Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mojgrad
#26 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Osobe koje bez ikakvog razloga optuzuju druge za takvo nesto (u mojim ocima nesto najgore sto se moze desiti) su u planu prevariti svog partnera ili su to vec uradile i iz istog tog razloga se boje da tebi takvo sto ne bi palo na pamet. Zato svaki razlog trazi da opravda sebe tj. da sebi dokaze kako nije on jedini 'bolesnik' u vasoj vezi nego si i ti..
S takvom osonom ni ne pomisljaj na pomirenje, zaboravi da postoji a upamti tih 5 godina, jer ce ti trebati za ubuduce.. Drugi put pamet u glavu
S takvom osonom ni ne pomisljaj na pomirenje, zaboravi da postoji a upamti tih 5 godina, jer ce ti trebati za ubuduce.. Drugi put pamet u glavu
-
postar
#27 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
saangel21 wrote:Ne znam na kakve cu reakcije naici ovaj put kada je problem u pitanju ali mislim da sam ovaj put ja bez ikakve dvojbe u pravu. No htjela bih da cujem i druge ljude po pitanju ovog svog problema.
Radi se o tome da sam do juce bila 5 godina u vezi. I sta se desilo? Ljudi vjerovali ili ne on me optuzio da imam nesto sa svojim rodjakomOd tetke sin, nas dvoje smo od dvije sestre djeca, to je rod da ne moze biti bliznji. Kod srba se to zove brat od tetke.
A kako je dosao do tog zakljucka? Evo ovako! Moji roditelji nisu trenutno kuci i ja sam sa bratom i snahom sama. I tako je on prije cetiri dana dosao kod mene pred vece i mi smo sjedili, oko pola devet je nazvao taj moj rodjak i pitao ima li bujruma rodice. Reko ima i on je dosao. Brat i snaha su usli u svoju kucu a mi u moju i sjedili. Sasvim normalna prica, zezancija, itd. Da bi on poslije te veceri mene poceo da izbjegava![]()
I jucer mi dodje sa pricom i pitanjima tipa:
- A ono ti je rodjak, je li?
- A kako je on tebi rodjak?
- Znas li ti kako se dogadjaju incesti?![]()
![]()
- A je li normalno da ti rodjak dolazi kada si sama?
- A je li normalno da ti rodjak dolazi u ono doba?
- A mogla si se gola skinuti, s obzirom da si bila obucena krajnje neprikladno!
On zna da je on meni rodjak i zna i po kojoj liniji i koliko blizak. Ne vidim nista lose u tome da mi rodjak dodje pa nije mi dosao stranac. I sto se oblacenja tice ja sam bila u helankama i majici malte ne uzvrat. I prije sam tako obucena bila. Pa u svojoj sam kuci a nisam gola.
Uglavnom meni je prekipilo i jaaaaaaaako ali bas jaaaaako me zabolilo i ja sam samo rekla sljedece:" Da se ti ne bi zamarao i trazio meni dlaku u jajetu, vidim ja kuda ovo vodi. Hoces kraj, evo ti kraj i sada je definitivno gotovo." Kaze on meni, je li tako. Reko, jeste tako je!
Dakle je li i vi mislite da je on meni samo trazio dlaku u jajetu da me ostavi ili je ovo vid neke bolesne ljubomore.
P.S.:Jedino sto mogu reci da do sada nije imao ovakav tip ispada i inace nije pretjerano pokazivao ljubomoru. Ja jesam ljubomorna ali tako nesto mi nikada ne bi palo na pamet, zaista. Mislim rodbina je to
Hebi ga ma nesto tu ima mozda on ima veliki instikt za to znate onu izreku (rodjak rodicu u malu sobicu)
-
sapati srca
#28 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
saangel21 wrote:Ne znam na kakve cu reakcije naici ovaj put kada je problem u pitanju ali mislim da sam ovaj put ja bez ikakve dvojbe u pravu. No htjela bih da cujem i druge ljude po pitanju ovog svog problema.
Radi se o tome da sam do juce bila 5 godina u vezi. I sta se desilo? Ljudi vjerovali ili ne on me optuzio da imam nesto sa svojim rodjakomOd tetke sin, nas dvoje smo od dvije sestre djeca, to je rod da ne moze biti bliznji. Kod srba se to zove brat od tetke.
