turu i onda samo dosipas. :D
pametno,i kad ulazes u rizik,treba biti vlro pragmatican,bez obzira na kranji rezultat :D :lol:

da te pitam: lovis li prije ili poslije "citanja" pogleda i osmijeha :D ili si prilagodljiv, kako -kad :lol:
Post Reply