LJUBAVNA PRICA .... samo za romanticne
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
remake
#1 LJUBAVNA PRICA .... samo za romanticne
Nije sapunica, nije bajka, vec prava ljubavna prica
Alma je bila tek napunila 19. godina kada je upoznala Bakira.
Sjedila je u kaficu na C. Vili sa svojom rajom kada je prisao
on njihovom stolu i pozdravio Alminog druga..
Nastavite.......................
-
mamica papucarka
za to vrijeme snjezana i sedam patuljaka su sjedili za susjednim stolom i cugali coca-colu na slamkicurumenko wrote:cim ga je ugledal osjetila je kako joj leptirici igraju u donjem dijelu stomaka a neka toplina ide prema mindji....istog trena je pomislila:"mila majko dal se ja ovo upisah.... ili sam samo napaljena"...."
(evo tigris lafice nastavi)
-
Max.Cherry
ha ha haaa...
treći post i odmah minđa, ova tema će doživjeti planetaran uspjeh... Al dobro i početak je bio u istom obećavajućem tonu...

treći post i odmah minđa, ova tema će doživjeti planetaran uspjeh... Al dobro i početak je bio u istom obećavajućem tonu...
- Bosanac sa dna kace
#6 Re: LJUBAVNA PRICA .... samo za romanticne
A Bakir u seb pomisli kao je Alming drug sladak, ne moze da vjeruje da ga opet vidi, kako bi samo volio s njim u krevet!remake wrote:Nije sapunica, nije bajka, vec prava ljubavna prica
-
The Realist
#7 Re: LJUBAVNA PRICA .... samo za romanticne
Međutim, almin drug se zagledao u bakirovog prijatelja....Bosanac sa dna kace wrote:A Bakir u seb pomisli kao je Alming drug sladak, ne moze da vjeruje da ga opet vidi, kako bi samo volio s njim u krevet!remake wrote:Nije sapunica, nije bajka, vec prava ljubavna prica
-
Svemirski_Jebach
dok je bakir pogledom gutao alminog druga, alma je razmisljala je li ovo bilo pametno sto su otisle u villa park na kafu, mogli su i kod hamka u rakovici. iz nostalgicnih razmisljanja o rakovici ju je prenuo bakir: "alma, tvoj drug almir i ja idemo da vidimo neke dijelove da napucamo njegovu dvicu, niskoprofilne i ljubicasta svjetla"....
Ovo kao brokeback mountain...homoseksualna ljubav dvojice sanera (papaka) iz villa parka
Ovo kao brokeback mountain...homoseksualna ljubav dvojice sanera (papaka) iz villa parka
-
FFK as Lucy01
Onda je iznenada iza coska, dosla Almina mama, Felon, koja je upravo abortirala
ali je dijete ostalo zivo....i dali su mu ime Bakir
sto znaci da ovdje ima i incesta

-
FFK as Lucy01
Sto da neLace wrote:upravo abortirala a bakiru 20 i kusur
ima i naucne fantastike
Sve je moguce u mojoj prici
-
The Realist
....radi svega toga, Bakir je ima višak udova (sada neka svako doda šta mu pašeLucy01 wrote:Onda je iznenada iza coska, dosla Almina mama, Felon, koja je upravo abortiralaali je dijete ostalo zivo....i dali su mu ime Bakir
sto znaci da ovdje ima i incesta
![]()
-
Svemirski_Jebach
ja mislim da je za pricu apsolutno krucijalno naglasiti da bakir voza golfa dvicu sa niskoprofilnim gumama i muzikom od 600 maraka...mislim da bi se bakir naljutio da se to ne spomene vise puta jer bakir vozi 14o kroz da bi se to vidjelo...
- kriticarka_nikova
Sa druge strane sanka sjedio je osmi patuljak i kontao da je najveci.....mama29 wrote:za to vrijeme snjezana i sedam patuljaka su sjedili za susjednim stolom i cugali coca-colu na slamkicurumenko wrote:cim ga je ugledal osjetila je kako joj leptirici igraju u donjem dijelu stomaka a neka toplina ide prema mindji....istog trena je pomislila:"mila majko dal se ja ovo upisah.... ili sam samo napaljena"...."
(evo tigris lafice nastavi)
-
neko iz mase
u tom svemu nadje cigo i ponudi im kisobran za 5 maraka
- kriticarka_nikova
Tada iz wc-a izadje Kosooki i rece cigi mozel za 4 na veliko ....
-
FFK as Lucy01
Izmedju cige i kosookog, pojavi se i Alma: "E, u PM lijepu, ovo je trebala da bude ljubavna prica
izmedju mene i Bakira, a ako vam je do trgovine, pichi na pijacu
. BTW, moze'l za 3 marke, uzet cu 100 komada?" 
-
The Realist
Ali cigo ni da popupusti i akda je Alam postala već očajna, cigo se dosjeti i dade joj jednu nemoralnu ponudu...
- kriticarka_nikova
Odjednom se pojavi Kirk Douglas sa svojim stetsonom na glavi.U ruci je drzao pistolj iz kojeg se dimilo....Vidjelo se da je ta stvar tek iskoristena.....
Svi su cutali i gledali u njegovom pravcu............
Svi su cutali i gledali u njegovom pravcu............
- kriticarka_nikova
U sanku radio je Haris Silajdzic....Bio je tada student te je zaradjivao radeci u kaficu,kako bi se jadan skolovao.... 
- kriticarka_nikova
Tada je situacija postala jos dramaticnija kad su se istjerani iz kafica pomjesali sa gomilom strajkaca na ulici ,koji su strajkovali zbog poskupljenja struje......
-
The Realist
.dok su ovi štrajkovali, elektroprivreda odluči da upotrijebi kineski model, i pošalje tenkove na demonstrante, pri čemu jedan tenk Bakiru odsječe jednu nogu, ali u odmah natom, mjestu narastoše dvije!! kada to Alma vidje, pomisli, zašto mu nešto drugo ne presječe....