A kako je dosao do tog zakljucka? Evo ovako! Moji roditelji nisu trenutno kuci i ja sam sa bratom i snahom sama. I tako je on prije cetiri dana dosao kod mene pred vece i mi smo sjedili, oko pola devet je nazvao taj moj rodjak i pitao ima li bujruma rodice. Reko ima i on je dosao. Brat i snaha su usli u svoju kucu a mi u moju i sjedili. Sasvim normalna prica, zezancija, itd. Da bi on poslije te veceri mene poceo da izbjegava![]()
![]()
On zna da je on meni rodjak i zna i po kojoj liniji i koliko blizak. Ne vidim nista lose u tome da mi rodjak dodje pa nije mi dosao stranac. I sto se oblacenja tice ja sam bila u helankama i majici malte ne uzvrat. I prije sam tako obucena bila. Pa u svojoj sam kuci a nisam gola.
Uglavnom meni je prekipilo i jaaaaaaaako ali bas jaaaaako me zabolilo i ja sam samo rekla sljedece:" Da se ti ne bi zamarao i trazio meni dlaku u jajetu, vidim ja kuda ovo vodi. Hoces kraj, evo ti kraj i sada je definitivno gotovo." Kaze on meni, je li tako. Reko, jeste tako je!
Dakle je li i vi mislite da je on meni samo trazio dlaku u jajetu da me ostavi ili je ovo vid neke bolesne ljubomore.
P.S.:Jedino sto mogu reci da do sada nije imao ovakav tip ispada i inace nije pretjerano pokazivao ljubomoru. Ja jesam ljubomorna ali tako nesto mi nikada ne bi palo na pamet, zaista. Mislim rodbina je to
Jednostavno je, trazio i nasao razlog da ode od tebe...Da je ljubomoran vas dvoje bi i dalje bili zajedno...
- Loulou
#29 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Neću ništa reći u vezi s temom, samo da me je ovaj odogovr oduševio. Ljudi su skloni "zauzeti nečiju stranu", polarizirano, crno-bijelo promatrati stvari... A stvaran život je daleko od toga...planamac wrote:'Dobro' je što ti se sve ovo desilo. Sad (bi tebalo da) znaš da više nikad ni za koga život ne treba da daš (nemaš pravo, na prvom mjestu, prema svom ne/rođenom djetetu...), a i svojim porocima, impulsivnosti i 'okrutnosti' bi trebala posvetiti više pažnje jer sad 'drugim očima' i njih vidiš.saangel21 wrote:Ma valjda ti bude vise krivo kada si fer prema nekome, kada ga volis, kada si spreman zivot za tu osobu da das a ona ti tako uzvrati. A to da mi nema sta reci to stoji, osim svojih nebuloznih razloga i izjava on nema nista sto bi mogao da upotrijebi protiv mene i kaze eh vala ti si takva i takva. Moja najveca mana je sto sam impulivna i okrutno iskrena a moj najveci porok je bio on.
Nego eto covjeka ovakve stvari izbace iz cipela, pa zeli da to s nekim podijeli pa makar i na forumu.
Nečiji razlozi nikada (toj osobi) nisu nebulozni, a ovisno o tome koliko tu osobu zaista volimo i koliko želimo/možemo biti fer prema njoj toliko ćemo truda, vremena, volje, razumijevanja... uložiti u pokušaj spoznaje gdje je stvarni uzrok nesporazuma/problema.
