Dino34 wrote:Malboro, kad budem u tz, zovi tog jarana da odemo na kafu. Možda se može pomoći.
U svakom slučaju, nema šta izgubiti.
Ti ko vidoviti Milan gataš u mladi sir i kajmak?
Šalu na stranu kako pomažeš i "protiv čega"?
Džina? Uroka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dino34 wrote:Malboro, kad budem u tz, zovi tog jarana da odemo na kafu. Možda se može pomoći.
Bosanski HitchSaraFina wrote:Dino34 wrote:Malboro, kad budem u tz, zovi tog jarana da odemo na kafu. Možda se može pomoći.
Džina? Uroka?
Tomahawk11 wrote:Bosanski HitchSaraFina wrote:Dino34 wrote:Malboro, kad budem u tz, zovi tog jarana da odemo na kafu. Možda se može pomoći.
Džina? Uroka?
biggrin wrote:prenjelo ga sa druge teme, gubitak samopouzdanja kod prijatelja...
mislim da je to neka ambicija u konkretnom slučajuSaraFina wrote:biggrin wrote:prenjelo ga sa druge teme, gubitak samopouzdanja kod prijatelja...
"Vraćati" ljudima samopouzdanje ili?
Pa otprilike to što ti je napiso toma.SaraFina wrote:Pa fakat me zanima
Jedino da nekom režiseru prodaš priču.SaraFina wrote:Možda biZmis razvijemo
biggrin wrote:mislim da je to neka ambicija u konkretnom slučajuSaraFina wrote:biggrin wrote:prenjelo ga sa druge teme, gubitak samopouzdanja kod prijatelja...
"Vraćati" ljudima samopouzdanje ili?
Kome ću prodati priču?Dino34 wrote:Pa otprilike to što ti je napiso toma.SaraFina wrote:Pa fakat me zanima
Znam da je teško za povjerovat, pogotovo nakon mojih upisa na ovom forumu() , al je tako.
Ukratko, bio nesigurni, zaljubljeni flop, prošo kroz sve što prolaze mladi i naučio neke sitnice.
Sad mi bude drago ako mogu pomoći nekome da ne prolazi kroz ono što sam lično prošao ili što prolaze pojedini momci.
Možda čak i većina momaka.Jedino da nekom režiseru prodaš priču.SaraFina wrote:Možda biZmis razvijemo
Ima detalja i slučajeva kakvih nema u onom filmu![]()
Ne naplaćujemdovoljno je da ga kroz par mjeseci vidim kako šeta sa djevojkom.
Moja plata je ona sreća kojom takvi zrače.
Dakle, izađemo par puta, razgovaramo, usadim mu u glavu da prilasci nisu ništa strašno, naučim ga kako da izbjegne korpice tj prepozna i prilazi onoj koja će pristati, onda malo prakse i to je otprilike to
Dino34 wrote:Govorimo o filmu hitch.
Pitala si i dobila precizan odgovor.
Dakle, ako ovaj dječko želi pomoć, stojim na raspolaganju. Možda mogu pomoći.
To je sve.
Dino34 wrote:Ne. Jedino što je bilo jeste trun iskustva koji bi možda mogao pomoći nekom muškarcu.
Imaš li još neko pitanje, ili ćeš preć na konstataciju?
Dino34 wrote:Vama pomoć ne treba.
Jedino ako ste zbog nekog kretena malo depresivne, ali ne mogu pomoći jer nisam psiholog.
Jedino sam čuo da nakon prekida čokolada može odigrati vrlo bitnu ulogu
Kako ne trebaDino34 wrote:Vama pomoć ne treba.
Jedino ako ste zbog nekog kretena malo depresivne, ali ne mogu pomoći jer nisam psiholog.
Jedino sam čuo da nakon prekida čokolada može odigrati vrlo bitnu ulogu
Dino34 wrote:Nisam. Moji postovi govore da nemam blage u vezi žena.
Nikad nisam imo curu.
Znaš, šejtanov najveći uspjeh je to što je ubijedio ljude da ne postoji.
Uživio se u filmski lik totalno? Kona moje nane za mrtvog čovjeka u turskoj seriji od neke glumice, govori rahmetliTomahawk11 wrote:Kakav bi to bio Hitch kad bi radio sa ženama...ne pratite
Radoznala sam!Dino34 wrote:Ne, nisi dobro povezala.
To je očigledno, ali i tipično za žene.SaraFina wrote:Radoznala sam
Pa objasnio sam ti u prvom postu...SaraFina wrote:Objasni