LJUBITELJI MOTOCROSS

Podforum za motocikliste...
Post Reply
Bigtaurus

#1 LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by Bigtaurus »

Zdravo,

Malo sam surfao netom al nisam mogao naletiti na neki Sarajevski ili BiH MOTOCROSS klub pa sam onda dasao na forum da postavim jednu temu.Ako ovoj temi nije mjesto ovdje zamolio bih administratora neka je premjesti u temu gdje treba da stoji i da me obavjesti o tome.Naime radi se o tome da sam htio da otvorim temu gdje se mogu voditi diskusije sto se tice motocross-a u BiH da okupimo raju da se druzimo i da vidimo dali ima ijedna motocross staza u BiH gdje se moze voziti motocross odnosno gdje se moze okupljiti ljubitelji motocross-a da se drzue i vjezbaju svoja nova iskustva i tako te stvari.Interesuje me dali i koliko ima ljubitelja ovog sporta i dali su zaiteresovan da se pokrene neka incjativa za pravljenje neke motocross staze u Sarajevu na nekoj lokaciji?

Pozdrav svima,
njokia

#2 Re: LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by njokia »

pozdrav,

ja vozim motocross i to mi je najdrazi hobby. ima staza u G. Vakufu kod Bugojna. upravo trazim novog crossera i morat cu ga uvesti iz njemacke. svoju pilu yamaha yz 250 god. 1996 sam prodao u sarajevo momku koji pocinje sa hobbyem motocrossa. javite se ovo je moja stranica http://www.studentski-oglasnik.ba
Dori

#3 Re: LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by Dori »

Zar nije bilo nesto u Kresevu i Kaknju?
njokia

#4 Re: LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by njokia »

da, imas u kresevu, kaknju, vitez, gvakuf/uskoplje, i uskoro u bugojnu na rostovu. mada ja vise volim enduro po vlasicu, vranici, zec planina...ima dobri terena pogledaj na youtube enduro bosnien dmax, nisam iso nikad sa austriancima jer imam svoju ekipu u bugojnu. :bih:
mennoo

#5 Re: LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by mennoo »

Prosle godine tj 2009 vozeno je prvenstvo bih i motocrossu a i ove godine postavljen je kalendar trka na stranicu http://www.emkgas.com.ba
njokia

#6 Re: LJUBITELJI MOTOCROSS

Post by njokia »

Postovani Ljubitelji Motocrossa i Endura, ovim putem zelim sve da vas pozdravim u ime Motocross Cluba Bugojno, i da vas obavijestim o utrci otvorenog prvenstva BiH koja ce se odrzati dana 17.07.2011. godine sa pocetkom u 13:00 h
Utrka ce se odrzati na stazi Motocross Cluba Bugojno na Rostovu, uz magistralni put M16. Ocekujemo posjetu mnogih vozaca iz domacih motocross clubova, kao i clanove mnogih clubova iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.
Uz utrku, nudimo vam zabavni program i standove sa hranom i picem. Svi su dobrodosli :-D

Image
Post Reply