On, naravno, može biti svakovrstan. Npr. možda je frajer bolesno ljubomoran (fiziološki spriječen da kontrolira nagon za posjedovanjem, neki to kažu 'ima slabe živce', a neki 'voli te pravo' - jes' ahaaa). Možda ima neku traumu koja je 'isplivala na površinu' prilikom pomenutog događaja i koja se manifestovala onako kako si opisala. Može biti da je on nekad nešto slično poželio/imao sa nekim iz svog srodstva... i tako još hiljadu 'možda' od kojih ono 'možda' koje jeste vjerovatno nećeš nikad saznati (razgovarala ili ne s njim o tome) jer ni on sam „to“ - hipotetički 'problem' o kom raspravljamo - ne mora pre/pozna(va)ti. Što će reći da je neophodno stručno dijagnosticiranje i sve pripadajuće aktivnosti na otklanjanju uzroka i posljedica nečega takvog, a to 'na ovom vaktu' nikome 'normalnom' ne pada na pamet, tj., nažalost, svi se ponašaju u skladu sa samo/nametnutim poremećenim prioritetima u kojima je sve i svašta bitnije od mentalnog higijene i zdravlja (gdje'š razgovarati s psihologom ili psihijatrom, molim te - pa niko ovdje nije lud; pa i nije 'niko' nego skoro svi, a oni koji nisu uglavnom su zbunjeni (kao npr. ti u ovoj situaciji), a poznat je odnos ludih i zbunjenih, odnosno, ko tu koga jebe!).
Elem, odgovor namože biti i ovakav; Dlaku u jajetu nije sigurno tražio - i nije te ostavio već si ti njega, a da li je 'to' vid bolesne ljubomore ne možemo znati već samo pretpostaviti, no kako je pretpostavka majka svakog zajeba, to je treba, ako je ikako moguće, izbjeći.saangel21 wrote:Dakle je li i vi mislite da je on meni samo trazio dlaku u jajetu da me ostavi ili je ovo vid neke bolesne ljubomore.
P.S.Čuvaj se ovakvih 'okrutnih iskrenosti'!saangel21 wrote: A najgore od svega sto sam mu bila sve vrijeme vjerna.
P.P.S.Voljeti znači razumjeti; ako ga ne možeš razumjeti onda ga ne voliš; ako ga (ne) voliš... šta ti je činiti – svakako ćeš ti odlučiti!saangel21 wrote:Da ga volim, volim ga i ponekad pomislim da je u tome problem.
Nadam se da smo se razumjeli?![]()
Pozdrav i sretno!
Ovaj odgovor je najartikuliraniji (nesretna gradacija) odgovor svima koji smatraju da se ljudi "bez potrebe uvrijede", "pretjerano reagiraju" i sl. Nije naša percepcija stvari jedina istina...
-
saangel21
#30 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
@postar tebi odmah da kazem, lijeci se. Daleko ti kuca od moje
A svima ostalima hvala na odgovoru. Kao sto sam rekla vec u nekom prehodnom postu, razumijem ja da danas svega ima i da covjeku svasta pada na pamet i licno ja sam prilicno ljubomorna, ne znam da li sam rekla da ja ne vjerujem u musko zenska prijateljstva ali nekako za mene je rodbinjska veza svetinja. Ja znam kao i on da mene ni jedan prijatelj nije gledao kao prijateljicu. Ja ne znam u cemu je problem, bila ja u trenerci, u suknji ili u pantalonama nigdje nemam ziva mira. Cak ni u autu prilikom voznje ili na semaforu
I ja osjetim i znam i onda bjezim. Ali isto tako znam da moji rodjaci mene gledaju kao sestru i kada bih ne daj Boze, gluho i daleko bilo nesto i primjetila, ja toj osobi vise ne bi dala pristup i prekinula bih svaki kontakt jer je za mene to bolesno.
Valjda treba da zna koliko ga volim i da je on za mene najljepsi, najzgodniji i najpametniji... i sve naj. A kada je to u pitanju ispao je najveci kreten.
Elem, culi smo se, nismo jos pricali ali nadam se da hocemo. Meni nije stalo njega izbrisati iz zivota tek tako, ali mi je prekid u onom momentu bio najbolje rjesenje. Da ne bi doslo do rijeci i recenica koje bi kasnije izazvale jos vece probleme.
A svima ostalima hvala na odgovoru. Kao sto sam rekla vec u nekom prehodnom postu, razumijem ja da danas svega ima i da covjeku svasta pada na pamet i licno ja sam prilicno ljubomorna, ne znam da li sam rekla da ja ne vjerujem u musko zenska prijateljstva ali nekako za mene je rodbinjska veza svetinja. Ja znam kao i on da mene ni jedan prijatelj nije gledao kao prijateljicu. Ja ne znam u cemu je problem, bila ja u trenerci, u suknji ili u pantalonama nigdje nemam ziva mira. Cak ni u autu prilikom voznje ili na semaforu
Valjda treba da zna koliko ga volim i da je on za mene najljepsi, najzgodniji i najpametniji... i sve naj. A kada je to u pitanju ispao je najveci kreten.
