Ljubavni problem

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#76 Re: Ljubavni problem

Post by anais_nin »

jOFLA wrote:
turban wrote:...a zamislite jednog Amerikanca,zaljubio se u tele(zenskog roda)najavio i vjencanje... :lol: :lol: :lol:
Pedofil, jbmu...
zoofil :oops:
SaraLe

#77 Re: Ljubavni problem

Post by SaraLe »

anais_nin wrote:
jOFLA wrote:
turban wrote:...a zamislite jednog Amerikanca,zaljubio se u tele(zenskog roda)najavio i vjencanje... :lol: :lol: :lol:
Pedofil, jbmu...
zoofil :oops:
Cudo nije rekao, peder jedan :D
turban

#78 Re: Ljubavni problem

Post by turban »

Neznam da li smijem da vam napisem jos nesto istinito,ali je do suza i pisanja.. :-)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#79 Re: Ljubavni problem

Post by Šeherzada »

turban wrote:Evo jos jedne ljubavne i cudne istine.
U mom kraju iznad grada zivio je covjek po imenu Saban.
... :lol: :lol:
Svaka ljubav Sabana je cudna!
Sta ces,je*e ih ime :x
Irm@

#80 Re: Ljubavni problem

Post by Irm@ »

jOFLA wrote:
danijelaaa wrote:ja njega stvarno volim i sve bih ucinila za njega.
Ali ne voli on tebe. Zahebava te, igra se s tobom. Iz ovih stopa se skontaj s nekim drugim, sigurno ima još neki da ti se sviđa koji je ozbiljniji, zreliji od tog tvog u horu. I baš te briga hoće li on to vidjeti ili ne, ili pita ili šta će ti na to reći. Ako ti nešto kaže ili pita u vezi toga, ništa mu ne kažeš, ništa ne objašnjavaš, nemaš se razloga opravdavati ni pred kim. Obavezno pogledati: http://www.sarajevo-x.com/clanak/080317048

Samo, što ga duže budeš gledala, tebi će biti gore. Teško ćeš se odljubiti, ili nikako. Samo ćeš uzalud propatiti. Idi u neki drugi KUD, promjeni hor. Ili pauziraj u horu nekoliko mjeseci dok se ne ohladiš i napraviš neku finu vezu s drugim tipom koji će te poštovati za razliku od ovog.
potpisujem citirano...
i tek da kazem...iznenadjena sam detaljnim opisom problema..gotovo kao "moj dnevnice" :D moja danijela... nadji ti sebi nekog koji moze imati djevojku i koji ce pred tebe staviti sve karte ;-)
3xa

#81 Re: Ljubavni problem

Post by 3xa »

