jeste li to dozivjeli i kako ste se nosili s tim..
ovako,ja sam osoba koja vjeruje u tri stvari bez kojih ljubav ne moze opstati a to su povjerenje,razumjevanje,postivanje,i to se u mojoj vezi s moje strane podrazumjeva.eh,problem je decko s kojim sam bila,koji me svako malo nekim postupkom ili izjavama shokirao..npr. pratio mi svaki moj korak,sumnjao u sve,od nicega pravio problem,dramatizirao,optuzivao,(a ja da ni nemam pojma o cemu on prica)zatim mi je "provaljivao" u moj mail,redovno gledao u moj mob,dok ja zaista nista ne krijem,niti imam sto kriti,niti radim ista lose iza njegovih ledja.on cak nije imao ni mrvice bilo kakvog razloga da bi sumnjao u moju vjernost.izludio me covjek.osjecala sam se kao janje u ocima vuka.nisam mogla vise opusteno niti pricati sa njim,jer mi svaku rijec studirao i trazio dlaku u jajetu.kad bi me nazovao,prvo sto kaze je,kao iz topa:GDJE SI?! ne daj boze da sam u stresu,da trcim na tramvaj,radim,ne mogu se javit,il ne cujem mob,naljuti se i svadja cijeli dan.zasto se ja njemu ne javim?kad bi mu lijepo rekla zasto,on bi se posprdno nasmijao,kao ismijava,ne vjeruje mi.pocela sam se vec bojati da me mozda nije nazvao a ja nisam cula.uzas. i mislim se,sto ce meni taj stres.ostavila sam ga.