Elem, culi smo se, nismo jos pricali ali nadam se da hocemo. Meni nije stalo njega izbrisati iz zivota tek tako, ali mi je prekid u onom momentu bio najbolje rjesenje. Da ne bi doslo do rijeci i recenica koje bi kasnije izazvale jos vece probleme.
-
d2
#31 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
svega ima u zivotu, neki ljudi su se opekli pa su preko svake mjere ljubomorni, misle da je prevara uvijek tu iza coska i samo vreba kada ce da odvuce voljenog/voljenu
iz iskustva znam da se ljubomora moze pobijediti time sto ces zasluziti i odrzati necije povjerenje, ipak, ako nakon nekog perioda pretjerana ljubomora ne prestane onda mislim da nesto tu nije ok. ljubomore po meni uvijek ima malo jer da nema ljubavi ne bi bilo ni ljubomore, moras biti malo ljubomoran ako ti je do nekoga stalo ...
meni se cini iz tvojih postova da ti jako dobro razmisljas i da si i sama sposobna bez ovog foruma da nadjes pravi put
sretno !
iz iskustva znam da se ljubomora moze pobijediti time sto ces zasluziti i odrzati necije povjerenje, ipak, ako nakon nekog perioda pretjerana ljubomora ne prestane onda mislim da nesto tu nije ok. ljubomore po meni uvijek ima malo jer da nema ljubavi ne bi bilo ni ljubomore, moras biti malo ljubomoran ako ti je do nekoga stalo ...
meni se cini iz tvojih postova da ti jako dobro razmisljas i da si i sama sposobna bez ovog foruma da nadjes pravi put
sretno !
- sadmire
#32 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Ja sam uvijek mislio da je sedma godina kritična za opstanak veze!
Al eto, ovima palo na pamet da poslije pet traže izgovore za prekid, šta ćeš, brži život, kraći rokovi!
Mogu mislit kako se sad kaju zbog svega, al im ponos ne dozvoljava da se jave svojim "bivšim"!
Al eto, ovima palo na pamet da poslije pet traže izgovore za prekid, šta ćeš, brži život, kraći rokovi!
Mogu mislit kako se sad kaju zbog svega, al im ponos ne dozvoljava da se jave svojim "bivšim"!
- findsivro
#33 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
E ovako to je vrlo osjetljiva tema. Svijet u kojem danas zivimo je nenormalan. Desavaju se sranja u vezi. Iskreno receno, ne razumijem tvog momka, mislim ako je znao da je tvoj rodjak, ne bi trebao to raditi. Drugo,kazes u vezi ste 5 godina - to nije malo vremena, znaci ima neka dublja osjecanja prema tebi. Da je htio raskinuti, nasao bi sto drugih razloga. Trece, nemoj da se ti pecis sada nesto, i nemoj da mu sada nabijas nesto na nos. Ti si zena, a tvoj rodjak je muskarac. Ne opravdavam tvog momka, ali da mu nije stalo do tebe, ne bi ti nista rekao. Pitanje je, kako se ti oblacis kada ti rodjak dodje? Ako se ti golisavo oblacis, onda ti meni nisi uredu. Za vezu je potrebno dvoje - kada se veza sjebe, za to su kriva oba partnera. Moj savjet je da se pomiris sa njim.saangel21 wrote:Ne znam na kakve cu reakcije naici ovaj put kada je problem u pitanju ali mislim da sam ovaj put ja bez ikakve dvojbe u pravu. No htjela bih da cujem i druge ljude po pitanju ovog svog problema.
![]()
-
saangel21
#34 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Evo ti gore odgovora kako sam bila obucena. Na kraju krajeva, nista drugacije nego inace. Zato mi je bio cudan sto je tako reagovao. Nego valjda vise nije znao sta da lupa pa i to izmedju ostalogfindsivro wrote:saangel21 wrote:... I sto se oblacenja tice ja sam bila u helankama i majici malte ne uzvrat. I prije sam tako obucena bila. Pa u svojoj sam kuci a nisam gola.
