ljubavni trougao
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jos_uvijek_sanjam
#76 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Rasturaju i zene itekako, al ovdje neki poceli da se ogradjuju kako to muskarci ne rade, kofol postuju interna pravila
. Aha..aha.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#77 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
ladyblue18 wrote:Jes eto samo muskarci rasturaju veze i brakove, to zene ni slucajno ne rade, sto slobodne sto udate.
I ovdje valjda jaran sam kriv, ni slucajno zena, ona jadnica naivna...![]()
Valjda jos uvijek vrijedi ona "it takes two to tango" osim ako se sta nije promjenilo.
Nije je pištoljem natjer'o u krevet ( ili auto ).
- Revolucionar ★
#78 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
1. Promovises sebe ( pos'o kuca stan hala )
2.(ex) djevojka tvog prijatelja je zabranjeno voce, to je pravilo bro-tipa, a ti mu nisi jaran ocigledno
3.Samosazaljenje je pedersko
2.(ex) djevojka tvog prijatelja je zabranjeno voce, to je pravilo bro-tipa, a ti mu nisi jaran ocigledno
3.Samosazaljenje je pedersko
- jos_uvijek_sanjam
#79 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
leet wrote:ladyblue18 wrote:Jes eto samo muskarci rasturaju veze i brakove, to zene ni slucajno ne rade, sto slobodne sto udate.
I ovdje valjda jaran sam kriv, ni slucajno zena, ona jadnica naivna...![]()
Valjda jos uvijek vrijedi ona "it takes two to tango" osim ako se sta nije promjenilo.![]()
Nije je pištoljem natjer'o u krevet ( ili auto ).
Nije je natjero, al ovo nije situacija, kad muntas curu od jarana, ili momka od jaranice..ili otmes nekom frajera il curu. Ovdje je rijec da je lik PORODICNI prijatelj, pretpostavljam da zna tog jarana i prije nego se zena pojavila. Znaci, zena od jarana+2 djece i on se nije ni trzn'o nego je povalio. To kakva je ona, ne treba ni komentarisati. Sam cin najbolje govori, ali pokretac teme je zivi dokaz kako ti najblizi jaran moze zabiti nozinu u ledja. I onda mi neko kaze " mi muskarci to ne radimo ". Ma jok nikako..
Al da ne ispadnem kontradiktorna, desilo se..nije odolio, sta sad. Ne treba ga vjesati, niko od nas ne zna u kakvo iskusenje moze pasti. Al da je prijatelj, bogami nije.
- JThomas
#80 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
kristijan bi rekao - hala, pička i šmeker. e to si ti jarane. jebiga.
- moa
#81 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Ti si obicni kloc i da ti nije od jarana zena ona je udata i ima dvoje djece. Nije ni njoj maslo za ramazana ali drug to se ne radi tako. Ako je ona takva kakva jest nisi ti trebao biti zagondzija u tome, ona je se osvetila muzu na najgori nacin...ma gadite mi se i ti i ona.
-
itekako
#82 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
istina, oduvijek postoje i oni koji misle da mogu zivjeti iznad svih zakona i pravila. takvi zavrse kao Hakija iz kultne pjesme "Zenica blues" od Zabranjenog pusenja.jos_uvijek_sanjam wrote:itekako wrote:necu reci da nema slucajeva, ali u Pravilniku o odnosima unutar muskog drustva u clanu 1. stav 1. jasno pise "...Izricito se zabranjuje muntati djevojku svog druga..."jos_uvijek_sanjam wrote:
...Pusti mi se ovih fejk moralista muskih s foruma. Svaki je ako nista do sad bar muntao krisom djevojku od jarana...
Bas ono sto se IZRICITO ZABRANJUJE, covjeka tjera da to radi.
-
radostan dan
#83 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
sa nestrpljenjem očekujem otvaranje teme - ja, moja žena i njen dečko.

- alchak.ba
#84 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
predugo za citat. moze li kako ukratko?
-
(ne)forumas
#85 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
prilika cini lopova... al' hajde bar cete ti i "jaran" imati o cemu pricat' 
- Platformas
#86 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Naguzio jaranu trebualchak.ba wrote:predugo za citat. moze li kako ukratko?
