ljubavno prijateljstvo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
amarce
#1 ljubavno prijateljstvo
Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno. 
Last edited by amarce on 28/01/2007 00:46, edited 1 time in total.
- HarisKavaz
#6 Re: ljubavno prijateljstvo
amarce wrote:Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno.
vjeruj mi to nije prijateljstvo,,,,,tako sam i ja poceo,,,budemo zajedno kad nam je potrebno i to tako vremenom,,,medjutim, vremenom je dolazila tu i ljubomora kad jedno od nas bude sa nekim drugim,,,da je sve zavrsilo jedom lijepom vezom u kojoj smo trenutno sretni i pravo veseli...
et..
-
peanuth
hairly wrote:Bubni ti nju 5,6 puta.......onako neobavezno
kao sto jaran rece, pusti ti hvatanje.marni ti nju koji puta..sto je sigurno sigurno..
neznam kako one misle bit prijatelji..ma to ne ide..probo sam par puta,uvijek smo negdje zavrsavali jedno na drugom da bi se ja poslije toga iskoristen osjeco.. ali neka su me koristile,bilo mi je super
-
kub lajkan
U boksu se to zove sparing-partner
a u ljubavnom zivotu: "hoce da se j... a da joj ne udje"
a u ljubavnom zivotu: "hoce da se j... a da joj ne udje"
- zlatiborka
lezbejska posla...
ili kurvaluk.....
ili kurvaluk.....
-
_BosanaC
#13 Re: ljubavno prijateljstvo
Haman da mi istu jaranicu imamoamarce wrote:Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno.
A ti joj jos dodjes i bivsi decko
-
black-cat
#15 Re: ljubavno prijateljstvo
HarisKavaz wrote:amarce wrote:Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno.
vjeruj mi to nije prijateljstvo,,,,,tako sam i ja poceo,,,budemo zajedno kad nam je potrebno i to tako vremenom,,,medjutim, vremenom je dolazila tu i ljubomora kad jedno od nas bude sa nekim drugim,,,da je sve zavrsilo jedom lijepom vezom u kojoj smo trenutno sretni i pravo veseli...
et..
- kicky
#16 Re: ljubavno prijateljstvo
Ma nema od toga ništa. Mislim od prijateljstva, čim bi se vi vatali i pucali. Ja imam priajteljicu koja mi je ko sestra, možda čak i više. Ona zna moje tajne, ja njene. Otvoreno (preotvoreno, nekad prelazi granice dobrog ukusa) pričamo o seksu i našim seksualnim iskustvima, ali nikad nam nije palo napamet da se zažvalimo, a kamoli nešto više. Čak smo i pričali o tome i skontali smo da bi to bila neka vrsta incesta.amarce wrote:Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno.
- van Basten
#17 Re: ljubavno prijateljstvo
pa opšte je poznato da na prijateljskim utakmicama i pada najviše golovablack-cat wrote:zvuci kao prijateljska utakmica sa puno golova
- sicky
#18 Re: ljubavno prijateljstvo
auuuHarisKavaz wrote:amarce wrote:Neki mi dan jaranica u razgovoru spomenu ljubavno prijateljstvo.Upitah je a sta ti je to?Pa to ti je amarce kad recimo,kad ja i ti kao jarani onako poljubimo se u usta i isvatamo se al smo opet jarani.Ono znas kao neobavezna veza.Kao kad se pozelimo ljubiti onda to i radimo.Ali smo i dalje dobri jarani kao i prije eto samo sto se zvaljimo i radino i sto je zabranjeno.
et..
- nebojeplavo
Opet tema o "prijateljstvima"
Jest vas krenulo danas
Na danasnjem vremenu, izgleda da se niko vise ne zabavlja, svi se samo "druze"
Jest vas krenulo danas
Na danasnjem vremenu, izgleda da se niko vise ne zabavlja, svi se samo "druze"
- fijubriju
Pa bolje da ti imas nesto sa njom nego neko koga prvi put vidi.amarce wrote:Ovdje se uopste neradi o meni i toj nekoj osobi.Ona je samo onako spomenula taj izraz i objasnila sta znaci.A ovdje sve neki iskusni hebaci na forumu pa poceli pametovati
-
WirelessGirl
Neko može, neko ne može tako. Ja sam jednom pokušala i nije bilo loše na početku, ali sam shvatila da vjerovatno ne bih više mogla to. Nisam ja za toga. Vremenom su se pojavile neke emocije (kod mene, a i kod njega) i ...nije to to. Možda da smo se zadržali na 2-3 puta... 
- fijubriju
Sto opet i nije loseWirelessGirl wrote:Neko može, neko ne može tako. Ja sam jednom pokušala i nije bilo loše na početku, ali sam shvatila da vjerovatno ne bih više mogla to. Nisam ja za toga. Vremenom su se pojavile neke emocije (kod mene, a i kod njega) i ...nije to to. Možda da smo se zadržali na 2-3 puta...
-
WirelessGirl
Nije ako se sve završi lijepo, ali je to mučenje na početku...'hoćeš-nećeš' i tako...Na kraju ne znaš ni da li si u vezi ili nisi...fijubriju wrote: Sto opet i nije lose
- fijubriju
Zna biti mucno.Ponekad i nedefinisano.Ali ima i stvari koje su vrijedile. Mada i danas kad negdje kafu popijemo razne mi budalastinje padnu na pametWirelessGirl wrote:Nije ako se sve završi lijepo, ali je to mučenje na početku...'hoćeš-nećeš' i tako...Na kraju ne znaš ni da li si u vezi ili nisi...fijubriju wrote: Sto opet i nije loseMislim da ne bih opet mogla prolaziti kroz to. Ali to sam ja.