Pitanje je, kako se ti oblacis kada ti rodjak dodje? Ako se ti golisavo oblacis, onda ti meni nisi uredu. Za vezu je potrebno dvoje - kada se veza sjebe, za to su kriva oba partnera. Moj savjet je da se pomiris sa njim.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#35 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
E vidis grijesis i to debelo....findsivro wrote:E ovako to je vrlo osjetljiva tema. Svijet u kojem danas zivimo je nenormalan. Desavaju se sranja u vezi. Iskreno receno, ne razumijem tvog momka, mislim ako je znao da je tvoj rodjak, ne bi trebao to raditi. Drugo,kazes u vezi ste 5 godina - to nije malo vremena, znaci ima neka dublja osjecanja prema tebi. Da je htio raskinuti, nasao bi sto drugih razloga. Trece, nemoj da se ti pecis sada nesto, i nemoj da mu sada nabijas nesto na nos. Ti si zena, a tvoj rodjak je muskarac. Ne opravdavam tvog momka, ali da mu nije stalo do tebe, ne bi ti nista rekao. Pitanje je, kako se ti oblacis kada ti rodjak dodje? Ako se ti golisavo oblacis, onda ti meni nisi uredu. Za vezu je potrebno dvoje - kada se veza sjebe, za to su kriva oba partnera. Moj savjet je da se pomiris sa njim.
Njemu da je stalo do nje i da je fakat voli, ne bi smetalo to sto je njoj dosao rodjak na kafu. Drugo, po tvojoj logici bi njen sad vec bivsi dragi trebao dati otkaz s posla, jer sigurno ima makar jedno zensko koje radi s njim, i moze se zalomiti da nekad ona obuce majicu sa dekolteom i eto ti belaja.
Trece, ako je tebi i ovom njenom ex normalna ideja da neko ima bilo kakvu vrstu veze sa prvim rodjakom, onda vas treba poslati negdje na ispitivanje i promatranje.
Cetvrto, nije problem sto on radi tamo gdje garant ima zena, problem je sto je njoj dosao rodjak????? Osjecam se kao u kamenom dobu.
Peto, saagnel, budi sretna, tebi je u toj vezi problem bio RODJAK. Meni je u prosloj vezi nakon 2 godine problem bio to sto sam u 2 popodne sjedila u jednoj basti sa rodjenom sestrom (koja je avion btw) i sto "ona tako dotjerana privlaci paznju, pa ce se neko zagledati i u tebe i onda drama". Bjezi od toga saangel bjezi sto te noge dalje nose.
- Meshtar
#36 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Gdje vi nađete sve te bolesnike da mi je samo znati?
Ima li neki oglas, konkurs, šta li?
Što je najgore zabavljaju se s njima nekoliko godina.
Jedna ne smije biti s rođakom, druga s beton sestrom....spojite rođaka i beton sestru
Jedna ne smije biti s rođakom, druga s beton sestrom....spojite rođaka i beton sestru
-
postar
#37 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
saangel21 wrote:@postar tebi odmah da kazem, lijeci se. Daleko ti kuca od moje![]()
A svima ostalima hvala na odgovoru. Kao sto sam rekla vec u nekom prehodnom postu, razumijem ja da danas svega ima i da covjeku svasta pada na pamet i licno ja sam prilicno ljubomorna, ne znam da li sam rekla da ja ne vjerujem u musko zenska prijateljstva ali nekako za mene je rodbinjska veza svetinja. Ja znam kao i on da mene ni jedan prijatelj nije gledao kao prijateljicu. Ja ne znam u cemu je problem, bila ja u trenerci, u suknji ili u pantalonama nigdje nemam ziva mira. Cak ni u autu prilikom voznje ili na semaforu![]()
![]()
![]()
I ja osjetim i znam i onda bjezim. Ali isto tako znam da moji rodjaci mene gledaju kao sestru i kada bih ne daj Boze, gluho i daleko bilo nesto i primjetila, ja toj osobi vise ne bi dala pristup i prekinula bih svaki kontakt jer je za mene to bolesno.