danijelaaa wrote:Ljudi pomagajte, pls!
E ovako da pocnem. Imam ''mali'' ljubavni problem. Zaljubljena sam u momka koji je stariji od mene 3 godine, ali to nije bas bitno. Pjevamo zajedno u jednom horu, upoznali smo se prije 2 godine, ali do septembra ove godine nismo se pretjerano druzili. Isli smo na put s tim horom u devetom mjesecu i tu se pravo zblizili. Bili smo dosta bliski, ali nije to jos bilo to. Pocetkom ove godine meni je umro clan porodice s kojim sam bila jako bliska i to me pravo pogodilo. Taj momak je to saznao i svaki put poslije proba ostajao sa mnom da pricamo o tome, da bi mi bilo lakse. Ispao je pravi prijatelj! To je trajalo neke 2 ili 3 sedmice, i onda je on otisao kuci na 7 dana(ovdje samo studira i privremeno zivi). Dok je bio kuci poslao mi je poruku da me pita kako sam, sta ima novog i kako je bez njega. Ja sam mu odgovorila da je bez njega malo neobicno, da nemam s kim normalno pricati poslije proba i da se basovi ne cuju (on inace jako dobro i glasno pjeva). Pitala sam ga sta ima kod njega i kako je kod kuce. On nije odgovorio. Kada se vratio, na probi pitala sam ga sto mi nije odgovorio a on je rekao da je bio na derneku. Mene je to pravo naljutilo jer nije dernek trajao 5 dana jbt. Od tada me je dvije sedmice ignorirao bez razloga. Nismo se ni posvadjali ni nista. Jednostavno dodje na probu pozdravi se s nekima, prodje pored mene, sjedne na klavir i pocne nesto svirati. Nakon te dvije sedmice dosao je na probu i pozdravio se sa mnom i poceo saliti kao da nista nije bilo. Mene je to obradovalo na neki nacin. To vece smo se pravo raspricali i nesto smo pricali o mojim prijateljima i on je rekao kako neke zna. Sutradan sam ja dvije osobe pitala jel one njega znaju, one su rekle da ga u zivotu nisu vidjele. Bila sam povrijedena. U cetvrtak na probi opet se fino pozdravio i ja sam mu rekla da mu moram nesto reci, ali na pauzi posto je taman proba pocinjala. Na pauzi mene je zaustavila jedna prijateljica da me nesto pita i on je stao s drugom osobom da zapali. Pred kraj probe, nekih pet min prije, on je otisao, tako da mu nisam stigla reci to. U nedelju smo imali nastup i sat prije smo imali probu. Dosla sam ja, dosao je on. Pricali smo fino i on me u trenutku upitao sta sam mu htjela reci prosli put. Ja rekla da cu mu reci kasnije i da je on prosli put pobjegao, a on je na to rekao kako ja nisam ispala fer prosli put jer mu nisam rekla na pauzi. Meni prekipjelo i ja mu prigovorila za ono sto me ignorirao dvije sedmice i kad je progovorio opet sa mnom da me je poceo lagati. Rekla sam mu i za te dvije osobe koje je on rekao kao da ih zna... I on se poceo pravdati... Kaze da sam ja samo umislila da me on ignorira... Na kraju rasprave sam mu rekla da mu vjerujem (jer me je optuzio da mu ne vjerujem) i izvinula sam mu se i sve je bilo zaboravljeno. Nastup je bio super... U ponedeljak smo probu imali u katedrali i ja dolazim kad on ispred stoji. Ja mu prisla da se pozdravim,a on se odusevljeno odzravlja. Ja gledam sta radi, a on: '' Sta me tako gledas, ovo je da ne kazes da te ignoriram''. I nastavili smo normalno pricati...i to je sve.
Znam da ovo nije neki problem, ali ja njega stvarno volim i sve bih ucinila za njega. Boli me kad me ovako zavlaci... Nekoliko nama bliskih osoba mi je reklo kako su primjetili kako on mene gleda i kako mi se smjeska... ne znam vise sta da radim. On ne zna da sam zaljubljena u njega, mozda samo predpostavlja. A ima i jedan mali problemcic: on ne smije imati cure. Naime, on je kandidat za katolickog svecenika, nije se jos zaredio, tek za 4 godine ce. Njima taj neki pravilnik zabranjuje da imaju cure iako ih vecina ima. Npr. nas prijatelj je vec 3 mjeseca u sretnoj vezi s jednom curom iz hora. Ovaj moj je dosta pobozan ali ne volim kad me tako zavlaci. Cas je super sa mnom, cas se ni ne pozdravlja. Malo ko fol flertamo, a onda me ignorira...
Ljudi stvarno ne znam sta da radim i kako da se ponasam. Pls dajte mi neke savjete. I sorry sto sam se ovako raspisala...
kako ljudi sebi znaju zakomplikovati zivot
danijelaaa

#82 Re: Ljubavni problem

Post by danijelaaa »

3xa wrote: kako ljudi sebi znaju zakomplikovati zivot
jbg, srce ne pita!!!
3xa

#83 Re: Ljubavni problem

Post by 3xa »

danijelaaa wrote:
3xa wrote: kako ljudi sebi znaju zakomplikovati zivot
jbg, srce ne pita!!!
Ali ne, ozbiljno, ovo je dokaz da nam je zabranjeno voce najsladje. Sta se desava kada ti se udvara neki jako fin i pristojan tip koji te cijeni, postuje i ne boji se pokazati svoja osjecanja. Taj je uglavnom uvijek donji, papucar, mlakonja. Imala sam drugaricu koja je jednostavno volila da pati za nekim. Ono, ako je gad prema njoj ona je ludja za njim :? Ne optuzujem, samo se pitam sto nam to treba da sami sebi komplikujemo zivot :?:
saangel21

#84 Re: Ljubavni problem

Post by saangel21 »

Procitaj knjigu od P.Coelha "Na obali rijeke Piedre sjela sam i plakala" :wink:
danijelaaa

#85 Re: Ljubavni problem

Post by danijelaaa »

evo nakon toliko vremena on skonto da sam ja u njega, al ne komuniciramo vise..ja sam jos uvijek malo u njega,iako je ispao pravi kreten pogotovo zadnje vrijeme... al me vec prolazi, nasla sam drugog bogoslova s kojim se zabavljam i super mi je :D :evil: :lol:
Mina_sa

#86 Re: Ljubavni problem

Post by Mina_sa »

danijelaaa wrote:evo nakon toliko vremena on skonto da sam ja u njega, al ne komuniciramo vise..ja sam jos uvijek malo u njega,iako je ispao pravi kreten pogotovo zadnje vrijeme... al me vec prolazi, nasla sam drugog bogoslova s kojim se zabavljam i super mi je :D :evil: :lol:
bitno je da se ti ne osjećaš loše :thumbup:
danijelaaa

#87 Re: Ljubavni problem

Post by danijelaaa »

Mina_sa wrote:
danijelaaa wrote:evo nakon toliko vremena on skonto da sam ja u njega, al ne komuniciramo vise..ja sam jos uvijek malo u njega,iako je ispao pravi kreten pogotovo zadnje vrijeme... al me vec prolazi, nasla sam drugog bogoslova s kojim se zabavljam i super mi je :D :evil: :lol:
bitno je da se ti ne osjećaš loše :thumbup:
naravno, bar se trudim ne osjecat se lose... :-D
Post Reply