- male_okice
#87 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
bas tako...za postavljaca teme: nekako zar fakat od toliko zena morao si naci nju? Taman da ti se bacala pod noge zar nisi mogao reci NE...plus jos se sad umjesto da povuces od svega toga kanis i nje i njega ti razmisljas sta ces kad te pozovu da im jos odes u kucumoa wrote:Ti si obicni kloc i da ti nije od jarana zena ona je udata i ima dvoje djece. Nije ni njoj maslo za ramazana ali drug to se ne radi tako. Ako je ona takva kakva jest nisi ti trebao biti zagondzija u tome, ona je se osvetila muzu na najgori nacin...ma gadite mi se i ti i ona.
-
radostan dan
#88 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
ona s mužem bilaalchak.ba wrote:predugo za citat. moze li kako ukratko?
ukratko.
- JThomas
- virtual_tour
#90 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Ukratko??alchak.ba wrote:predugo za citat. moze li kako ukratko?
Postavljaca teme, koji je inace rijedak primjerak, kurva je uspjela iskoristiti i sad je on malo povrijedjen, a malo zbunjen. Ocekivao je pravu, istinsku ljubav, od jaranove zene, inace majke dvoje djece. Ona ce se razvesti, ali ce muzu stici reci kako mu je zivot bijedan, kako nista nije postigao, kako mu cak i ljudi koje smatra jaranima nisu jarani, jer da jesu ne bi nju jebavali (zamalo napisah ne bi s njom vodili ljubav, ali nema tu ljubavi).
Ja nesto drugo ne kontam, pored svih kvaliteta koje si naveo, pored silnih stanova i kuce zar ne mozes u ovom gradu koji je pun prelijepih cura, zar ne mozes naci neku koju bi povalio, a da nije zena tvog jarana. Zar ne mozes naci neku, eto barem sponzorusu, i takvih ima koliko hoces.
Imas neki problem, ne kontam koji je, ali da je ozbiljan u to sam siguran.
Samo se u jednom slazemo, vezano je za tvoj nick. Rijedak si primjerak, rijedak primjerak bijednika.
- BlueBlood
#91 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
...on ,vrijedan,radi dva posla firma i fuš,kuća sa 2 stana,auto, itd....stalni posao u državnoj firmi itd...
- jos_uvijek_sanjam
#92 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
itekako wrote:istina, oduvijek postoje i oni koji misle da mogu zivjeti iznad svih zakona i pravila. takvi zavrse kao Hakija iz kultne pjesme "Zenica blues" od Zabranjenog pusenja.
Ma ovo je doba licemjerja i licemjernih ljudi. Pitam se cemu zaruke, vjencanje, brak, zajednicki zivot, zavjet " u dobru i zlu ", kad je ovih situacija na svakom koraku. Kao da je sve navedeno samo paravan i sve to je samo privid nekog morala. Jer sta bi se desilo da svi skinu maske i da se sve objelodani. Na sta bi onda sve licilo. Ovako svi kofol zive idilicne zivote. Cujes svatove subotom, a onda cujes za pola godine da je taj mladozenja uhvacen sa kumom, koja je naj drugarica njegove zene, ili zena sa njegovim jaranom. Sljedeci korak razvod. Vise je razvoda, nego brakova i sad je postalo normalno upoznat djevojku od 27-28 koja vec ima brak iza sebe, ili frajera od 30+ koji se bio ozenjen. Sve u svemu, tesko je covjeku da se upusti u bilo sta ozbiljno s nekim, upravo zbog svega sto cuje.
-
iceman2010
#93 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Upravo tako. Desilo se u mom drustvu da je jaran pokupio od drugog jarana bivsu, prvu njegovu. Iako je proslo puno vremena kako su raskinuli ipak je to bila prva i duga veza, a i jos su bili u kontaktu. Znao je da ovome smeta ali je ipak uletio i nije pitao. Izgubio levat raju i ostala mu samo ona. Ne znam za ostale, ali cak i bivse mojih bliskih prijatelja su meni kao sestre. Nikada ih ne bih pogledao onako kako muskarac gleda zenu.Lakat Jebić wrote:sve jaranove bivse, o sadasnjim da ne govorimo, su off limits. eventualno uz dozvolu se moze nesto pokusat, al treba znat za sta se moze i dozvola trazit.
-
quarterback
#94 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
ukratko, bolje bi ti bilo da si ispovjed poslao u SAFF nego ovdje na forum 
- alchak.ba
#95 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
sad sam skont'.radostan dan wrote:ona s mužem bilaalchak.ba wrote:predugo za citat. moze li kako ukratko?, onda on nju
, sad ona i muž u nje
, a izvođač radova
.
ukratko.
dakle, pička je jer je karo jaranovu zenu. Jebo te, pa postoji pravilo da se ne petlja niti sa bivsim od jarana (osim u slucajevima kada je bila samo za sex), a kamoli sa zenom!!!