Ma jebi se ti mala trazila si komentari jel tako ili ne ti bi izgleda da se jebes a da ti neudje lijeci se ti ,ti kad si postavila pitanje ovdje na forumu morala si se pomiriti s tim da ce biti svakakvih komentara .Drugo da si imalo pametna a izgleda da nisi nebih svasta ni pitala ovdje na forumu jer ima nas svakakvih znas (mada sam ja jedan od najgorih gledajuci po tebi)ali nema veze sta ko o kome misli i sta ko o meni misli jebe me se ja nemam dlake na jeziku nizakoga.Trece nekaze se dzaba cuko nece dok kuja ne zavrti repom pa mozda si i ti tako zavrtila pred svoim rodjom pa hebi ga rodjo bih malo svoju rodju e ovo sam namjerno napisao zato sta god napisem bilo pozitivno ili ne za tebe sam nenormalan pa rekoh kad vec tako mislis pa da i napisem heehehe.Nego ti malo se saberi zenska glavo pa ohladi svoju tu vrucu glavicu pa porazgovaraj malo s tim tvojim momkom i dokazi mu da netreba da bude ljubomoran jer ako je sto ti kazes za tebe familija svetinja pa i dokazi mu to ba ,ja znam da ja nebih ni u komsiluk barco a ne u familiju .E to ti je od mane odgovor da znas a kuca n am je naravno daleko jedno od drugog i na kraju jos jedna stara izreka starina je govorila ze zensko ovako duga kosa a kratka pamet pa ti sad kontaj koliko hoces .
- findsivro
#38 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
[mIRCerka] Vidim zastupas tezu da su muskarci krivi za svako zlo na ovom svjetu. Pa izvoli, kupi sebi dildo, alo malo veci, pa eto neces imat problema.mIRCerka wrote:E vidis grijesis i to debelo....findsivro wrote:E ovako to je vrlo osjetljiva tema. Svijet u kojem danas zivimo je nenormalan. Desavaju se sranja u vezi. Iskreno receno, ne razumijem tvog momka, mislim ako je znao da je tvoj rodjak, ne bi trebao to raditi. Drugo,kazes u vezi ste 5 godina - to nije malo vremena, znaci ima neka dublja osjecanja prema tebi. Da je htio raskinuti, nasao bi sto drugih razloga. Trece, nemoj da se ti pecis sada nesto, i nemoj da mu sada nabijas nesto na nos. Ti si zena, a tvoj rodjak je muskarac. Ne opravdavam tvog momka, ali da mu nije stalo do tebe, ne bi ti nista rekao. Pitanje je, kako se ti oblacis kada ti rodjak dodje? Ako se ti golisavo oblacis, onda ti meni nisi uredu. Za vezu je potrebno dvoje - kada se veza sjebe, za to su kriva oba partnera. Moj savjet je da se pomiris sa njim.
Njemu da je stalo do nje i da je fakat voli, ne bi smetalo to sto je njoj dosao rodjak na kafu. Drugo, po tvojoj logici bi njen sad vec bivsi dragi trebao dati otkaz s posla, jer sigurno ima makar jedno zensko koje radi s njim, i moze se zalomiti da nekad ona obuce majicu sa dekolteom i eto ti belaja.
Trece, ako je tebi i ovom njenom ex normalna ideja da neko ima bilo kakvu vrstu veze sa prvim rodjakom, onda vas treba poslati negdje na ispitivanje i promatranje.
Cetvrto, nije problem sto on radi tamo gdje garant ima zena, problem je sto je njoj dosao rodjak????? Osjecam se kao u kamenom dobu.
Peto, saagnel, budi sretna, tebi je u toj vezi problem bio RODJAK. Meni je u prosloj vezi nakon 2 godine problem bio to sto sam u 2 popodne sjedila u jednoj basti sa rodjenom sestrom (koja je avion btw) i sto "ona tako dotjerana privlaci paznju, pa ce se neko zagledati i u tebe i onda drama". Bjezi od toga saangel bjezi sto te noge dalje nose.
