Radi se o tome da sam do juce bila 5 godina u vezi. I sta se desilo? Ljudi vjerovali ili ne on me optuzio da imam nesto sa svojim rodjakom
A kako je dosao do tog zakljucka? Evo ovako! Moji roditelji nisu trenutno kuci i ja sam sa bratom i snahom sama. I tako je on prije cetiri dana dosao kod mene pred vece i mi smo sjedili, oko pola devet je nazvao taj moj rodjak i pitao ima li bujruma rodice. Reko ima i on je dosao. Brat i snaha su usli u svoju kucu a mi u moju i sjedili. Sasvim normalna prica, zezancija, itd. Da bi on poslije te veceri mene poceo da izbjegava
- A ono ti je rodjak, je li?
- A kako je on tebi rodjak?
- Znas li ti kako se dogadjaju incesti?
- A je li normalno da ti rodjak dolazi kada si sama?
- A je li normalno da ti rodjak dolazi u ono doba?
- A mogla si se gola skinuti, s obzirom da si bila obucena krajnje neprikladno!
On zna da je on meni rodjak i zna i po kojoj liniji i koliko blizak. Ne vidim nista lose u tome da mi rodjak dodje pa nije mi dosao stranac. I sto se oblacenja tice ja sam bila u helankama i majici malte ne uzvrat. I prije sam tako obucena bila. Pa u svojoj sam kuci a nisam gola.
Uglavnom meni je prekipilo i jaaaaaaaako ali bas jaaaaako me zabolilo i ja sam samo rekla sljedece:" Da se ti ne bi zamarao i trazio meni dlaku u jajetu, vidim ja kuda ovo vodi. Hoces kraj, evo ti kraj i sada je definitivno gotovo." Kaze on meni, je li tako. Reko, jeste tako je!
Dakle je li i vi mislite da je on meni samo trazio dlaku u jajetu da me ostavi ili je ovo vid neke bolesne ljubomore.
P.S.:Jedino sto mogu reci da do sada nije imao ovakav tip ispada i inace nije pretjerano pokazivao ljubomoru. Ja jesam ljubomorna ali tako nesto mi nikada ne bi palo na pamet, zaista. Mislim rodbina je to