E sad me zanima nastavak, jel dogovoren grupnjak izmedju jarana, njegove zene i nekog treceg?
-
iceman2010
#96 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
virtual_tour wrote:Ukratko??alchak.ba wrote:predugo za citat. moze li kako ukratko?
Postavljaca teme, koji je inace rijedak primjerak, kurva je uspjela iskoristiti i sad je on malo povrijedjen, a malo zbunjen. Ocekivao je pravu, istinsku ljubav, od jaranove zene, inace majke dvoje djece. Ona ce se razvesti, ali ce muzu stici reci kako mu je zivot bijedan, kako nista nije postigao, kako mu cak i ljudi koje smatra jaranima nisu jarani, jer da jesu ne bi nju jebavali (zamalo napisah ne bi s njom vodili ljubav, ali nema tu ljubavi).
Ja nesto drugo ne kontam, pored svih kvaliteta koje si naveo, pored silnih stanova i kuce zar ne mozes u ovom gradu koji je pun prelijepih cura, zar ne mozes naci neku koju bi povalio, a da nije zena tvog jarana. Zar ne mozes naci neku, eto barem sponzorusu, i takvih ima koliko hoces.
Imas neki problem, ne kontam koji je, ali da je ozbiljan u to sam siguran.
Samo se u jednom slazemo, vezano je za tvoj nick. Rijedak si primjerak, rijedak primjerak bijednika.
-
radostan dan
#97 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
pardon, podizvođač.JThomas wrote:podizvođač
- jos_uvijek_sanjam
#98 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
iceman2010 wrote:Upravo tako. Desilo se u mom drustvu da je jaran pokupio od drugog jarana bivsu, prvu njegovu. Iako je proslo puno vremena kako su raskinuli ipak je to bila prva i duga veza, a i jos su bili u kontaktu. Znao je da ovome smeta ali je ipak uletio i nije pitao. Izgubio levat raju i ostala mu samo ona. Ne znam za ostale, ali cak i bivse mojih bliskih prijatelja su meni kao sestre. Nikada ih ne bih pogledao onako kako muskarac gleda zenu.Lakat Jebić wrote:sve jaranove bivse, o sadasnjim da ne govorimo, su off limits. eventualno uz dozvolu se moze nesto pokusat, al treba znat za sta se moze i dozvola trazit.
E to jest malo shupacki, ali brate..ako mi je neko bivsi nije mi babovina. Ne posjedujem ga. Ima pravo da trazi svoju srecu gdje hoce, isto tako i ja. A ni on mene ne posjeduje.
-
itekako
#99 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
postoji nesto sto se zove "publicitet zla". ljudi samo pricaju o losem, ljudi pisu o losem, razmisljaju o losem, gledaju lose stvari...jos_uvijek_sanjam wrote:itekako wrote:istina, oduvijek postoje i oni koji misle da mogu zivjeti iznad svih zakona i pravila. takvi zavrse kao Hakija iz kultne pjesme "Zenica blues" od Zabranjenog pusenja.
Ma ovo je doba licemjerja i licemjernih ljudi. Pitam se cemu zaruke, vjencanje, brak, zajednicki zivot, zavjet " u dobru i zlu ", kad je ovih situacija na svakom koraku. Kao da je sve navedeno samo paravan i sve to je samo privid nekog morala. Jer sta bi se desilo da svi skinu maske i da se sve objelodani. Na sta bi onda sve licilo. Ovako svi kofol zive idilicne zivote. Cujes svatove subotom, a onda cujes za pola godine da je taj mladozenja uhvacen sa kumom, koja je naj drugarica njegove zene, ili zena sa njegovim jaranom. Sljedeci korak razvod. Vise je razvoda, nego brakova i sad je postalo normalno upoznat djevojku od 27-28 koja vec ima brak iza sebe, ili frajera od 30+ koji se bio ozenjen. Sve u svemu, tesko je covjeku da se upusti u bilo sta ozbiljno s nekim, upravo zbog svega sto cuje.
logicno, energija koja se oslobodja u tim procesima je losa energija i s obzirom da kruzi u prirodi s vremenom zavlada nasim zivotima.
sto bi rekla moja kona, mantraj pozitivu i bice pozitiva
- Halcyon
#100 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja
Zbog onih koji ne pripadaju ovoj grupi lažljivaca i licemjera.jos_uvijek_sanjam wrote:Pitam se cemu zaruke, vjencanje, brak, zajednicki zivot, zavjet " u dobru i zlu ",