-
saangel21
#39 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Pacijentu, obidji me. Ne znam samo sta sam ja to lose pitala. Ali tako to biva kada se rodi neuspjeli abortus. A posto te jos niko nije upozorio znaci da i ja tebi smijem reci *EBI SE TI, KRETENU BOLESNI!!!postar wrote:saangel21 wrote:@postar tebi odmah da kazem, lijeci se. Daleko ti kuca od moje![]()
A svima ostalima hvala na odgovoru. Kao sto sam rekla vec u nekom prehodnom postu, razumijem ja da danas svega ima i da covjeku svasta pada na pamet i licno ja sam prilicno ljubomorna, ne znam da li sam rekla da ja ne vjerujem u musko zenska prijateljstva ali nekako za mene je rodbinjska veza svetinja. Ja znam kao i on da mene ni jedan prijatelj nije gledao kao prijateljicu. Ja ne znam u cemu je problem, bila ja u trenerci, u suknji ili u pantalonama nigdje nemam ziva mira. Cak ni u autu prilikom voznje ili na semaforu![]()
![]()
![]()
Ma jebi se ti mala trazila si komentari jel tako ili ne ti bi izgleda da se jebes a da ti neudje lijeci se ti ,ti kad si postavila pitanje ovdje na forumu morala si se pomiriti s tim da ce biti svakakvih komentara .Drugo da si imalo pametna a izgleda da nisi nebih svasta ni pitala ovdje na forumu jer ima nas svakakvih znas (mada sam ja jedan od najgorih gledajuci po tebi)ali nema veze sta ko o kome misli i sta ko o meni misli jebe me se ja nemam dlake na jeziku nizakoga.Trece nekaze se dzaba cuko nece dok kuja ne zavrti repom pa mozda si i ti tako zavrtila pred svoim rodjom pa hebi ga rodjo bih malo svoju rodju e ovo sam namjerno napisao zato sta god napisem bilo pozitivno ili ne za tebe sam nenormalan pa rekoh kad vec tako mislis pa da i napisem heehehe.Nego ti malo se saberi zenska glavo pa ohladi svoju tu vrucu glavicu pa porazgovaraj malo s tim tvojim momkom i dokazi mu da netreba da bude ljubomoran jer ako je sto ti kazes za tebe familija svetinja pa i dokazi mu to ba ,ja znam da ja nebih ni u komsiluk barco a ne u familiju .E to ti je od mane odgovor da znas a kuca n am je naravno daleko jedno od drugog i na kraju jos jedna stara izreka starina je govorila ze zensko ovako duga kosa a kratka pamet pa ti sad kontaj koliko hoces .
I hajd' sad cao. Idi nadji sebi sta da povalis, samo gledaj da ne nabasas na rodicu. Moronu glupi.
-
*mima*
#40 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
saangel21 wrote:
Pacijentu, obidji me. Ne znam samo sta sam ja to lose pitala. Ali tako to biva kada se rodi neuspjeli abortus. A posto te jos niko nije upozorio znaci da i ja tebi smijem reci *EBI SE TI, KRETENU BOLESNI!!!
I hajd' sad cao. Idi nadji sebi sta da povalis, samo gledaj da ne nabasas na rodicu. Moronu glupi.
Ne dozvoli sebi da pucas radi ovakvih komentara.
- fantom slobode
#41 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Tako je , mima@!mima wrote:saangel21 wrote:
Pacijentu, obidji me. Ne znam samo sta sam ja to lose pitala. Ali tako to biva kada se rodi neuspjeli abortus. A posto te jos niko nije upozorio znaci da i ja tebi smijem reci *EBI SE TI, KRETENU BOLESNI!!!
Ne dozvoli sebi da pucas radi ovakvih komentara.
- Meshtar
#42 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Ja bih samo da skrenem pažnju da se ne može roditi abortus, a pogotovo ne neuspjeli.saangel21 wrote:Pacijentu, obidji me. Ne znam samo sta sam ja to lose pitala. Ali tako to biva kada se rodi neuspjeli abortus. A posto te jos niko nije upozorio znaci da i ja tebi smijem reci *EBI SE TI, KRETENU BOLESNI!!!postar wrote:saangel21 wrote:@postar tebi odmah da kazem, lijeci se. Daleko ti kuca od moje![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#43 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Vidim ti zastupash tezu da su zene krive za sve. Blago tebi i zenama oko tebe.findsivro wrote: Vidim zastupas tezu da su muskarci krivi za svako zlo na ovom svjetu. Pa izvoli, kupi sebi dildo, alo malo veci, pa eto neces imat problema.
postar, tvoj komentar ne vrijedi komentarisati.
