ljubi se .. otvorenih očiju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- legionarka
suti...dobro je dok se ne pocne ljubiti zatvorenih usta....
- Saian
zashto se ti osjecash ozbiljno shvachentalijan wrote:zasto se osjecas manje nadaren? poljubcu se svako na svoj nacin prepusti,ne mozes tu mjeriti nadarenost; na osnovu cega ces je mjeriti.Saian wrote:talijan wrote: imas pravo
posjedujes rijetko razvijenu mastu i znas je koristiti. complimenti
ha ja, zatvori ochi i izmashta sebi sta hoce![]()
![]()
mi manje nadareni blejimo
![]()
![]()
potpuno individualno je kako ko dozivljaja i kakav mu se poljubac svidja, no ja vjerujem ono sto sam prije rekao tj. ako je poljubac dobar - nekako automatski se sklope i oci.
no to je samo moje misljenje.
-
talijan
imas pravoSaian wrote:zashto se ti osjecash ozbiljno shvachentalijan wrote:zasto se osjecas manje nadaren? poljubcu se svako na svoj nacin prepusti,ne mozes tu mjeriti nadarenost; na osnovu cega ces je mjeriti.Saian wrote:
ha ja, zatvori ochi i izmashta sebi sta hoce![]()
![]()
mi manje nadareni blejimo
![]()
![]()
potpuno individualno je kako ko dozivljaja i kakav mu se poljubac svidja, no ja vjerujem ono sto sam prije rekao tj. ako je poljubac dobar - nekako automatski se sklope i oci.
no to je samo moje misljenje.
![]()
![]()
vozdra
-
rikardoreis
jes' vidio ti nje, talijantalijan wrote:imas pravolady midnight wrote:jaooooooooooooo talijaaaaaaaaaaaantalijan wrote: zasto kansas?![]()
![]()
pa dokle cemo mi ovako? dok ja ne napravim rjechnik "lady midnigt-talijan?"![]()
![]()
pa zato shto dorothy u "the wizzard of oz" tako jako zheli da bude na sretnom mjestu (tj. kuci, u kanzasu) i na kraju skonta da je dovoljno da zatvori ochi i da to samo jako pozheli, i onda ce biti tamo... naravno, samo ako lupne crvenim cipelicama:):)
posjedujes rijetko razvijenu mastu i znas je koristiti. complimenti
ja vazda mislio da u DDR-u zive nemastoviti ljudi
- Saian
jedan urban myth kazhe, ako pustish taj film i istovremeno slushas "The Wall" kao muzichku podlogu da se kadrovi filma i dionice na albumu savrsheno slazhu. Ja bash ne vjerujem previshe u to zvuchi mi kao neko prenaglasheno acid experience
, ali Irfo sta te sprijechava da probas 
- anais_nin
a i ti svasta ljubisSaian wrote:il ako bi radije da zaboravis na sta lichitalijan wrote:pa valjda se same zatvore, ako je vatren poljubac...![]()
![]()
, zaklopish ochi i viches happy place, happy place
![]()
![]()
P.S. ko kod tebe poslije pegla plahte?
-
Mutimir
#91 Re: ljubi se .. otvorenih očiju
one koje se ljube zatvorenih ociju unose u poljupce sebe...izbjeglica_iz_besmisla wrote:danas dobih jedan od onih prokletih chain letters, ne znam šta mi bi pa pročitah ..
uglavnom, hrpa nakvih kineskih poslovica od kojih jedna ide vako nekako "ne vjeruj nikad onome ko se ne ljubi zatvorenih očiju"..
pomislih koja budalaština i u tom skontam da ja lično znam samo jednu curu koja se tako ljubila .... onu od koje me glava najviše zaboljela![]()
I šta sad, jel i ovo glupa generaliozacija ili ima nešto istine?
tj ljube sa emocijama a ove druge to ne rade...
mislim da je to to... mozda...
- anais_nin
nadji kakvu zeMsku da ga gleda s tobomirfan2 wrote:ej, moram vise odgledat taj vizard ov oz .. kolko samo puta je samo spominjano u filmovima i serijama ..
-
zmijaIzmaj
al' prvo nek' joj skine cipeanais_nin wrote:nadji kakvu zeMsku da ga gleda s tobomirfan2 wrote:ej, moram vise odgledat taj vizard ov oz .. kolko samo puta je samo spominjano u filmovima i serijama ..pa poslije testiraj ovu tezu "zatvorenih/otvorenih ociju"
![]()
zeMske se loze na takve filmove
- anais_nin
za svaki slucajzmijaIzmaj wrote:al' prvo nek' joj skine cipeanais_nin wrote:nadji kakvu zeMsku da ga gleda s tobomirfan2 wrote:ej, moram vise odgledat taj vizard ov oz .. kolko samo puta je samo spominjano u filmovima i serijama ..pa poslije testiraj ovu tezu "zatvorenih/otvorenih ociju"
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
pa dobro, nek' joj jos skine
over the rainbow
s neta

- lady midnight
ma kakvi skidati crvene cipezmijaIzmaj wrote:al' prvo nek' joj skine cipeanais_nin wrote:nadji kakvu zeMsku da ga gleda s tobomirfan2 wrote:ej, moram vise odgledat taj vizard ov oz .. kolko samo puta je samo spominjano u filmovima i serijama ..pa poslije testiraj ovu tezu "zatvorenih/otvorenih ociju"
![]()
![]()
i anais (a indirektno i irfo