FUJ.
-
mIRCerka
#44 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Ja sam tog svog tadasnjeg debila nasla na svom fakultetu.Meshtar wrote:Gdje vi nađete sve te bolesnike da mi je samo znati?
- Meshtar
#45 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
mIRCerka wrote:Ja sam tog svog tadasnjeg debila nasla na svom fakultetu.Meshtar wrote:Gdje vi nađete sve te bolesnike da mi je samo znati?
Vidite da fakultet škodi narodnim masama. Uzgoj debila
-
mIRCerka
#46 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
da mi je tad ova pamet bila, ne bi nikad fax upisivala...Meshtar wrote:Vidite da fakultet škodi narodnim masama. Uzgoj debila
- Meshtar
#47 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Ma hajde...bilo prošlo...nego kako je beton sestra, da je spojimo s rođakommIRCerka wrote:da mi je tad ova pamet bila, ne bi nikad fax upisivala...Meshtar wrote:Vidite da fakultet škodi narodnim masama. Uzgoj debila
-
mIRCerka
#48 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
Sestra je ko MB30, sretna u zivotuMeshtar wrote:Ma hajde...bilo prošlo...nego kako je beton sestra, da je spojimo s rođakommIRCerka wrote:da mi je tad ova pamet bila, ne bi nikad fax upisivala...Meshtar wrote:Vidite da fakultet škodi narodnim masama. Uzgoj debila
Bolje rodjaka ponudit ovom postaru da mu zube proseta radi ovakvih prostakluka.
- anais_nin
#49 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
@postar, na ovom forumu se tako ne obraca sagovornicima! ni psovanje ni vrijedjanje nisu validan nacin komunikacije...saangel21 wrote:Pacijentu, obidji me. Ne znam samo sta sam ja to lose pitala. Ali tako to biva kada se rodi neuspjeli abortus. A posto te jos niko nije upozorio znaci da i ja tebi smijem reci *EBI SE TI, KRETENU BOLESNI!!!postar wrote:saangel21 wrote:@postar tebi odmah da kazem, lijeci se. Daleko ti kuca od moje![]()
![]()
![]()
@saangel21, isto vrijedi i za tebe! na ovom forumu postoji dovoljno moderatora i administratora, a postoji i opcijanja slanja PPa istima....i ne, ne smijes mu to reci...barem ne ovde....
- anais_nin
#50 Re: Ljubomora ili samo razlog da raskine???
findsivro wrote:[mIRCerka] Vidim zastupas tezu da su muskarci krivi za svako zlo na ovom svjetu. Pa izvoli, kupi sebi dildo, alo malo veci, pa eto neces imat problema.mIRCerka wrote:E vidis grijesis i to debelo....findsivro wrote:E ovako to je vrlo osjetljiva tema. Svijet u kojem danas zivimo je nenormalan. Desavaju se sranja u vezi. Iskreno receno, ne razumijem tvog momka, mislim ako je znao da je tvoj rodjak, ne bi trebao to raditi. Drugo,kazes u vezi ste 5 godina - to nije malo vremena, znaci ima neka dublja osjecanja prema tebi. Da je htio raskinuti, nasao bi sto drugih razloga. Trece, nemoj da se ti pecis sada nesto, i nemoj da mu sada nabijas nesto na nos. Ti si zena, a tvoj rodjak je muskarac. Ne opravdavam tvog momka, ali da mu nije stalo do tebe, ne bi ti nista rekao. Pitanje je, kako se ti oblacis kada ti rodjak dodje? Ako se ti golisavo oblacis, onda ti meni nisi uredu. Za vezu je potrebno dvoje - kada se veza sjebe, za to su kriva oba partnera. Moj savjet je da se pomiris sa njim.
@findsivro, a ti izgleda upucujes molbu da se odmoris od foruma na par dana....bice uslisena....bice